Big Brother bubreg
Društvo, politika
ma sve su to luđaci
Stvarno odvratno.
Čak je pitanje dal je to legalno. Jer ta će žena vjerojatno za sudjelovanje u emisiji biti plaćena i te novce ostavit svojoj obitelji nakon smrti. A to je onda zapravo prodaja organa na neki način. A čak mi se čini da sam negdje vidjela da donatori ne smiju birati kome će dati organe. A dobro, to sad može bit različito riješeno, ovisno o državi, al ovo s kupovinom organa je svuda isto, odnosno strogo zabranjeno.
Čak je pitanje dal je to legalno. Jer ta će žena vjerojatno za sudjelovanje u emisiji biti plaćena i te novce ostavit svojoj obitelji nakon smrti. A to je onda zapravo prodaja organa na neki način. A čak mi se čini da sam negdje vidjela da donatori ne smiju birati kome će dati organe. A dobro, to sad može bit različito riješeno, ovisno o državi, al ovo s kupovinom organa je svuda isto, odnosno strogo zabranjeno.
samo se pitam pa gdje ide ovaj svijet? ovo je stvarno degutantno, k a t a s t r o f a
bizarno. morbidno. degutantno. kao stvoreno za lešinarsku tv produkciju..
Poppyodnosno strogo zabranjeno.
Misliš osim u Turskoj, Indiji, Rusiji?
Ali ovo me šokiralo. To je jezivo, organ je predmet prodaje.
Iako se tako ne čini, to je apsolutno tako jer je ljudski organ predmet natječaja.
ma nemogu vjerovati...što sve neće probati komercijalizirati ,a baba još veći bolesnik od njih...za što to radi...novce oni joj i tako više nemogu pomoći..nažalost...
Ak je ženska donator onda bi netko dobio bubreg i ovak i onak, tako da su kamere tu samo zato što će svi uključeni (osim ova dva "luzera") namlatit brdo love na tome što će biti i onih koji će to gledati. OMG.