Preminuo Račan
Ja pamtim čestitanje Božića 1989. od strane predsjednika CK SKH. Kako je to tada bilo neobično.
Sad kad se prisjećam, to mi sve djeluje nestvarno, kao da mi je netko ugradio sva sjećanja prije 1990. ili 1991.
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
8
O njemu se više manje sve zna, nije puno muljao, puno dobrih i hrabrih poteza izvukao, bio mudar, ali neodlučan.
BilkeTrebao se maknuti nakon premijerskog madata.
Rajnus
Atributi najbolji i najposteniji zajedno ne idu uz rijec politicar.
machor
Rajnus
Atributi najbolji i najposteniji zajedno ne idu uz rijec politicar.
Bit ću kratak i jasan : Ne seri
RajnusAtributi najbolji i najposteniji zajedno ne idu uz rijec politicar.
davorcccDobar političar je mrtav političar.

davorccc
Politika je kurva, znao je reći moj djed.
DanicaVčovjek se još nije pošteno ni ohladio.....
tako da ću ipak malo šutjeti na temu...
8
davorccc
Politika je kurva, znao je reći moj djed.
Uzaludan zaključak ako ju nije jeb'o.
Ali ako ona njega jest... e...
SmokeYNije sve u izrečenim parolama ,ima nešto i u dijelima koje netko ostavi iza sebe.To što netko nema potrebu za konstantnom prisutnošću u medijima ,ne znači da nije ostavio traga u poslu kojim se bavi.Ima više primjera da su uglavnom najveći reformetori u povijesti bili ne nametljivi i poprilično dosadni.Pod reformatore ne mislim na vojskovođe.
Po meni Racan je cijeli zivot u politici i ok poznat je po Europi ali nedovoljno je bio medijski eksponiran pa ga uopce nisam dozivljavao.
Nije imao zari i sve sto je pricao je razvlacio iako je imao viziju ali sto je, je. Nista mi nije ostalo u uhu od njegovih govora.
Kad samo vidis kako su ga sprdali u laku noc hrvatska......
Tudjmanove citate i sada komentiraju (Imamo Hrvatsku, Dragi hrvati i sta ja znam)
Ajd se sjetite nekog Racanovog ili Mesicevog citata :!
SmokeY
Po meni Racan je cijeli zivot u politici i ok poznat je po Europi ali nedovoljno je bio medijski eksponiran pa ga uopce nisam dozivljavao.
Nije imao zari i sve sto je pricao je razvlacio iako je imao viziju ali sto je, je. Nista mi nije ostalo u uhu od njegovih govora.
Kad samo vidis kako su ga sprdali u laku noc hrvatska......
Tudjmanove citate i sada komentiraju (Imamo Hrvatsku, Dragi hrvati i sta ja znam)
Ajd se sjetite nekog Racanovog ili Mesicevog citata :!