west

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

west

ajd mi dragi forumasi recite sto sam propustila i zasto se u westu naplacuje upad?

Re: west

srijedom se ne plaća, mislim da je sva cuga osim red bulla i jacka 5 kunića, a od 22-23 je valjda bespla upad.
a zast se placa cetvrtkom, tesko mi je to palo pa sam cijelo vece provela na cajkama
kao fora je u tome da se plaća upad 10 kn, ali je cuga 5kn. zapravo ljudi ne svaćaju da više nitko tamo ne ide. i ovim marketinčkim trikom samo su si oduzeli populaciju.

btw ako čita itko iz westa, molim vas prestanite puštati svaki četvrtak iste pjesme. ponekad čak i istim rasporedom.

nije čudo što više ne idemo tamo......
pa ista playlista je vec 4,5 godina :)

u četvrtak su prodali preko 400 karata, stvarno loš potez. tebi je vjerojatno genijalan potez ljudi iz obp-a koji su digli cijene u nebo.za 10 kuna koje platiš za upad u west u "velebnom" obp-u ne možeš ni cugu popit. koliko čujem i šele se polakomio pa su i u tufni cijene naglo skočile. nadam se da se ova inflacija neće proširit i na ostale. ako više ne ideš tamo, kako znaš što se pušta četvrtkom? :D
ma važno da ne naplaćuju ulaz. a cugu uvijek možeš prošvercat
ruana

a zast se placa cetvrtkom, tesko mi je to palo pa sam cijelo vece provela na cajkama

auuuuuuuuuuu, tesko ti to jako palo, sigurna sam...pa da se u west placa ulaz 50kn, prije bi to napravila nego na cajke :roll: :roll:
ne brini se, west kroz mjesec dva postaje cajkarosko mjesto... postupno prelaze na to...
a ne znam, fala bogu jos nisam tamo cula cajke..a tamo sam jako cesto..ali ako i oni to postanu, onda zbilja zalosno

neće, ima i previše cajkaroških mjesta.
zato da privuku rulju prije 12
joj svi se prave neki fini, a malo-malo srecem ne cajkare u q clubu i dobro da ne plesu na stolu, tolko o tome sto ne slusaju cajke
ruana

joj svi se prave neki fini, a malo-malo srecem ne cajkare u q clubu i dobro da ne plesu na stolu, tolko o tome sto ne slusaju cajke

priznajem,ne slušam cajke,ali moja ekipa sluša...
priznajem,bila sam u q clubu,ali ne trijezna
jer trijezna sigurno tamo ne bi ušla
priznajem bila sam i u coctaillu i dominu
nek sluša tko šta hoće,ja vidim da se ljudi zabavljaju na cajkama.
u west sam prije išla,tek kad sam krenila na fax,kao ono,četvrtkom studentski dani,ali mi postalo bezveze...

Ivan

pa ista playlista je vec 4,5 godina :)

ovo je jedan od glavnih razloga....

u west neidem od kraja ljeta... sve isto, monotono...užas.... od onda sam bio možda 2put i bilo je isto loše kao i kad sam zadnji put na ljeto bio.... a sad se plača upad ali kontam da je opet sve isto tak da neplaniram izači u west skoro... a ni subotom nemam gdje izači... svud loše ajme... :(
hvala bogu pa imam dobro drustvo, nama je dobro i kad smo skupa na msn-u, a ne vani, tako da nam ne igra ulogi di cemo izaci jel je uvijek sprdnja
jel valja to pivo od nula i jedinica? :D
ee šta ima u westu večeras?jel ima tamburica?
hoće li biti uopće ljudi... čujem da će tvrđa biti prebukirana
legica_os

ee šta ima u westu večeras?jel ima tamburica?

nema vise tamburica tamo :D a pogotovo cetvrtkom hehehheeh
poison girl

hoće li biti uopće ljudi... čujem da će tvrđa biti prebukirana

west je sinoć bio pun puncat,da je netko još htio ući ..nije mogao.....prvo nisu puštali maturante unutra,tj.one koji koji su imali te majice sa natpisima škola a kasnije se tolika hrpa njih skupila oko westa da su morali popustiti....otišla sam u 2,i još onda je bilo krcato :D strašno nešt
molim sad znači slickani nisu mogli unutra... jadno
poison girl

molim sad znači slickani nisu mogli unutra... jadno

mogli su...ja sam bila slickana LOL

Tagovi