Oprosti mi, pape!

Društvo, politika

Oprosti mi, pape!

Otac i 19-godišnji sin krenuli su u krivolov. Sin, koji nema dozvolu za držanje i nošenje oružja, hicem iz lovačke puške greškom je ubio 50-godišnjeg oca. Otac je umro, a sin dobiva kaznenu prijavu.

OSIJEK - U šumskom predjelu Dubrava u blizini Krunosavlja u nedjelju je 19-godišnjak V.S. iz Golinaca hicem iz lovačke puške greškom ubio 50-godišnjeg oca I.S., javila je osječko-baranjska Policijska uprava.

Mladić nema dozvolu za držanje i nošenje oružja, pa će policija protiv njega podnijeti kaznenu prijavu. Na stranicama MUP-a danas je objavljeno da je lovac V.S. bio u protuzakonitom lovu.

Povodom ovoga slučaja Lovački savez Osječko-baranjske županije još jednom upozorava na opasnost od takvih nedozvoljenih aktivnosti.

http://www.net.hr/vijesti/page/2007/05/21/0490006.html
Kod nas u selu, kad neko nekog ne voli.. samo ga u lov pozove. :))
I... DRM!!!
Ubojstvo u lovu ne podleze krivicnom progonu.. nesretni slucaj :)
Strašno. Priča mi lega iz firme kojemu je hobi lov (iz okolice Vinkovaca je) da kad ide na hranilište, čim uoči nekakve nepoznate likove zbriše u auto i kući. Kaže da nisu normalni, pucaju na najmanji šum. Naravno, krivolovci love u maskirnoj odjeći (lovci redovito navlaće reflektirajuće prsluke), a neki sa kalašnjikovima. Pa si ti misli.
ne volim krivolovce!

Tagovi