Horoskop!
trenutno vladajući znak,ne baš da vjerujem u te stvari..uzimam ih 50-50%
dakle Ovnovi da vas čujemo...ima li istine???
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
ela
Lav uvijek i stalno hoće biti prvi, pa i u ljubavi. Puno traži od drugih ljudi, samog sebe i voljene osobe. Ako Lav stvarno zavoli, a to se dešava često, voli duboko i potpuno. Više drži do časti nego do erotike.
elaPotkrala ti se greska... trebalo je biti... " Ako Lav stvarno zavoli, a to se NE dogadja često, voli duboko i potpuno."Lav uvijek i stalno hoće biti prvi, pa i u ljubavi. Puno traži od drugih ljudi, samog sebe i voljene osobe. Ako Lav stvarno zavoli, a to se dešava često, voli duboko i potpuno. Više drži do časti nego do erotike.
Leteci mungoselaPotkrala ti se greska... trebalo je biti... " Ako Lav stvarno zavoli, a to se NE dogadja često, voli duboko i potpuno."Lav uvijek i stalno hoće biti prvi, pa i u ljubavi. Puno traži od drugih ljudi, samog sebe i voljene osobe. Ako Lav stvarno zavoli, a to se dešava često, voli duboko i potpuno. Više drži do časti nego do erotike.
elajaooooj kakvi cendaravci...briši topic
btw. događa se!
Leteci mungoselajaooooj kakvi cendaravci...briši topic
btw. događa se!
E, jesi zensko...
Cilj mi nije bio ukazati na tvoju gresku (koje si i sama svjesna), nego na cinjenicu o ponasanju "lavova"... ;-)
No, ovo je horoskop, stoga je i tvoja prva tvrdnja bez greske.
DanicaV
u horosko se ne kužim, ali drugorođenče u našoj obitelji kaže da je to odvratan znak. osobito kad su ženski ovnovi u pitanju (ovce).
čak i gori od blizanaca (hm, to sam ja).
elaOpijanje - kad se janje dovede u alkoholizirano stanje...
janjad smo samo treba znati s nama![]()
ela
greška je moja u toliko što se slažem sa tvrdnjom(bar oni lavovi koje poznajem),
lavovi su inače kažu bića koja ne vole da im se povrijedi taština!!zar nije tako?Laviću?
fatcatelaOpijanje - kad se janje dovede u alkoholizirano stanje...
janjad smo samo treba znati s nama![]()
legica_os
ela
greška je moja u toliko što se slažem sa tvrdnjom(bar oni lavovi koje poznajem),
lavovi su inače kažu bića koja ne vole da im se povrijedi taština!!zar nije tako?Laviću?
Lavovi su zakon.........![]()
![]()
elaKad se napije sama misli da je janje...
ti bi na prevaru napravio od ovce janje![]()
fatcat
elaKad se napije sama misli da je janje...
ti bi na prevaru napravio od ovce janje![]()
tamna stranaRibe su hipersenzitivne osobe, lako ih je povrijediti. Međutim, one svoje osjećaje drže u sebi i teško se otvaraju. Kod riba se najčešće izmjenjuju stanja depresije i šutljive depresije. Nije ih lako zadovoljiti. Unatoč tome ribe uvijek sebe doživljavaju kao žrtve. One previše vole i često previše daju.
Nisu racionalne, svoje prosudbe temelje na svojim osjećajima. A kako imaju bogatu maštu često njihovo viđenje stvari nije realno. Ribe ponekad ne razlikuju svoje misli od onoga što se doista dogodilo.
Ribe komuniciraju šutnjom i praktični ih znakovi nikako ne mogu razumjeti. Oni ne shvaćaju razliku između šutnje razočarenja, šutnje ljutnje, šutnje nema ništa veze s tobom.
Podložne su utjecajima i nemaju čvrst stav.
One su tajanstvene, šutljive i dobri slušači.
Ribe su jako romantične i zaljubljive. Budite s njima pažljivi, laskajte im, pričajte im slikovito, kako bi potaknuli njihovu maštu i vrlo brzo ćete ih osvojiti.
Nemojte očekivati prve korake jer ga riba nikada neće učiniti. Nemojte biti previše agresivni jer ćete ih preplašiti.
Ribama fizički izgled nije bitan, nego dobrodušnost partnera.
Ribe se dobro slažu s rakom i škorpionom.
Loš izbor su blizanci, vaga i strijelac.
ana18os
I kao što smo mogli zaključiti, svi su ljudi drugačiji. Makar imaju isti horoskopski znak.Sad smo se uhvatili riba, ali vjerujem da je tako i s drugim znakovima
elaKao što puno traži od sebe, tako puno traži i od partnera. I žene Ovnovi od muškaraca traže da im odgovaraju i fizički i duhovno. U seksu su nestrpljivi, agresivni. Sve hoće sad i odmah, pa i seks. Vole seks bez predigre, ekscentrične poze. Ljubav ne pokazuju riječima, već djelima.
dakle Ovnovi da vas čujemo...ima li istine???
ana18os
ja sam riba i po mjesecu(datum rođenja) i u podznaku. Znam i je nekoliko riba i samo s jednom vidim prilično sličnosti
