Kaleidoskop

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Kaleidoskop

Ne znam sjećate li se te igračke i šarenih simetričnih sličica koje se mijenjaju... te promjene su me uvijek fascinirale.

Može li se gdje nabaviti? :wink:
....kineski shop...
Imam ja jedan za poklonit.Dobili u Londonu.Umjesto onih plastičnih komadića na kraju ima leću tako da u što god pogledaš dobiješ kaleidoskopsku sliku toga.Potražit ću ga ovih dana.
morgan

Imam ja jedan za poklonit.Dobili u Londonu.Umjesto onih plastičnih komadića na kraju ima leću tako da u što god pogledaš dobiješ kaleidoskopsku sliku toga.Potražit ću ga ovih dana.

ne mogu vjerovatiiiii :P
Isuse na to sam sasvim zaboravila!!!!
Na svakom kirvaju sam kupila jedan,zao mi je sto nisam koji sacuvala do danas!
i ja bi zaboravila na to da nije stiha:

"reči jesu moje igračke
cakle mi se u glavi kao oni šareni staklići kaleidoskopa
i uvek mi je druga slika u očima kad zažmurim".. ;)
Ja imam kemijsku takvu..malo smiješno zvuči ali imam :D Nekako je šesterokutna ak se ne varam...meni to uvijek bilo bezveze do nedavno...kad sam shvatila da pod predavanjima na faxu može vrijeme brže proći ako se poigram njome.... LOL ...samo što ne znam gdje je sada...čim je nađem,javim ti i poklanjam :D
eto dobrih ljudi....tko kaže da nas nema....
sad će tu kod mene biti kirvaj...tu kod getroa,nemam pojma šta.... pa ako nađem kupit ću ti.... a sebe ću počastiti jednom veeeelikom šećernom vatom mmmmmmmm
morgan

eto dobrih ljudi....tko kaže da nas nema....

ima, ali vas treba svijećom tražiti :wink:
@morgan,

HVALAAAAAAAAAA

:wink:
ajme..
tisuću godina ih nisam vidjela, tražila sam ih, to mi je bilo super...
Legice jel može i meni da kupiš dva za kinderiće,mooooolim te ako nađeš, ja ti dam lovu, a kupit ću ti i roza šećernu vatu

Tagovi