Već se godinama zalažem da se Praznik rada počne dostojno i obilježavati - radom! Umjesto dana nerada, 1. svibnja svi bi trebali odraditi duplu šihtu!
Eto, prosvjetlite me ako griješim...
Praznik (ne)rada
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Istina.
Ali društvo uvijek ima svoje praznike, jer rulja uvijek traži razlog za plandovanje i džabaljebarenje...
Stoga, kao pasionirani dokoličar i humanist, prihvaćam i 1. svibnja i 5. augusta i uredno proslavljam i dostojno obilježavam, a da ne spominjem različite narodne običaje, svetkovine... Što bi se novim korporativnim rječnikom reklo: vjerske evente i seoske happeninge. Sve podržavam, pozdravljam, obilazim...
Ali društvo uvijek ima svoje praznike, jer rulja uvijek traži razlog za plandovanje i džabaljebarenje...
Stoga, kao pasionirani dokoličar i humanist, prihvaćam i 1. svibnja i 5. augusta i uredno proslavljam i dostojno obilježavam, a da ne spominjem različite narodne običaje, svetkovine... Što bi se novim korporativnim rječnikom reklo: vjerske evente i seoske happeninge. Sve podržavam, pozdravljam, obilazim...
Praznik rada, Sv. Josip, 1. svibanj- prije svega veliki je blagdan i kao takav simbolično je i neradan dan! Oduvijek je tako i biti će ubuduće.
Da.Kad bi to bio samo taj dan! hehe.. Ok, slavi se taj dan i sve štima... Ali mi Hrvati smo presmiješan narod! Sjećam se općih frustracija ako prvi svibanj padne na subotu ili nedjelju..nista se ne spaja! Ove je godine u utorak, a svi moji dragi profesori otkazali predavanja i vježbe cijeli tjedan!!!!! Taman godišnji od 10 dana! 
Anita_osa svi moji dragi profesori otkazali predavanja i vježbe cijeli tjedan!!!!! Taman godišnji od 10 dana!
to je prava stvar , ja bi ih zbog toga i adekvatno nagradio s smanjenjem place
DonQuijote
Već se godinama zalažem da se Praznik rada počne dostojno i obilježavati - radom! Umjesto dana nerada, 1. svibnja svi bi trebali odraditi duplu šihtu!
Ja ću 30-tog raditi do 22h. Za kretene u odijelima. Motiviran samo timom ljudi koji inače rade sa mnom, al' taj dan neće. Korporativni bullshit. Za imaginaran novac. Za kredit. Za novi auto. Stan. C2D, DDR2 i PCI-express kartu. Nadam se da te veseli.
U 23h ću već biti na staroj Dravi sa 0,5l rakije, par jointova i (nadam se) nekakvih gljiva koje ću naći po šumi u sebi. Polizat koju žabu...
PS: Danas još idem do ureda. Pravi rvat, ja.
Nemožeš reć praznik nerada jer to znči da svaki dan neradimo sam taj dan radim
iako je taki odnos
iako je taki odnos
Re: Praznik (ne)rada
DonQuijoteVeć se godinama zalažem da se Praznik rada počne dostojno i obilježavati - radom! Umjesto dana nerada, 1. svibnja svi bi trebali odraditi duplu šihtu!
Eto, prosvjetlite me ako griješim...
prvo se ti malo raspitaj što je to praznik rada i kako je nastao, a tek onda izvali ovakvu glupost.
ako si zaista ovakvog mišljena onda faco pređi na sistem rada koji je bio prije nego li se krvavo izborilo za tri osmice, a to je 12 sati rada i 12 sati slobodno
ah, odmah mi bude lakše kad vidim razinu humora u (ispod)prosječna rvata!
bilo je nekoliko sakupljača plastičnih boca koji su lukavo obišli katakombe i dobro se natovarili. Počistili su ono što ih je zanimalo, a ostalo smeće letilo je u smjeru vjetra. Žalosna mi je ta slika. Iako na licima istih mogla se vidjeti jednaka doza umora i zadovoljstva. E sad šta je tu zadovoljstvo? Osobno ne volim što vidim kako je sve više takvih ljudi koji moraju gnjuriti glavom u kontejner.