Ukoliko želite besplano rezervirati mjesto u kampu registrirajte se ovdje:
http://www.exitfest.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1257&Itemid=582#
i dobijete vaučer!
cijena kampa za cijelo trajanje festa je 1200 dinara- oko 15 $
Ja ću se upucat ak iz nekog razloga ne budem otišla.
Wu Tang u kompletu, Lauryn Hill, Beastie Boys i Snoop, hellooooooooo!!! LTJ Bukem i Basement Jaxx mi se isto čine zanimljivima.
idem sto posto, kao i proslih par godina!
karte su vec rezervirane,mada me malo vec i brinu sto nist ne javljaju!
Line up im je ove godine sasvim zadovoljavajuci bar sto se mog ukusa tice!
Treba samo odbrojati jos nekih pedesetak i kusur dana ... SEE YA
kontam da će bit bad ak ne bude alkohola unutra...
rezervirao sam kamp jer želim pravi festivalski doživljaj..
ide li još ko u kamp, ili ste u privatluku?
@mia, ako je mesina u pitanju srbi stvarno znaju ugostiti čovjeka
Ja ću se upucat ak iz nekog razloga ne budem otišla.
Wu Tang u kompletu, Lauryn Hill, Beastie Boys i Snoop, hellooooooooo!!! LTJ Bukem i Basement Jaxx mi se isto čine zanimljivima.
hmmmm djelimo mišljenje....a i ukus mjuze (sto se tice svega)
jel ima gdje kod nas karte za kupit? oliti gdje nabavit karte?
evo malo cijena........
Cijena jednodnevne ulaznice zavisi od dana:
Četvrtak: 1890 dinara (oko 190kn)
Petak: 2290 dinara (oko 230kn)
Subota: 2390 dinara (oko 240kn)
Nedelja: 1890 dinara (oko 190kn)
Navedene cene će važiti do 11. lipnja.
Od 11. lipnja cijena ulaznica za festival će biti slijedeće:
Četvorodnevna: 6490 dinara (oko 650kn)
Četvrtak: 2290 dinara (oko 230kn)
Petak: 2690 dinara (oko 270kn)
Subota: 2790 dinara (oko 280kn)
Nedelja: 2290 dinara (oko 230kn)
Šta neće biti alkohola, pa uvijek ga je bilo unutra. Znaš kolika lova im leži u cugi, nevjerujem da će pare srbi propustit pobrat. Jedino nema žesti, sve ostalo prolazi.
Ja sam do sada dvije godine bio u privatluku, al sam baš nešto pričao da bi bilo dobro razapet šator u kampu i bit dio ludila al jedino ako vrijeme posluži!
mislim da mi na rezervaciji piše cijena 110e za dvije karte za cijeli exit. podigniz ću ih u bg, zapravo poslovni kolega će ih podignuti za mene..mislim da je to najbolji način kupovanja..
ja bih isto trebao ići, ali ne znam točno u kojem su stadiju moje karte i da li su uopće rezervirane ili šta pošto se oslanjam na druge ljude. Moram se raspitati...inače lineup je veoma dobar, iako nije baš nešt pretjerano po mom ukusu. Idem više da se družim nego zato što su neki super super meni glazbenici.
samo indirektno vezano uz exit- zna li netko nudi li se u okolici neki organizirani prijevoz (dakle SAMO prijevoz) na Red Hot Chilly Peppers u Inđiji 26.6. za nas koji imamo karte, a bas nam se ne vozi tamo;-)?