Najosmaš 2004./2005.

Osijek

Najosmaš 2004./2005.

U četvrtak, 30. lipnja u 12 sati u hotelu "Osijek" bit će održano proglašenje Najosmaš 2004./2005. Akciju je proveo Glas Slavonije već drugu godinu zaredom. Laskavu titulu ponijet će učenik koji je svojim marljivim učenjem, uzornim vladanjem i sudjelovanjem u školskim i izvanškolskim aktivnostima to zaslužio.
Ulaz slobodan.
Da li si i ti "Gemi" bila marljiv učenik, da li si imala uzorno vladanje i da li si sudjelovala u školskim i izvanškolskim aktivnostima?
Koliko pohvalnica te krasi?
Zašto pitaš?
Marljivost, ocjene, uzorno vladanje i pohvalnice su neka referenca?
Ženio bi me? ;-)
Da, to je sigurno najjača referenca što postoji.Ženio bi te da mi se sviđaš,ali ni ne znam da li mi se sviđaš kad si "Gemi".Ovako bi mogli otići na Coffeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Ne podnosim ženidbe. Pogotovo koje su meni namijenjene. ;-)
Glede sviđanja, već mi je zlo ponavljati kak sam ružna, glupa i iskrivljenih shvaćanja o prijateljstvu, poštenju i emocijama, a napose i sexu, tako da se sa mnom teško i rijetko ko može složiti i trpjeti me. ;-)
Sori, smajl na ovo. (nisu tvoja shvaćanja iskrivljena, vjerojatno, već su malo poremećene vrijednosti, bar što se tiče prijateljstva, poštenja i emocija. Što se tiče sexa, u to ne bih ulazila:)))))
Sasha

Sori, smajl na ovo. (nisu tvoja shvaćanja iskrivljena, vjerojatno, već su malo poremećene vrijednosti, bar što se tiče prijateljstva, poštenja i emocija. Što se tiče sexa, u to ne bih ulazila:)))))

Apsolutno si u pravu "poremećena" sam u odnosu na druge sa svojim vrijednostima i to me zapravo sve više raduje. Svakim danom sve više napredujem... u pretumbavanju vrijednosti.
Bogus gurus like to give extremely simple rules. Ignorant readers love them.
KISS (Keep it simple, stupid!)
Dobro sad,valjda postoje neke bazične vrijednosti koje su te naučili tata i mama poput: ne laži, ne kradi,ne ubi..
Svi smo mi učili bazične vrijednosti...a jako malo nas koristi se naučenim i to nas čini taaaaaako različitima...
Različitosti se privlače.Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
Gemi neki te i vole bas zbog toga sto si 'poremećena' u odnosu na druge.
kao ja npr...
pusa
Vidiš kako je lijepo biti anomalična duša..A da si normalna nitko se ne bi obazirao na tebe.Uostalom tko je danas normalan?Da li postoje parametri i standardi za normalnost?
Eo sad mi neugodno... aaaaaaaaaa
desperadosx

Vidiš kako je lijepo biti anomalična duša..A da si normalna nitko se ne bi obazirao na tebe.Uostalom tko je danas normalan?Da li postoje parametri i standardi za normalnost?

Postoje, ali su ih izmisli medokreteniteti kako bi usrecili vlastitu tastinu.
Meni je taština etiketa još od vremena Billy the Kida. ;-)
Svi smo mi tasti, samo sto nam razlicite stvari trebaju za zadovoljenje tastine.
Negdje prije dva mjeseca smo skontali tvoj način. :-P
Evo jedna pjesmica:

Moderan sam,moderan,batko,
Al odveć no drugi uredan!

Uredan,sam uredan, batko,
Al pre no drugi uredovan!

Poderan,sam poderan,batko,
posle diska u subotu,poderan!
Al nema cige na cesti koji s konjom tol'ko prodoran!

Dok cigo u disku đuska,
at napolju rza!
Sjedi, 5.
Što je to parafraziranje? Ne mogu naći u riječniku???
Parafraziranje literature razlikuje se od citiranja time što se citirani tekst donosi unutar navodnika. Parafraziranje je inače preoblikovanje onoga što je rečeno u cilju boljeg razumijevanja teksta. :-)
Hvala.A da li ima i dr. značenje.Vidi ono pod 2. pliz..
Anić je car rječnika. Potraži od nekog CD ili u knjižnici.
O.K.
Išto sad dalje????????????????????????????'''
A sta bi ti?
A ti?
Na pitanje se ne odgovara pitanjem... ti si pitao sta dalje, a ne ja. :)
Logički odgovor: najosmaš te topika,ali smo skrenuli drugim stazama..

Tagovi