jeste čuli neke pritužbe, jel netko dobio neku krasnu boleštinu itd.
sterilizacija, dezinfekcija blabla
zahvaljujem
p.s. dosta je hitno
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
legica_os
nemoj se tetovirati..dosadit će ti...saloni imaju dobru opremu,ustvari zavisi koji.... ali s vremenom ti ta tetovaža dojadi..ja imam tri i jedva čekam da ih maknem![]()
tamna strana
....bolje su ti one slicice sa žvaka.....ili one sa monte....![]()
alexia
tamna strana
....bolje su ti one slicice sa žvaka.....ili one sa monte....![]()
monte nema tetovaže![]()
![]()
CatCloedanas sam tamo bila i djeluju stvarno profesionalno... prvi dojam - sve pet.
poslije 11.6. ću znati detaljnije
">

">

miaSi sigurna da znaci bas "zena"?! ;-) Mislim, probaj se samo sjetiti koliko mi imamo naziva za "zenu"... sve ljepsi od ljepseg... ;-)ma nemoj! ja imam kineski znak na lopatici i znači "žena" i jako mi je lijep
beeeelj
miama nemoj! ja imam kineski znak na lopatici i znači "žena" i jako mi je lijep
beeeelj

miama nemoj! ja imam kineski znak na lopatici i znači "žena" i jako mi je lijep
beeeelj
Leteci mungos
CatCloedanas sam tamo bila i djeluju stvarno profesionalno... prvi dojam - sve pet.
poslije 11.6. ću znati detaljnije
Sto si odlucila tetovirati? Nesto svoje, ili ces iz kataloga izvaditi slucajan broj?! ;-)

">PsychoSoldier
ja bi si tetovirao kralješke na kralješnici...onako od vrata do trtice.....al cuo sam da na kralješnici jako boli?
PsychoSoldier
ja bi si tetovirao kralješke na kralješnici...onako od vrata do trtice.....al cuo sam da na kralješnici jako boli?
poison girldanas su ovi iz anubisa dijelili flajere.... frendica si je s flombićem iscrtala kao kosti na ruci i kad je išla gradom svi su blejali u nju.... tako da ne bi preporučila kralješke istetovirati...
PsychoSoldierjoj vidjela sam i ja, izgleda odlično!
vidio sam prosle godine na kopici neki decko ima istetovirana kineska slova duž krelješnice i bas super izgleda, mislim da bi onda kralješci morali izgledati još bolje.
legica_os
ja želim bar kod iznad guze ili iza na vrat stavit....znate kolika je cijena ?
k:">

CatCloeu ponedjeljak sam bila u anubisu i nemam ni jedan prigovor na to kako rade. atmosfera i likovi su ok, sve je čisto, brzo i učinkovito, a ima i klimu. sve 5. a moj vuk na ramenu je savršen
Metalucifer
Van kveščon pliz.
Koliko je velika tetovaža i koliko si pljunila para?
CatCloeMetalucifer
Van kveščon pliz.
nije velika, možda 10x10 cm ili čak nešto manja - 400 kn. ali ima veze i to je li jednobojna (moja je) i je li puna ili su samo linije (kod mene je ovo drugo).. tako da ovisi o dosta stvari.
ne znam za ovu foru s mailom što piše wasted, ja sam im odnijela isprintanu sličicu, pa su mi rekli cijenu.
i moraš računati s tim da naručuju oko 3 tjedna unaprijed, jer je gužva. i ostavljaš akontaciju od 100 kn, koja se onda, naravno, odbija od cijene.
CatCloe
Metalucifer
Van kveščon pliz.
nije velika, možda 10x10 cm ili čak nešto manja - 400 kn. ali ima veze i to je li jednobojna (moja je) i je li puna ili su samo linije (kod mene je ovo drugo).. tako da ovisi o dosta stvari.
ne znam za ovu foru s mailom što piše wasted, ja sam im odnijela isprintanu sličicu, pa su mi rekli cijenu.
i moraš računati s tim da naručuju oko 3 tjedna unaprijed, jer je gužva. i ostavljaš akontaciju od 100 kn, koja se onda, naravno, odbija od cijene.

morganšto bi rekao Mataković : kakav tatoo, kakav piercing...sad su u modi amputacije....
ako ju već stavljaš stavi ju tamo gdje ju nećeš moć stalno vidjeti,tad ti neće brzo dosadit.

, de imam ja jedan žarač i sačmaricu i glocka pa možemo nešt napravit šta da budalama daješ da ti rade take stvari mog ti ja par rupa spržit u pola cijene, zalit rakijom i bidneš ko novi, žarača ću dobro zagrijat pa ti dezinfekciju opalt po rupama nakon što ti 9mm prošiša kroz ruku ima da imaš naj-kul ožiljkove i implantante ako ti zaostane koji metak, a ak neće sitnom sačmom ti po leđima saspem ima sve da bude goooobah neće te nikad pustit u aviJon od silnog piščanja na terminalu 

CircaJa bijo još bolji... Došo, izabro, izbušijo cijelu ruku.... A žena platila
Ja sam jednom prilikom tamo odveo svoju zenu i predao ju nekim tipovima da ju izbuse...
Jos sam to i platio...
Aha, koji sam ja dasa...

Zodijakmisliš na ovo (Damir Urban), ok je, ali meni se sviđaju manji plugovi
CircaJa sam jednom prilikom tamo odveo svoju zenu i predao ju nekim tipovima da ju izbuse...
Jos sam to i platio...
Aha, koji sam ja dasa...
MissTake
CircaJa sam jednom prilikom tamo odveo svoju zenu i predao ju nekim tipovima da ju izbuse...
Jos sam to i platio...
Aha, koji sam ja dasa...
![]()
![]()
![]()
moraš platiti tipovima da ti izbuše ženu
svaka čast, treba to imati petlje javno priznati
at_nightTo me izrazito čudi.... Ja došao, rekao što želim, našli u kompu, odredili veličinu....i voila.... Naravno da ti daju koji savjet ako im se učini da bi možda bilo bolje drugačije, ali ništa ako ti to ne želiš.... Nakon ljeta idem po drugu, preko cijele podlaktice ovaj puta ;-)
ok je u anbuisu mada moram priznat nisam zadovoljna kako mi je napravio tetovazu, nije me uopce slusao, rekla sam mu koliku zelim tetovazu i sve a on je napravio po svom