Citati plakate
više na:
citati.plakate.googlepages.com/home
Društvo, politika
CatCloe
of kors aj did![]()
">
funkcionira po zakonu jačega, ali u manjoj mjeri nego prije 100 ili 200 godina..
toni
CatCloe
of kors aj did![]()
Bzvz, jelda ?">
toni
funkcionira po zakonu jačega, ali u manjoj mjeri nego prije 100 ili 200 godina..
Mozda na lokalnoj/individualnoj razini.. globalno je maaaalkice drugacije..
Poppy
da, ali danas se definicija jačeg malo izmijenila; više nije fizička nadmoć presudna
CatCloe
toni
CatCloe
of kors aj did![]()
Bzvz, jelda ?">
nije baš da bi mi se to dalo raditi, ali ako se njima dalo... nabijanje takvih stvari javnosti na nos nije uopće loše.
DonQuijote
šta, kao intelektualno imate šanse?![]()
">toni
DonQuijote
šta, kao intelektualno imate šanse?![]()
Nikad ne vjeruj sjaju u očima žene! To je vjerovatno svjetlo što prodire kroz njenu šuplju glavu.
ako tako veli čika Tesla.. ko sam ja da mu proturječim">
CatCloe
stvarno veliki čovjek ne bi nikada uvrijedio ženu.
jadno.
toni
CatCloe
stvarno veliki čovjek ne bi nikada uvrijedio ženu.
jadno.
istina boli.
![]()
CatCloe
upravo to sam i htjela reći. ovdje ima više stvari koje bi trebale zaboljeti tebe.
8
Kaže Ž. Antunović da će 40% ministrica u njenoj vladu biti žene.
">CatCloeNietzsche ocito voli krajnosti, ali ima tamo i mudrih izreka... ;-)kako tipično za nesigurni muški ego i njegovu klimavu muškost... to su bila vremena, jelda?
PoppyIstina, ali nekim zenama ni to nije dovoljno. One bi htjele i da se intelektualni kriteriji prilagode njima.da, ali danas se definicija jačeg malo izmijenila; više nije fizička nadmoć presudna
PoppyDjevojko sa sesiricem i suknjicom na volane, okreces tezu.Leteći vidi vaginu kao najjače oružje u današnjem okrutnom svijetu, a i kao najmržeg neprijatelja. Zapravo ja mislim da silno pati što i sam nema jednu!
Lako za to... imas li mozda ideju kako tim zenama ukazati na postojanje racionalnijih rjesenja?!Ne brini Leteći, danas se to sve da popravit!
PoppyIako u temeljima nema razlike izmedju te dvije skupine, ovaj put sam mislio na one koje se nazivaju "feministicama", "zenskim aktivisticama" i sl.@Leteći; nije mi jasno da li sad misliš na isfrustrirane feministice (ne kazem da su sve isfrustrirane) ili na sponzoruše?
Poppy@Leteći; nije mi jasno da li sad misliš na isfrustrirane feministice (ne kazem da su sve isfrustrirane) ili na sponzoruše?
8
prijetnja Ruži Tomašić.
Leteci mungos
imas li mozda ideju kako tim zenama ukazati na postojanje racionalnijih rjesenja?!
Poppy@Leteći; ne komentiraš... znači, slažeš se?!
Leteci mungos
Poppy@Leteći; ne komentiraš... znači, slažeš se?!
Ne znam jesi li gornjim opisom mislila na nekoga konkretno, ili mozda na sebe, ali ne vjerujem da se "borba za zenska prava" moze tako pojednostaviti. Nazalost, zene s kljunom uraslim u mozak najcesce nemaju oblicje po kojem bi ih se moglo identificirati. Dakle, nije bitna njihova vanjstina (kratka kosa), vec ono sto je unutra (kljun koji urasta u mozak).
Ovo o tome da trebaju uciti od sponzorusa cu, kako bih zastitio tvoj obraz, smatrati salom. ;-)
Poppy
Govorila sam o onim iritantnim vidno isfrustriranim ženama koje se vječno bore za nečija prava, ali to rade na tako antipatičan način da čine više štete nego koristi. i najčešće se uhvate nekog slučaja koji je u najmanju ruku sporan... A njihov gore opisan izgled nije pravilo, ali skoro...
A ovo sa spanzorušama se uopće nisam šalila. Ne kažem da je njihova filozofija ispravna, ali barem znaju kako iskoristit svoje ženske čari...![]()
toni
Znaci ti zastupas vaginu kao platezno sredstvop ?
toni
usput, pauk mi je digo auto dok sam ja dosao na red !!! &$%#&#"%&!!!

Poppy
Ali ako ću bolje proć u životu jer fino mirišem i lijepo se smijem, zašto ne?!
Poppy
ja bi im predložila da se više druže sa sponzorušama jer bi imale štošta pametno za naučit.![]()
)...
Poppy
Enivejz... ako cura ima pameti, odnosna znanje i zvanje, a k tome je oku ugodna i šarmantna... zar to nije dobitna kombinacija?!
toni
Poppy
Enivejz... ako cura ima pameti, odnosna znanje i zvanje, a k tome je oku ugodna i šarmantna... zar to nije dobitna kombinacija?!
Isss.. da mi je taku nac...odma bi je zenio
![]()
ilija
toni
Poppy
Isss.. da mi je taku nac...odma bi je zenio
![]()
Brak bi ti ubrzo otvorio oči![]()