MUTANT ILI...?
Prijedlozi
1. kockasta glava
2. rolling stone
3. shaq iz ćaprazlija
...
natjecanje otvoreno do daljnjega.
glavna nagrada: obećajem da osječkim gradonačelnicima nećemo dizati spomenik
Društvo, politika
swampizgleda ko da je isro loptu
">
">
">
">
">swamp
izgleda ko da je isro loptu![]()
">
">
">
">
">
">
">Osječanin
Po ovom pitanju moram odati priznanje Đapiću i nikako se ne mogu složiti sa vašim ismijavanjem u vezi njegovog izgleda u dresu. Čovjek je obukao dres i zaigrao basket unatoč tome što je znao da će biti predmet ismijavanja ovih ili onih. Svaka mu čast na hrabrosti! Mislim da je to svojevrsna poruka svima koji imaju problema sa prekomjernom težinom(pa i meni-117kg). Čovjek je poručio nek ljudi izađu van, nek se bave sportom bez obzira kako izgledaju u sportskoj odjeći. Ako može on kao gradonačelnik, možemo i mi. To je moje mišljenje i zbog toga mu odajem priznanje!
CatCloe
čovjek zvan "ironija"![]()
OsječaninPo ovom pitanju moram odati priznanje Đapiću i nikako se ne mogu složiti sa vašim ismijavanjem u vezi njegovog izgleda u dresu. Čovjek je obukao dres i zaigrao basket unatoč tome što je znao da će biti predmet ismijavanja ovih ili onih. Svaka mu čast na hrabrosti! Mislim da je to svojevrsna poruka svima koji imaju problema sa prekomjernom težinom(pa i meni-117kg). Čovjek je poručio nek ljudi izađu van, nek se bave sportom bez obzira kako izgledaju u sportskoj odjeći. Ako može on kao gradonačelnik, možemo i mi. To je moje mišljenje i zbog toga mu odajem priznanje!
">lufusOsječaninPo ovom pitanju moram odati priznanje Đapiću i nikako se ne mogu složiti sa vašim ismijavanjem u vezi njegovog izgleda u dresu. Čovjek je obukao dres i zaigrao basket unatoč tome što je znao da će biti predmet ismijavanja ovih ili onih. Svaka mu čast na hrabrosti! Mislim da je to svojevrsna poruka svima koji imaju problema sa prekomjernom težinom(pa i meni-117kg). Čovjek je poručio nek ljudi izađu van, nek se bave sportom bez obzira kako izgledaju u sportskoj odjeći. Ako može on kao gradonačelnik, možemo i mi. To je moje mišljenje i zbog toga mu odajem priznanje!
Ako je to poruka onda nećeš brzo skinut kile jer jednom u 100 godina obući dres i odigrat par minuta košarke i nije baš nešto. Činjenica je da se čovjek bavi sportom samo sjedeći u čelništvu rukometnog kluba i čini mi se da je još netko spomenuo padobranstvo, u nogometnom klubu nije ni sjedio, vodio se samo na papiru.
Osječanin
lufusOsječaninPo ovom pitanju moram odati priznanje Đapiću i nikako se ne mogu složiti sa vašim ismijavanjem u vezi njegovog izgleda u dresu. Čovjek je obukao dres i zaigrao basket unatoč tome što je znao da će biti predmet ismijavanja ovih ili onih. Svaka mu čast na hrabrosti! Mislim da je to svojevrsna poruka svima koji imaju problema sa prekomjernom težinom(pa i meni-117kg). Čovjek je poručio nek ljudi izađu van, nek se bave sportom bez obzira kako izgledaju u sportskoj odjeći. Ako može on kao gradonačelnik, možemo i mi. To je moje mišljenje i zbog toga mu odajem priznanje!
Ako je to poruka onda nećeš brzo skinut kile jer jednom u 100 godina obući dres i odigrat par minuta košarke i nije baš nešto. Činjenica je da se čovjek bavi sportom samo sjedeći u čelništvu rukometnog kluba i čini mi se da je još netko spomenuo padobranstvo, u nogometnom klubu nije ni sjedio, vodio se samo na papiru.
Nije važno skidanje kila, važno je bavljenje nekim sportom!ops:">
BlofeldOsječanin
lufusOsječaninPo ovom pitanju moram odati priznanje Đapiću i nikako se ne mogu složiti sa vašim ismijavanjem u vezi njegovog izgleda u dresu. Čovjek je obukao dres i zaigrao basket unatoč tome što je znao da će biti predmet ismijavanja ovih ili onih. Svaka mu čast na hrabrosti! Mislim da je to svojevrsna poruka svima koji imaju problema sa prekomjernom težinom(pa i meni-117kg). Čovjek je poručio nek ljudi izađu van, nek se bave sportom bez obzira kako izgledaju u sportskoj odjeći. Ako može on kao gradonačelnik, možemo i mi. To je moje mišljenje i zbog toga mu odajem priznanje!
Nije važno skidanje kila, važno je bavljenje nekim sportom!ops:">
Ma dajte molim vas, kakvo bavljenje sportom! Ne vjerujem da ima ljudi koji hvale ovaj potez, pa ta je slika izabrana, na jednom portalu, među najuspjelije radove fotografa u 2006.. Kao da žena koja ne brije noge 20 godina namjerno obuče mini suknju, kakva bi bila reakcija. Nije to nikakva poruka debelima, poruka bi bila da smršavi 50 kila (kao npr. Čačić). O tugo jesenja!
Osječanin
S tim potezom sigurno nije mislio dobiti glas-dva više na izborima a bio je svjestan da će ga ismijavati zbog izgleda u dresu.I zato, svaka mu čast!
Osječanin
To je poruka svima da se bave sportom a pogotovo "debelima" da ne misle što će drugi reći nego da izađu van i bave se sa bilo kakvim sportom. Objašnjenje sam napisao. S tim potezom sigurno nije mislio dobiti glas-dva više na izborima a bio je svjestan da će ga ismijavati zbog izgleda u dresu.I zato, svaka mu čast!
Blofeld
Da je bio pametniji, umjesto majca, trebao je na trgu dijeliti besplatne krmenadle. A i mutante treba nahraniti, ljudi došli direktno s kamenjara gdje više ni trava ne raste.
TataMata
Blofeld
Da je bio pametniji, umjesto majca, trebao je na trgu dijeliti besplatne krmenadle. A i mutante treba nahraniti, ljudi došli direktno s kamenjara gdje više ni trava ne raste.
Ovo gornje ti je dobro, to bi mogli i organizirat pred izbore. A, za ovo drugo stvarno nisi fer, ti misliš da si nešto bolji od tih ljudi?
Blofeld
E sad, da li imaju i pameti, to nisam mogao zamjetiti, jer ne vidim kroz lubanju, a kunem se, nisam im ni krvna zrnca prebrojavao. Samo sam primjetio da ih je dosta u Hrvatskom Odbojkaškom Savezu, što me iznenadilo. Bilo je i ljudi iz nekih stranih zemalja, samo ne znam jel iz Ukrajine ili Uzbekistana, nisam ni pitao, da budem iskren. Bio je i neki pjevač koji se bori protiv požara ljeti u primorju, te Najbolji Hrvatski Tamburaši, koji se bore protiv loših hrvatskih tamburaša. Sve u svemu, zgodno društvance. Ne znam što bi Kramariću.