1. svibnja

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

1. svibnja

Ja znam da ja jesam.
Sve smo odmah ujutro popile pa nam kasnije bilo malo... Onda se najele i više nije djelovalo piće na nas... A baš smo se mislile napit, onako pošteno...
Neki drugi put...
tako treba, kod nas je bilo svega
uf bilo dobro i bilo dost za pit
al nisam se napio ko svinja
100% zbog neke zenske il tak nest
al doro vazno je da si pio
i kad mislim ko svinja nemislim ko pupi
ne mogu reći da sam se napila ko svinja,al ko prasica jesam..dok se nisam najela,onda sam ponovo počela piti i piti i piti i valjda sam se napila jer se ne sjećam...probudila sam se u hlačama i gornjem dijelu badića na suncu crvena kao rak i onda me prošla volja za pićem....ali sve u svemu bilo je dobro...:D

Re: 1. svibnja

Ma covjece samo da nisam bio 40 Km od kuce i da ne vozim napio bi se i drugi dan :)

Domace vino 12 Kn L. Rakija bespla.

Samo smo ponijeli svoje gajbare i tonu mesa

Ukratko za hranu:
1. dan -rostilj, rostilj, rostillj, kotlovina
2. dan -rostilj, rostilj, janjetina, rostilj

Ukratko za cugu:

1. dan - pivo, pivo, pivo....,pivo
2. dan - rakija, vino, vino ,vino,rakija, vino

:yahoo:
...klasicno prežderavanje....i dimljenje uz roštilj......što se tice cuge....ovaj put ništa....samo sokovi i mineralna...jer sam morao voziti......8)
A ovak inaće što mislite o tom danu. Važno se napit ili najest, ili možda samo družit s prijateljima
Mislim da mi je to praznik rada. Hrana i piće su onako usput. Oni kojima je do hrane, spali s janjetine na grah, pa nek se vesele.

Re: 1. svibnja

Tri dana u divljoj prirodi čuda čine za mozak izmučen gradskim životom. Odmorila sam se, zabavila i sljedeći tjedan opet na kampiranje :jupi:

Ne znam, meni taj 1. maj ne predstavlja ništa, jedino što se tada cijelo društvo na par dana uspije okupiti pa sam zbog toga sretna. Napit se ko svinja mi više i nije pojam savršenog provoda.