Gospođo, jeste li za ples?
Kultura, zabava, sport, hobby
hahaha ...
Odlična je! Sam sam strahovala da će ju tramvaj pokupit!
Oklen ti to?!
Oklen ti to?!
Nemoj me trovat...
Ilija Č.: "...i meni nešto lepo da se desi...!"

Ilija Č.: "...i meni nešto lepo da se desi...!"
Poppy
Odlična je! Sam sam strahovala da će ju tramvaj pokupit!
Oklen ti to?!
znam ja tog lika koji je postao video ....
Blago njoj na dobrom raspoloženju.
mama jesi to ti? 

Iskreno, meni je prvo palo na pamet da će netko prepoznati svoju mamu ovdje.
">
">
">
joj zapitah se kad će se ovo dogoditi da je neko snimi ....
glavna denserica na trgu

Prošla bi mi kao simpatična lujka, samo da nije podigla u jednom trenutku majicu.
GaladrielIsto sam mislio... Mozda je imala majicu sa nekom dubokom porukom, mozda je to admin sa perikom zeli da poveca promet na portalu, mozda je to jos jedan ego naseg forumasa koji se nedavno prekrstio...
Prošla bi mi kao simpatična lujka, samo da nije podigla u jednom trenutku majicu.
Galadriel
a ovako je obična matora drolja?!!
Ne, ovako je samo obična lujka.
Žena samo bila malo vesela, a danas svatko im mobitel sa previše mogućnosti......
Vjerojatno nema net pa se neće vidjeti, na svoju sreću. A tko zna, ako ima smisla za humor....
Vjerojatno nema net pa se neće vidjeti, na svoju sreću. A tko zna, ako ima smisla za humor....
fatcatmozda je to jos jedan ego naseg forumasa koji se nedavno prekrstio...
Možda, da...
Meni više sliči, recimo, nekom povratniku koji je nakon dugog izbivanja i potucanja po tuđini konačno stupio na svoje matično tlo pa se raspametio.
što je njoj dobro!!!!!!
jel ima toga još i gdje je je to nabavila?
jel ima toga još i gdje je je to nabavila?
8Sto se tice povratnika... ne smatram se povratnikom zbog toga sto mi je srce uvijek bilo u Osijeku. Tudjina? Nikada nisam bio u tudjini. Postivam zemlju koja me je primila i nikada se nisam osjecao kao da sam u tudjini. Mozda to ne razumijes.
Možda, da...
Meni više sliči, recimo, nekom povratniku koji je nakon dugog izbivanja i potucanja po tuđini konačno stupio na svoje matično tlo pa se raspametio.
To mora da je neka jako dobra trava bila... hehe
fatcatSto se tice povratnika... ne smatram se
Sweet...
Ali nisam ja mislio na tebe... Nego što ja znam, nekog povratnika.
Naravno...