jel netko ima trenutno ekstenzije na svojoj glavi ?
i jel znate gdje je najbolje jer ne želim da mi se vidi to ljepilo kao što vidim na nekim curama u gradu

Društvo, politika

legica_os@neja 150 KUNA PO PRAMENČIĆU?ZNAČI IZAŠLO BI ME NEKIH CCA 2000KN ?????
Anita_os
...ili..ak promislim...ma nije 150kn..mislim da je jeftinije. Znam da je legica stavljala jedan, pa je platila 20kn, ali opet, na cijelu kosu..treba ih cijelo čudo.
Bolje si spleti one pletenice sa špagom...izgleda baš egzotično, traje 3mjeseca....danas sam baš gledala kod nje slike što je radila nekoj curi to. Fora.
nejama daj, šališ se??????!!!!!!! ovom činjenicom mi cijela koncepcija ekstenzija postaje JOŠ bolesnija... a mislila sam da je to nemoguće
koliko se ja sjećam neka cifra ti je oko 150 po pramenčiću...

Anita_os
...ili..ak promislim...ma nije 150kn..mislim da je jeftinije. Znam da je legica stavljala jedan, pa je platila 20kn, ali opet, na cijelu kosu..treba ih cijelo čudo.
Bolje si spleti one pletenice sa špagom...izgleda baš egzotično, traje 3mjeseca....danas sam baš gledala kod nje slike što je radila nekoj curi to. Fora.
honey
jedna ti je 20 kn, moraš ih staviti 50-75 komada..
Ako odeš kod dobre frizerke, neće se vidjeti i neće ti se zapetljati, jedino što je teško za održavati., Idealno bi ti bilo ako još imaš love i za 2-3x tjedno otići kod frizera na feniranje ili si kupiti super peglu!
ruana
srebrnu?

stergemauz dobru frizerku, kvalitetno održavanje i minimum 75 pramenova. Dakle, barem jednom tjedno kod frizerke i doma JAKO dobra pegla i nema beda.
Tubaja imam crvenu,zutu i zelenu^^ svaka 20 kn
legica_os
imam super peglu i peglam se nakon svakog drugog pranja kose jer ne volim svoju kovrčavu kosu...izgledam ko vješticaops:">
rekla mi je jedna cura da bi mi trebalo oko 80 tih ekstenzija za moju gustoću kose...a to je negdje oko 1500kn...a opet bojim se platiti toliko ako mi se kosa zapetlja,,,ili ako mi se recimo ne bude sviđalo...a opet ja bi duuuuuuuuuuuuugu kosu.
a ne znam je su ekstenzije samo ravne,pa kad operem kosu da ne bi bilo malo čudno te ekstenzije ravne a moja kosa kovrčava....![]()
legica_osDanas me uhvatila neka želja za dugačkom kosom i odlučila sam ići staviti ekstenzije...e sad ne znam kako se kreću cijene jednog pramena,kakva je ta kosa i jel imaju sve boje kose u ponudi,pošto imam srebrnu kosu
ops:"> i ne bi se htjela farbat u plavu ili smeđu....
jel netko ima trenutno ekstenzije na svojoj glavi ?![]()
i jel znate gdje je najbolje jer ne želim da mi se vidi to ljepilo kao što vidim na nekim curama u gradu
mrvica79
legica_osDanas me uhvatila neka želja za dugačkom kosom i odlučila sam ići staviti ekstenzije...e sad ne znam kako se kreću cijene jednog pramena,kakva je ta kosa i jel imaju sve boje kose u ponudi,pošto imam srebrnu kosu
BOK. JA SAM IZ OSIJEKA I BAVIM SE EKSTENZIJAMA. IMAM SVE VRSTE EKSTENZIJA. KERATINSKE STO SE LIJEPE I NA CESLJICE KOJE SAMA STAVLJAS I SKIDAS PREMA POTREBI. EKSTENZIJE NA CESLJICE OD 8 DIJELOVA STO JE DOVOLJNO ZA CIJELU GLAVU SU 380 KN, IMAM U SVIM BOJAMA, DUZINE 60 CM. CIJENA ZA KERATINSKE PO PRAMENU SU VEC OD 8 KN, A ZA UGRADNJU UZIMAM 200 KN.

nake_radomrvica79
BOK. JA SAM IZ OSIJEKA I BAVIM SE EKSTENZIJAMA. IMAM SVE VRSTE EKSTENZIJA. KERATINSKE STO SE LIJEPE I NA CESLJICE KOJE SAMA STAVLJAS I SKIDAS PREMA POTREBI. EKSTENZIJE NA CESLJICE OD 8 DIJELOVA STO JE DOVOLJNO ZA CIJELU GLAVU SU 380 KN, IMAM U SVIM BOJAMA, DUZINE 60 CM. CIJENA ZA KERATINSKE PO PRAMENU SU VEC OD 8 KN, A ZA UGRADNJU UZIMAM 200 KN.
NEMOJ SE DERAT, ŠTA SE DEREŠ, IDI SE NA ULICU DERAT, NEMOJ SE DERAT, NE DERI SE, ŠTA SE DEREŠ, NE DERI SE.