Zanimanje
Maštarije, pervezije, zdrav razum, ideje, snovi i tome slično su dobro došli!
Meni je super zanimanje grobar, uvijek posla, nitko se ne žali, kad nemaš posla napraviš ga ...
Uglavnom zanimanje boli glava.
Društvo, politika

DonQuijote
arheolog - to mi je bila dječja maštarija, kad su svi sanjali da budu policajci, vatrogasci, supermeni i slično... vjerujem da je jako uzbudljivo otkriti nešto davno nestalo, zaboravljeno ili sačuvano samo u mitovima i predajama.

uglavnim valjamia
nikita![]()
DonQuijotemia
nikita![]()
hrušćov?
DonQuijotearheolog - to mi je bila dječja maštarija, kad su svi sanjali da budu policajci, vatrogasci, supermeni i slično... vjerujem da je jako uzbudljivo otkriti nešto davno nestalo, zaboravljeno ili sačuvano samo u mitovima i predajama.
8
Budući da čovječanstvo živi na rubu ratova, najbolje je biti raketna topovnjača.
davorccc
Najgore od toga što će netko završiti neki smjer, a baš i nije stvoren za taj posao ili se neće naći u tome. Malo prekasno zar ne?
1step2far
Da mogu, odmah bih postala teta u turističkoj agenciji. To mi se sviđa, a putovati obožavam.
snaša
Filmski kritičar...
1step2far
Sad se sjetih svoje velike strasti. Najradije bih bila test vozač u nekoj od momčadi F1.

za prijašnju izjavu.1step2farDa baš bi ti studirala da si bogata nasljednica,jedino da te starci natjeraju time što ti uvjetuju nasljedstvo.Koliko ima bogatih nasljednika da studiraju osim ako nisu natjerani na to,vrlo vrlo malo.Bogata nasljednica ruskog naftnog tajkuna koja bi cijeli život studirala sve što je zanima, koja bi bila vlasnica nekoliko doktorata, koja bi putovala svijetom i bila aktivna u različitim humanitarnim akcijama.
kopile
1step2farDa baš bi ti studirala da si bogata nasljednica,jedino da te starci natjeraju time što ti uvjetuju nasljedstvo.Koliko ima bogatih nasljednika da studiraju osim ako nisu natjerani na to,vrlo vrlo malo.Bogata nasljednica ruskog naftnog tajkuna koja bi cijeli život studirala sve što je zanima, koja bi bila vlasnica nekoliko doktorata, koja bi putovala svijetom i bila aktivna u različitim humanitarnim akcijama.
1step2farmisliš da je to moguće???I tako sam odabrala hotelijersko turističku školu, završila taj faks i možda još dam razliku na Visokoj učiteljskoj ako nađem vremena da mogu biti profa.
Sveborajoj...učitelj baš, ili nastavnik...
true, true... masa je predmeta, a profači su skloni cijepidlačiti zbog izostanaka na fakultetu, koji uzgred budi rečeno nema niti vlastite prostorije i radi u jedva adekvatnim uvjetima, kao da se njima to oduzima od plaće, a ne da će student imati zapravo tlaku više jer će morati učiti duže i tako nadoknaditi propušteno s predavanja.
ja ću postati učitelj(ica) kada završim pedagoški![]()
ne vidim baš kako bi se jedan hoteljer mogao uklopiti u tu priču. bit će da je neki pokušaj ironiziranja posrijedi.
game1step2farmisliš da je to moguće???I tako sam odabrala hotelijersko turističku školu, završila taj faks i možda još dam razliku na Visokoj učiteljskoj ako nađem vremena da mogu biti profa.
oni ti imaju mali milijun predmeta i obavezna predavanja...
ne znam....
MacaPapucharica
game1step2farmisliš da je to moguće???I tako sam odabrala hotelijersko turističku školu, završila taj faks i možda još dam razliku na Visokoj učiteljskoj ako nađem vremena da mogu biti profa.
oni ti imaju mali milijun predmeta i obavezna predavanja...
ne znam....
koliko je meni poznato, moguće je...barem je bilo moguće prije...
naime, oni koji predaju predmete u ugostiteljskim školama tipa "kuharstvo", "posluživanje" i sl, nisu profesori, nego kuhari, konobari i sl sa položenom pedagoško-psihološkom grupom predmeta...(to vrijedi i za druge strukovne škole)
Tako je barem bilo nekada, a ne znam kako je sada...
insomniaIako, draga moja @1step, toplo i najtoplije ti preporučam da se školi i djeci ne približavaš u okrugu 2 km