...imate ovdje jedan link, neka izjava, pa to potpišite - besplatno, malo vremena, a za djecu, protiv odraslih.
http://www.saborznanja.org/
Molim drage forumaše
Društvo, politika
"Ovdje ćeš moći pronaći što smo im poslali, što su nam obećali te što je od svega toga realizirano!"
e pa toga nema! "ovdje" ne postoji. kad bude postojalo, možda i potpišem!
DonQuijote"Ovdje ćeš moći pronaći što smo im poslali, što su nam obećali te što je od svega toga realizirano!"
E mora se on meni usrat u ćeif!
Pa ti ne bi ništa za djecu napravio?
Pogledaj malo oko sebe, vidiš u kakve kretene odrastu?
Ajde, saberi se i potpiši, u izjavi sve piše!
To što stranica nije baš savršena, pa to je zato jer je to dječji trud.
I nije ti ovo Amerika!
nemam ja ništa protiv toga što stranica nije savršena, ali me zanima šta potpisujem.
DonQuijoteali me zanima šta potpisujem.
Čestitam, ti si arhetip našeg naroda!
Mi ne bismo u NATO, ali nemamo pojma ni jel' nas itko tamo zvao.
Kao nevjesta koja kaže da neće za mršavog, neće za visokog, neće za onog s kovrčavom kosom - a nitko je i ne pita...
Dakle potpisuješ dječju inicijativu da se izbaci smeće s televizije, nasilje, šund, moralna žabokrečina, narodnjaci, štetne i marginalne političke figure - a mjesto zauzme obrazovni, kulturni, kontakt i edukativni program.
Zašto moramo gledati (od zajendičkih novaca) jednu "Piramidu" koja je kao zabavni program, a uvijek se pretvori u političke ekskurzije margnialnih egotripova kao što je Rade Leskovac koji vrijeđa svakog Hrvata ili Dubravka Šimenca koji vrijeđa Srbe?
Zašto u obiteljskom terminu, umjesto katastrofalno lošeg programa, s najmlađima ne bismo gledali dokumentarce o čudesima prirode, o živinama koje nastanjuju drugi kraj planeta...?
Džaba ja to tebi pričam, ovo je kao nacionalana komunikacijska strategija za NATO.
Ništa ti ne trebaš izjavit'. Ti samo potpiši, u izjavi sve piše.
8
Ništa ti ne trebaš izjavit'. Ti samo potpiši, u izjavi sve piše.
"lomio sam ja i tvrđe orahe" spika?
ja jesam iako me ne zanima baš previše
Potpisao i totalno se slažem s njima... Btw, nisam znao da i dalje postoje odbori za DSZ i ONO 
eto i ja se potpisala.
Djeci treba znanje, dokumentarci, a ne nasilje i krv, sexualni manijaci....
treba ih i na to prirediti, ali ne kradimo im djetinjstvo, ako smo mi veliki već poluotrovani sa svim i svačim
u moje vrijeme - he,he,he.... bilo je prije Isusa -- gledali smo naivne dječje emisije i serije, ali ja bih i danas većinu pogledala
Djeci treba znanje, dokumentarci, a ne nasilje i krv, sexualni manijaci....
treba ih i na to prirediti, ali ne kradimo im djetinjstvo, ako smo mi veliki već poluotrovani sa svim i svačim
u moje vrijeme - he,he,he.... bilo je prije Isusa -- gledali smo naivne dječje emisije i serije, ali ja bih i danas većinu pogledala
apsolutno podržavam inicijativu.
tv program je prepun smeća i situacija postaje sve gora. svaka nova generacija ima sve gori sustav vrijednosti, a mislim kako televizija i internet imaju puno veze s tim.
tv program je prepun smeća i situacija postaje sve gora. svaka nova generacija ima sve gori sustav vrijednosti, a mislim kako televizija i internet imaju puno veze s tim.
nisam čitala ništa,samo sam potpisala 
legica_osjedan mali savjet: nkada ne potpisujueš ako ne pročitaš ŠTO potpisuješ!!!nisam čitala ništa,samo sam potpisala
danas je ovo ok za klince, ali uvijek gledaj što potpisuješ, može ti se puno toga neugodnoga desiti
kisss......