Promuklost!

Društvo, politika

Promuklost!

Jel ima netko nekakav koristan 'bakin' savjet kako da ovo sto brže prođe? ..osim klasike caja i meda..jel ima još nekih trikova?!
Moram priznati da mi je ovo prvi put u životu da mi je glas stvarno puk'o.. Kazu da se možda grlo ispire sa slanom vodom..?! :roll:
Bila bih zahvalna onima kojima je to malo češća pojava da daju neki savjet :wink: ...ne da mi se šutiti stalno!!! UaaAaaa..a još ovak lijep dan za izaći nekud!
Da mi je samo znati sta si radila da si promukla.... :D ja sam obavezno promuko svako nedjeljno jutro, ali to prođe do popodne....
Ma ne vjerujem da će proći do popodne...zato i pitam.
Mal se bolesna nisam pazila.. ;)
Eh pomažu šumeće tablete od Ca i Cedevita, al ih moraš u kratkom razmaku spržit bar 2-3
Anita_os

Bila bih zahvalna onima kojima je to malo češća pojava da daju neki savjet :wink: ...ne da mi se šutiti stalno!!! UaaAaaa..a još ovak lijep dan za izaći nekud!

Propolis.

U zlicicu s malo secera nadokapas propolis kapi i pri gutanju se trudis sto dulje u grlu zadrzati tu carobne tekucinu.

Re: Promuklost!

Leon

U zlicicu s malo secera nadokapas propolis kapi i pri gutanju se trudis sto dulje u grlu zadrzati tu carobne tekucinu.

Jaaao, daj pa to je gadno.. :yak:
Al ajd.. tnx.. idem probati..
ŠTEDI GLAS!!!! to ti je najučinkovitiji put za liječenje promuklosti.očito si preforsirala svoje glasnice pa te sad upozoravaju da bi se rado odmarale. dakle, štnja je zlato! ni slučajno nemoj šaptati jer ti je to još veći napor za glasnice nego govor. pomozi si još i pastilama "propolki"-možeš ih kupiti u ljekarnama-meni uvijek pomognu.
šuti, samo šuti, šuti... :)
...ne znam da li još imaš problema sa promuklosti al jedan stari recept je između ostalog i ovaj.....

ispržiš šecer te na taj rastopljeni šecer preliješ mlijeko....te nastaviš kuhati dok ne prokuha mlijeko.....8)
tamna strana

...ne znam da li još imaš problema sa promuklosti al jedan stari recept je između ostalog i ovaj.....

ispržiš šecer te na taj rastopljeni šecer preliješ mlijeko....te nastaviš kuhati dok ne prokuha mlijeko.....8)

to nije za promuklost,to je za jebeno sranje :D

...ispričavam se na riječima ..

Tagovi