gameana18os
ja sam riba i po mjesecu(datum rođenja) i u podznaku. Znam i je nekoliko riba i samo s jednom vidim prilično sličnosti
kako se računa podznak??
ana18os
gameana18os
kako se računa podznak??
idi na ovu stranicu i tamo si možeš izračunati i vidjeti koji si podznak.
http://www.astromagicraven.com/astrologija_horoskop/online/online_znak_podznak.htm
Vaš Horoskopski znak LAV
Osobine i mentalne sposobnosti: Vi ste dinamična, vrlo dostojanstvena, ponosna (gorda), samouvjerena i vrlo ambiciozna osoba. Vaše tipične osobine su: teatralnost, dominantnost, galantnost, aristokratski maniri, istančan stil i rafiniran ukus. Skloni ste romantici, svrstavate se u idealiste, optimiste i zagovarate velikodušnost i fer-plej. Izuzetno Vam je bitan utisak koji ostavljate na druge, gotovo uvijek želite predstaviti se u najboljem "svijetlu i sjaju", imate potrebu da impresionirate okolinu - djelujete kao da se krećete pozornicom, gordo i "uzvišeno". Vjerujete da je jaka volja put do uspjeha. Vrlo ste srdačni, ali po potrebi i skloni "poziranju". Okolina Vam zamjera na egocentričnosti, megalomaniji, prenaglašenoj sujeti i potrebi za dominacijom. U ljubavnom odnosu, djelujete vrlo strastveno i predano. Vaše emocije su duboke, intenzivne i snažne. Ljubomorni ste i vrlo posesivni. Umijete uživati u čarima života i privlače Vas visoki - "ekstra" ciljevi.
Fizički izgled: svrstavate se u osobe srednjeg ili nižeg rasta, mišićave građe tijela, širokih ramena i jakih kostiju, torzo je obično razvijeniji od donjeg dijela tijela. Glava uzdignuta, okruglog ili trokutastog oblika, ten je crvenkast, rumen ili ružičast. Usne su tanje, naročito donja. Oči sive ili tamne boje. Kosa je smeđa, najčešće vrlo gusta, valovita, vremenom se pojavljuje sklonost ka izraženom proređivanju (kod muškaraca).
Vaš Ascendent - Podznak DJEVICA
Osobine i mentalne sposobnosti: Vase tipične osobine su analitičnost, promišljenost, izuzetna preciznost, urednost, točnost, odmjerenost. Okolina Vas karakterizira kao vrlo racionalnu, realnu, razumnu, pedantnu i diplomatičnu osobu. Kod Vas dominira intelekt, praktične sposobnosti i sklonost ka analizama i dedukciji. Naročito držite do reda, poštujete disciplinu i marljivost. Vrlo ste izbirljivi, obraćate pažnju na detalje i sitnice, posjedujete dobre organizatorske sposobnosti. Odlikuje Vas radoznali duh, potreba za učenjem, saznanjem i obrazovanjem. Lijepo se izražavate, komunikativni ste, ali kod Vas sve mora biti "po notama" i odmjereno. Vrlo ste odgovorni i savjesni, podložni ste pesimističkom i melanholičnom raspoloženju. Okolina Vam zamjera na pretjeranoj kritičnosti odnosno kritizerstvu, na odmjerenim i kontroliranim emocijama. U ljubavnom odnosu djelujete suzdržano, a povremeno previše sumnjičavo ili nepovjerljivo prema partneru. Za Vas skoro svaka situacija ili osoba mora posjedovati "misaonost", pa tako i Vaša ljubavna veza, odnosno osoba koju volite. Vaša prijateljstva su brižljivo odabrana.
Fizički izgled: svrstavate se u više, ili čak izrazito visoke osobe. Vitke i dobre građe tijela. Oblik lica obično je ovalan, duguljast ili trokutast. Oči su uglavnom tamnije boje ili neke nijanse boje kestena, kosa je također tamnija. Nos je pravilan. Usne su tanje, brada je istaknuta ili špicasta. Ten je blijeđi, svjetliji. Odlikuju Vas vrlo lijepe ruke - šake, kao i dugi prsti.
legica_osana18os
gameana18os
kako se računa podznak??
idi na ovu stranicu i tamo si možeš izračunati i vidjeti koji si podznak.
http://www.astromagicraven.com/astrologija_horoskop/online/online_znak_podznak.htm
super.... a odakle da znam geografske koordinate svojega rođenja,jest da sam geodet i znam izračunati koordinate točaka ali brate mili kak da znam koordinate svog rođenja...prestrašno
bez toga...podznak mi je škorpion..kud baš to..ali nema veze...ja u to ionako ne vjerujem![]()
ionako nisu ništa pogodili....baš ništa ...
miaja mislim da registrirani korisnik nema pojma o horoskopu, a pogotovo o sex-u..šta vi mislite?
elaLav uvijek i stalno hoće biti prvi, pa i u ljubavi. Puno traži od drugih ljudi, samog sebe i voljene osobe. Ako Lav stvarno zavoli, a to se dešava često, voli duboko i potpuno. Više drži do časti nego do erotike.

