eterična ulja...

Društvo, politika

eterična ulja...

ako netko zna omjer,način uporabe i djelovanje et.ulja za kožu...
http://www.biovega.hr/Default.aspx?tabid=115
hvala,krećem u potragu za dobro opskrbljenom bio&bio trgovinom
Imas u Mercatoru...
lt. :)
& 2 U 2
moj projedlog je Aromatica..proizvodnja temeljena na prirodnim sirovinama i tradicionalnim receptima. Imaju veeeliki izbor tinkura, ulja i pripravaka. Osobno sam ih ve koristio ali ne z kožu, ponekad masažu, najviše za kupke i lampe. ružmarin je alltime favorit u kupki...nevjerovatno djeluje na umor..jdnostano ga izvuče iz tjela i revitalizira te..pačuli ilangilang su isto ok ali nisu za naše podneblje, pa zato preporučujem lavandu, melisu, ukratko sve ono što raste na mediteranu...
prije ih je držala "viđlica " u nam, a i bila je aromatica trgovina ali ih više nema...probaj otići u Bomis u doljnji grad.:-) to je trgovina auto djelovima ali su imali i trgovinu sa tim stvarima tako da im je vjerovatno ostalo još obe
volim naranču, ružmarin je super za inhalaciju, ruža i geranija imaju super miris za masažu...
ja ti uzmem najobičnije bebi ulje - jer su bez mirisa i par kapi aromatica ulja..stvarno su super..
..sa eteričnim uljima se mora znati! Ne smije ih se miješati tek tako, pogotovo ako će se njima mazati koža ili masirati! Za to treba odgovarajuća edukacija, jer postoje simpatična i parasimpatična; odnosno ulja koja utječu na smirivanje ili na poticanje i ubrzavanje organizma. Svatko je određeni znak u horoskopu i ima određeno ulje koje može ili ne može podnijeti, svako ulje djeluje na drugi organ, na drugi centar u mozgu i koliko može pomoći, nestručnim korištenjem duplo može odmoći! A miješanje sa bebi uljima totalno uništava eterično ulje!!
Baš sam se neki dan o tome raspitivala,,,moje najdraže je narančino ulje i koristim ga za osvježavanje prostorije,,,ne koristim ulja za kožu i masažu, ako želim ulje za masažu tada ga kupim gotovo, pripravljeno u dm...i ne miješam ih jer to ipak prepuštam stručnjacima,,,znam s kojima mogu što postići i toga se pridržavam,,.
koliko sam se ja nekad prije informirala kada sam pokusala s tim, etericna ulja (vecina) se na kozu nikada ne primjenjuju nerazrijedjena nego se dodaju baznim uljima, kao jojobino, bademovo, ljesnjak itd.
najkvalitetnija ulja su primaverino i oshadhi.
primavera ima kod nas u biljnoj ljekarni harmonija, oshadhi koliko znam nema u osijeku (ja sam nabavila u zg).

Re: eterična ulja...

Na ovoj stranici imas puno recepata, savjeta i online shop Oshadhi i Pranarom ulja: aromaterra

Ovdje imas nabrojena prodajna mjesta i online shopove za Oshadhi ulja: oshadhi

Tagovi