Možda bi ti mogla biti ta "susjeda" koja bi podučavala!?Predlažem ti pm,pa da tamo nas dvoje razmjenimo iskustva!?
i ja predlažem pm - pizdu materinu!
neka, preživjet ću i bez tebe... ali sigurna sam da će naići neka dobra duša koja će ti gurnuti u pakšu baš ono što oduvijek želiš
Ako već predlažeš, probaj ući i vidjet ćeš da ne ide!!Jednom si tamo bila!
Grauuuuuuuuu... Upravo to se traži!Vatreno žensko!Možda bi i tebi valjalo nešto gurnuti,kako kažeš u pakšu?!Možda bi uživala!Ne znaš dok ne probaš.
nisam se htjela miješati u ovo ali mislim da taj mina stvarno peder,uživa kad mu netko gurne u pakšu,ajde ok kad se ženski ali muškarcu bljaaaaaaakk,ne bi ja joooj fuj...grljfljljblj bljak
mina iskreno reci,jel te ikad muškarac naguzio?strašššno
nisam se htjela miješati u ovo ali mislim da taj mina stvarno peder,uživa kad mu netko gurne u pakšu,ajde ok kad se ženski ali muškarcu bljaaaaaaakk,ne bi ja joooj fuj...grljfljljblj bljak
mina iskreno reci,jel te ikad muškarac naguzio?strašššno
je da sam se malčice zakačila s njim, ali ne mislim da je gay... i ja mislim da se taj potez dečkima može sviđati, samo što si većina ne da guzi ni blizu da bi ikada saznali da bi to moglo biti dobro
je da sam se malčice zakačila s njim, ali ne mislim da je gay... i ja mislim da se taj potez dečkima može sviđati, samo što si većina ne da guzi ni blizu da bi ikada saznali da bi to moglo biti dobro
curo ti si pukla
još odavno, ali ovaj post s tim nema veze. radi se o osnovama anatomije.
Mislio sam na početku da je CatCloe pametna, pa i bila je dok mi se nije proturiječila sad je u društvu s Poopy i mrzim ih. A ova Poopy dabog da bila ko pupi
Mislio sam na početku da je CatCloe pametna, pa i bila je dok mi se nije proturiječila sad je u društvu s Poopy i mrzim ih. A ova Poopy dabog da bila ko pupi
nemoj tako pupi je........jbt pao je u svoja govna
a šta si ti?njegov advokat
de bedevijo nisi vidjela pupia pa ne seri...ovo je bilo da je ne vrijeda tako.....
a možda zbog toga i ne možemo otkriti neke druge planete,tj.ne možemo im se približiti jer na njima obitavaju samo pederčine koje drže veliku zastavu na kojoj piše....Ako nisi peder,ne približavaj se,smrt garantirana... tak će jednog dana i na zemlji biti .....................
ps a jesam se sad prosrala strašššno
ma de neću se tu s nikim svađat
sad se svima ipričavam i nemojte me više vrijeđat neću ni ja vas
šta se savjest javlja sad ha?..oprosti ali tebe nitko nije vrijeđao,čak sam ti i kikacha malo dala i sad kad sam vidjela koliku jezičinu imaš,sad mi je žao