Claudia
Pozdrav svim lavicama!

davorcccŠta loš - ODLIČAN horoskop

mia
ja mislim da registrirani korisnik nema pojma o horoskopu, a pogotovo o sex-u..šta vi mislite?![]()
legica_osClaudia
Pozdrav svim lavicama!
nema nam ravnih,sve su lavice lude![]()
legica_osClaudia
Pozdrav svim lavicama!
nema nam ravnih,sve su lavice lude![]()
najbolje smo najbolje...heart3
mia
ja mislim da registrirani korisnik nema pojma o horoskopu, a pogotovo o sex-u..šta vi mislite?![]()
Good one....![]()
insomnia
heart3
mia
Good one....![]()
Misliti i srati nije isto.
davorccc
insomnia
heart3
mia
Good one....![]()
my hero !!!
ima li šta luđe od duple vatre...? davorccc
insomnia
heart3
mia
Good one....![]()
Znam,znam. Nasjela sam na tu foru dva puta."> Sad sam pametnija...bar mislim.
honey
Ja sam ovnica i luda sam u krevetu!
davorccchoney
Ja sam LAV i također sam lud u krevetu!

davorccc
honey
Ja sam LAV i također sam lud u krevetu!
davorcccMa i van kreveta sam do jaja.
"> hi hhiihih joj joj sorifairy
ček ček...kome do jaja?"> hi hhiihih joj joj sori

insomnia
fairy
ček ček...kome do jaja?"> hi hhiihih joj joj sori
hihihi..
ma bikice apsolutno rule in bed! pitajte mog dečka![]()
![]()
k:">DanicaV
u horosko se ne kužim, ali drugorođenče u našoj obitelji kaže da je to odvratan znak. osobito kad su ženski ovnovi u pitanju (ovce).
čak i gori od blizanaca (hm, to sam ja).
ana18osRibe-Rak
Dubina osjećaja, osjetljivost i težnja romantici su im zajednički i zapravo su dobra osnova za blisku vezu. Potreban im je sređen obiteljski život te mnogo vremena ulažu da svoj dom učine ljepšim i udobnijim. Sklonost maštarijama ih još više zbližava jer svaki sudjeluje u snovima i nadanjima onog drugog. Važno im je da se partner dobro osjeća pa bi čak mogli u tome i pretjerati, inzistirajući na sitnicama. Imaju dobro pamćenje i bit će u stanju danima razmišljati o nekoj sitnoj gesti onog drugog koja ih je povrijedila. Premda muškarac oba znaka može uspjeti u životu, to dosta ovisi o ženi koja je uz njega. Ako ga ona blago potiče i ohrabruje, on može daleko dospjeti i potajno uživati u ulozi zaštitnika obitelji, bez obzira koji je znak. Ako Ribe imaju veće ambicije, Rak im ponekad obiteljskim zahtjevima može oduzimati dragocjeno vrijeme. Financijska neodgovornost Raka će zasmetati tek kad Ribe pretjeraju u tome. Seksualni im je život ispunjen toplim i nježnim emocijama. Stimulira ih romantika, a ne gruba strast. Šanse za uspjeh ove veze su velike te su one obično dobre i trajne. Nerijetko već u mlađoj dobi postaju roditelji i oboje žele imati više djece.
Tražim jednog raka, jer čini mi se da je ovo idealno za mene, ono što tražim i želim. Javite se...
miaja mislim da registrirani korisnik nema pojma o horoskopu, a pogotovo o sex-u..šta vi mislite?
ela
Dano!
Blizanci pokušavaju svoje ideje plasirati svuda, pa čak i u ljubavi. Stalno su u potrazi za najboljom varijantom. Na tom planu ostaju vječno mladi, do same starosti. Oni ne znaju mrziti, ali im ni ljubav nije duboka. Njih ne zanima eros, već površan flert i brzo su zadovoljeni. Sve rade na brzinu, pa i 'one stvari'. Pravu ženu teško mogu uzbuditi i zadovoljiti.
goosei ja se pitam gdje su!!pomanjkanje ih je u osijeku...pogotovo strijelaca
![]()
ali i Lavice vatrene.... maniche
jel ima tu netko tko ne vjeruje u horoskop?