Zanima me zna li netko postoji li u Os ili bližoj okolici mjesto gdje bi se mogao prodati fotić,ili bar procijeniti,zamijeniti ili nešto tako,možda ih netko od fotogafa otkupljuje?Imam jedan digitalni fotić,pa mislim da bi ga najradije odnijela u neku prodavaonicu s takvim mogućnostima.Hvala na odgovorima.
A kakav fotić imaš, koliko je star i koliko para tražiš?
Potpisujem... ja svoj jos nisam ni otplatio, a vec sam ga sjebo.... tri puta mi je ispao ali jos radi..... za zivo cudo.... tako da mi sada treba jos jedan... ovaj ce stari biti za slikanje izlazaka, a ovaj novi ( ako bih ga uzeo ) za sve ostalo....
Fotić je fora,V8,mini dimenzije,uvoz iz Njem.,3.1Mpx,8x digitalni zoom,128Mb sd kartica,2 baterije na punjenje,kamera,cd,usb kabel,vrlo je očuvan,a star je 1.5g - 350 kn. Mogu poslati i sliku na mail ako tko želi.
Fotić je fora,V8,mini dimenzije,uvoz iz Njem.,3.1Mpx,8x digitalni zoom,128Mb sd kartica,2 baterije na punjenje,kamera,cd,usb kabel,vrlo je očuvan,a star je 1.5g - 350 kn. Mogu poslati i sliku na mail ako tko želi.
Tehnologija fotografije se jako brzo razvija, kvaliteta fotića strašno raste tako da je fotić star godinu i pol jako zamjenjiv..
Za pare kolko je tvoj onda koštao može kupiti zvijer napram toga; sa dva puta više megapixela, puno većom kontrolom ekspozicije....
najbolje je dati u burzu i kupit će ga samo onaj kome treba čisto nekakav fotić malo bolji nego onaj koji ima na mobitelu..