Molim osnovne podatke: ime , godine, i br. mobitela
hvala,
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
legica_os
ubi me ne mogu se sjetiti imena....ali viđala sam ga stalno...pitaj konobaricu ,ona sjedi uvijek s njime vani kad nema posla![]()
sexybackvisi svakodnevno u De journal-u u Sunčanoj, do nedavno imao gips na lijevoj nozi.
Molim osnovne podatke: ime , godine, i br. mobitela
hvala,
neja
što igra ulogu u ovom topicu????
gips ili audi A3????
a šta bi ti radila s osnovnim podacima???
zivkala dečka na mobitel i trkeljala gluposti...
lijepo se upoznajte, nemoj biti čiken čiken...
mali_ivica
Nemam gips, ali evo ako želiš šepat ću za tebe i počet izlaziti u Cafe De Journal!![]()
Ponude primam na PM.

davorccc
ćumbra, ćumbra, lakše s kokama. Znam da zgodan, mlad, voziš bmw, nijedna ti nemože odoliti, ali ostavi i meni nešto.

mali_ivica
Neznam ja na koga ti misliš prvo 24h(kolega srednja), onda Sale ... TKO JE SLIJEDEĆI?![]()

neja
što igra ulogu u ovom topicu????
gips ili audi A3????
a šta bi ti radila s osnovnim podacima???
zivkala dečka na mobitel i trkeljala gluposti...
lijepo se upoznajte, nemoj biti čiken čiken...

legica_os
hoćeš sa mnom ići ?nije bed...ja imam super pristup nepoznatim osobama... bez srama i bruke ulijećem...ma makar bila i pogrešna osoba....![]()
sexyback
legica_os
hoćeš sa mnom ići ?nije bed...ja imam super pristup nepoznatim osobama... bez srama i bruke ulijećem...ma makar bila i pogrešna osoba....![]()
Legide, savršena si. Da mi je pola tvoje hrabrosti, ne bih bih dvojila ni trenutka.
Prvo ću ispitati teren...javim ti ako zatrebam moralnu(i jezičnu) potporu.![]()
Thanks, anyway
u ovoj temi
a ako ne bude htio,budem pitala za ime i prezime,a broj moba se ionako može brzo saznati.. 
):::yElloW:::
errr.. ja sam visok, crn i šepam (nekad) i da... skinuo sam gips sa lijeve noge (ali u ovo vrijeme prije godinu dana)
sexybackNisam dovoljno "cool" da prva priđem, ipak je to neobično
ops:">
sexybackJa mrzim običnost...
Cccc, tako mlad, a već mrgud...
sexybackalleinJa mrzim običnost...
allein
sexybackalleinJa mrzim običnost...
To mi kaže osoba koja nema muda prići dečku kojeg svakodnevno viđa u istom kafu. I koja skriva svoje godine, a ponaša se kao da ima 16.
nejamislim ono...
![]()
![]()
ak ima ženska dobar auto, nije mutava, dobar posao, al eto.. pitanje srca nikad nije definirano, malo smo svi mutavi po tom pitanju, stvar je samo da li to možeš dobro kamuflirati...ops:">

allein
nejamislim ono...
![]()
![]()
ak ima ženska dobar auto, nije mutava, dobar posao, al eto.. pitanje srca nikad nije definirano, malo smo svi mutavi po tom pitanju, stvar je samo da li to možeš dobro kamuflirati...ops:">
Pa i ja isto mislim da osoba koja je, po vlastitim riječima, to sve postigla, trebala već odavno prevazići pitanja za Lastana.
">