Euro...
moram priznati da se bas ne rauzimjem u tematiku ali me jako zanima pa reko da cujem sto javno mijenje misli!
Kultura, zabava, sport, hobby
super_leptir
Zanima me što mislite kolike su nam šanse da postanemo domaćini europskog prventska u nogometu...
moram priznati da se bas ne rauzimjem u tematiku ali me jako zanima pa reko da cujem sto javno mijenje misli!
DanicaVmislim da nam to ne treba........
i nadam se da nećemo biti domaćini.
DanicaV
mislim da nam to ne treba........
i nadam se da nećemo biti domaćini.
8
Glavno da je ona protiv.
Zašto to misliš?
DanicaVPotrebno je, čini mi se, da sve generacije rođene prije godine 2000. umru - pa da bismo kaodruštvo izišli iz socijalizma.
Zato što nogometno vrlo brzo prođe i ostane stadion za održavanje. Ta tema je već bila na topicu i rekla bih da ne treba dodavati.
Bile tako neke mediteranske igre svojedobno u Splitu i što bi poslije?
DanicaVDobro, Osijek je čak i u hrvatskom svjetlu posebna priča, u to ne sumnjam. ;-)A na račun dobivenog prvenstva opet si uzak krug ljudi uzeo šap i poznavajući naš mentalitet, pitanje je da li bismo uopće pokrili troškove.... jer što nikome ne uspije, nama odlično ide...
DanicaVSlažem se.U Osijeku ima dovoljno sportskih objekata u lošem stanju. I sportova u koje treba ulagati i omasovljavati ih, a to nogomet svakako nije.
DanicaVEh sad, subjektivne ocjene utemeljene samo na uskoj, lokalnoj percepciji. Postoje i pametni nogmetaši, bistri i dobri momci koji tu i tamo u medijima zablistaju s nekom pozitivnom ljudskom pričom.Nitko me neće uvjeriti da nečije noge vrijede silne milione ne znam koje valute jer zna šutati loptu, a s druge strane imamo entuzijaste koje se bave "manje vrijednim sportovima" za ništa i donose čak i bolje rezultate.
DanicaV
p.s. zašto samo žene da šiju dresove? (a i znaš gdje se šiju dresovi, i da sve dolazi iz ruku malih Kineza)
DanicaVBaš sam odvratna, znači pomagat ćemo gospodarstvo Portugala......
Nema veze, samo ti piši. Zanimljivo je za čitati.
DanicaVStvarno bi mi bilo drago da ne dobijemo to prvenstvo, osobito nakon što sam jutros u kolima čula na radiju što je g. Marković istrabunjao o protivnicima... prvenstva. Što se tiče časopisa koje si naveo, čak ih i ne prelistam, a kamoli da znam što piše u njima. Ali tvoje tekstove pročitam...

DanicaVNazalost sator koji ostaje nije placen ali ima lokalnih klauna koji ce ga dobro platiti.
Na kraju bi bilo "... odlazi cirkus iz našeg malog grada...", ali šatra bi ostala.
8Usrana srijeda, usrana sedmica, usrani mjesec, usrana godina, usran zivot...
Inače, ni ja neću plakati, za mene je sutra jedna usrana srijeda kao i ostalih 4,786,981 stanovnika...
lufus
Poljska i Ukrajina! Ima pravde, nadam se da ovo znači da ćemo se KONAČNO riješit Markovića.
lufusPoljska i Ukrajina!
havirovsterglavno da bahati žabari nisu dobili
8
Talijani nisu dobili, možda zbog arogancije... ali Ukrajina je na rubu građanskog rata, sigurnost i infrastruktura 0 bodova...
Stojim kod svog kometara gore. Čini mi se da je presudilo ogromno, nekonsolidirano tržište na kojem još ima ljudi koji nisu čuli za Coca-Colu.
DanicaV
Stvarno bi mi bilo drago da ne dobijemo to prvenstvo, osobito nakon što sam jutros u kolima čula na radiju što je g. Marković istrabunjao o protivnicima... prvenstva.
DanicaV
osim toga, oni koji vole nogomet, vole i putovati i svaki puta kada se vrate s prvenstva, baš bude zabavno slušati dogodovštine.......
Galadriel
"Stoga se pitamo što su Vlatko Marković i ekipa radili od prosinca 2004. kada je bilo jasno da Hrvatska ulazi u ozbiljnu igru.
toni
em su veci i mocniji.. em nerazvijeniji...
eto.. na kraju krajeva cemo mi to opet sami napravit.. samo sto necemo dobiti veliko natjecanje..
ilija
Naravno, ali pretpostavljam da oni su oni uz dodatak "ali nemaju love za to" u velikoj većini ...
DanicaV
A neće nam ostati velelepna zdanja za održavanje.
DanicaV
koliko bi koštala ta "samo" 4 stadiona?
DonQuijoteDanicaV
koliko bi koštala ta "samo" 4 stadiona?
koliko?