Offtopic #35

Forum

ima! normalno da ima! :D
Poppy

ima! normalno da ima! :D

ima ima...gledala sam u nadreallity showu :D
to nisu piramide....to su vikendice od faraona... 8)
Ja imam piramidu u dvorištu...
Vidim da pojedinci imaju dobru maštu!
Molio bih ekipu koja se zabavlja u tematskim postovima ubuduce svoju zabavu preusmjeri u odgovarajuce forume (Cavrljanja) i ne unistava raspravu.

Hvala.
Čekaj... ti stvarno očekuješ ozbiljnu raspravu na temu bosanskih piramida?!! :zbunj1:
Leon

Molio bih ekipu koja se zabavlja u tematskim postovima ubuduce svoju zabavu preusmjeri u odgovarajuce forume (Cavrljanja) i ne unistava raspravu.

Hvala.

a daj Leone i ti stvarno vjeruješ u bosanske piramide?
i zašto se ti nekad ne uključiš u neki tematski post i zabavljaš s nama??ha,zašto?;)
Poppy

Čekaj... ti stvarno očekuješ ozbiljnu raspravu na temu bosanskih piramida?!! :zbunj1:

Nije bitno sto ja ocekujem. vjerujem da ima ljudi koje to ozbiljno zanima, kao i mnostvo drugih tema koje skrenu u interne posalice par ljudi.

Dakle, ovdje se ni ne radi samo o piramidama, nego o skretanju s teme u zezanciju. U tom slucaju je pozeljno takvu raspravu preseliti u Cavrljanja -> sto nije nikakav tehnicki problem i ne iziskuje poseban napor.
legica_os

i zašto se ti nekad ne uključiš u neki tematski post i zabavljaš s nama??ha,zašto?;)

Zato sto nemam vremena, jer moram seliti vasu internu zezanciju u odgovarajuce forume.
ne sekirati cika leona lindea NO NO

Tagovi