MaxTV - Naša iskustva
Molim vas, bitno mi je...
Kultura, zabava, sport, hobby
Ivan
malo offtopic ali... ja cu vam reci iz prve ruke da su optima telekom obicni pusaci kuraca.
Ivan
mislim da su zaposlili podosta nekompetentnih, retardiranih i lobotomiziranih ljudi. eto toliko.
anakondapokušat ću jednostavno
...pa dobro, koje ja to tehničke mogućnosti nemam, a prvi susjedi imaju??????...svi smo na istoj centrali, svi imamo isti kabel, wtf???????...bilježim se sa štovanjem...
anakonda
...dobro, a kakve prijedloge imate - što uzeti od takve vrste zabave?....odmah da se ogradim: Bnet također nema infrastrukturu, ja zvala....to se zove život u predgrađu Metropole...%-/
zeros
Moje iskustvo...
.....
zeros
godine...ok, moja greška...no, što sad!?!?
Anastazija
Nego, pitanje, dok smo imali probni rok, imali smo HBO, onda nam je nakon probnog roka unikut pa opet vraćen pa opet ukinut. Koji k....?
sokratzeros
Moje iskustvo...
.....
evo čovjek je napisao sve što sam i ja mislio, al mi se nije dalo toliko pisat....
uglavnom syebali su nas sve

MissTake
Anastazija
Nego, pitanje, dok smo imali probni rok, imali smo HBO, onda nam je nakon probnog roka unikut pa opet vraćen pa opet ukinut. Koji k....?
U prvom mjesecu probnog perioda možete uz osnovni MAXtv paket uživati u HBO premium paketu i dodatnom MAXtv Plus paketu. Svoje najdraže sadržaje možete snimati uz Snimalica dodatnu uslugu kroz sva tri mjeseca.
Anastazija
Hvala!
Inače, ugovor nisam nikad ni vidjela. Moj je dragi to potpisao u jednoj trgovini na nekom štandu i nikakav primjerak nije dobio...
sokratmožeš doći kod mene pa ćemo zajedno gledati moj MaxTv
kyximam taj mxtv na probnom roku,mozda sam ga 2-3 puta uplalio,a mislim da je i proslo 3 mjeseca O_o,oce poslat specijalce po njega ? mene strah
MissTakeali ako ga ne vratiš, tj. prođe 3mj probnog perioda postaje komercijala i počinje teći ugovorna obveza
kyx
imam taj mxtv na probnom roku,mozda sam ga 2-3 puta uplalio,a mislim da je i proslo 3 mjeseca O_o,oce poslat specijalce po njega ? mene strah
FrostMissTakeali ako ga ne vratiš, tj. prođe 3mj probnog perioda postaje komercijala i počinje teći ugovorna obveza
ovo je čisti nacizam.
zeros
kyx
imam taj mxtv na probnom roku,mozda sam ga 2-3 puta uplalio,a mislim da je i proslo 3 mjeseca O_o,oce poslat specijalce po njega ? mene strah
Nitko nece doci po njega...nakon tri mjeseca, ako ne vratiš max tv u t-com, automatski postaješ njihov komercijalni korisnik na dvije godine i placas pretplatu u iznosu 65kn....
dobrodošao u klub![]()
kyx
nja nja nja,zvao sam,kaze teta da imam fore do 4.2.
MissTakeočekuješ da će ti netko pokloniti na 3mj nešto što dođe 1600kn i da to ne moraš vratit????
Frost
očekujem da će me kontaktirati tjedan-dva prije isteka roka i pitati jesam li zadovoljan uslugom i želim li produžiti ugovor.
Frost
MissTakeočekuješ da će ti netko pokloniti na 3mj nešto što dođe 1600kn i da to ne moraš vratit????
očekujem da će me kontaktirati tjedan-dva prije isteka roka i pitati jesam li zadovoljan uslugom i želim li produžiti ugovor.
DonQuijotea oni očekuju da se ti nećeš na vrijeme sjetiti vratiti!
Frost
DonQuijotea oni očekuju da se ti nećeš na vrijeme sjetiti vratiti!
Pazi ti biznisa, e![]()

kyx
uuuu lakse se diše!
maxtv vracen danas!
![]()
123456da istina....
iz nekakvog čudnog razloga nemam nikakvih problema sa maxtv-om...
Frost
Možda povećanje propusnosti ima kakve veze?![]()
">Frosta šta ja znam, nikad ne znaš.
možda ekipa iz hitler telekoma čita 031 forum">

MissTakeda i onima koji pišu protiv t-coma namjerno kvare max tv sliku
de![]()
">tonyaSame here...
Meni se posljednjih dana slika zamrzava, dok zvuk ide normalno.
OligofreniDikobrazoid
tonyaSame here...
zerosIsto i ja, al ide mi malo na nerv kad mi u pol nečega što gledam sjebe doživljaj....
OligofreniDikobrazoid
tonyaSame here...
i kod mene...
a taj problem rješavam tako što prebacim na neki drugi program, pa ponovo vratim na isti....
Frosta šta ja znam, nikad ne znaš.
možda ekipa iz hitler telekoma čita 031 forum">
unLog!cvo ja s posla čitam..
unLog!cbtw: kad ti se pojave problemi s maxtv-om, pametnije ti je okrenuti 0800 9000, više će ti to pomoći nego hejtati t-com ovdje
![]()
FrostunLog!cvo ja s posla čitam..
Dobar posao kad imaš vremena surfat po forumima![]()

FrostunLog!cvo ja s posla čitam..
Dobar posao kad imaš vremena surfat po forumima![]()
unLog!cbtw: kad ti se pojave problemi s maxtv-om, pametnije ti je okrenuti 0800 9000, više će ti to pomoći nego hejtati t-com ovdje
![]()
Zašto bi prijavljivao probleme ako ih nemam?
Frost
cca 2 tjedna MaxTV-a, nijedan, ali baš nijedan problem.
....