Jel možda netko vidio negdje ovakve čizme za kupiti? Sve sam obišla, ali ih više nigdje nema. Želim ih kupiti kao poklon i već sam užasno nervozna što ih nigdje ne mogu naći.
I još jedno pitanje, usput Ja imam takve, samo ružičaste . Ne znam šta mi je bilo kad sam ih kupila pa bi ih sad htjela obojati, a ne znam jel to pametno. Jel netko imao iskustva s bojanjem brušene kože i sličnih materijala? Skida li se boja kad se smoče? Mislim, izgledale bi još katastrofalnije kao crne s rozim flekama
..a i malo teže da ćeš ih sad naći kad su maknuli (većinom) zimsku robu..
Za vraga miloga, kome uopće sad trebaju kao poklon zimske čizme?
Ili sam ja out pa su to proljetne?!
..a i malo teže da ćeš ih sad naći kad su maknuli (većinom) zimsku robu..
Za vraga miloga, kome uopće sad trebaju kao poklon zimske čizme?
Ili sam ja out pa su to proljetne?!
Hehe, pa mogu ti reći da nisu daleko od toga da budu proljetne čizme
Ma, znam da ću ih teško naći, ali tražim ih od 12 mjeseca. Šta ću kad joj je rođendan u 5. Trebao je to biti poklon za Božić, za Uskrs, sad za rođendan... ah, do sljedećeg Božića ću ih možda i nabaviti. Online su preskupe... u Zg se baš nisam snašla... ako ih je netko negdje snimio, nek me obavijesti. Eto, jebga
Bilo ih je u Undergroundu, ali sad imaju ljetnu robu, tako da sumnjam da ćeš ih naći. Je li to marka Coconut ili nešto slično? Da probaš preko neta?
Btw, čizme su super. Kupi i meni jedne
Je li to marka Coconut ili nešto slično? Da probaš preko neta?
Btw, čizme su super. Kupi i meni jedne
Marka je Cubanas. Joj, preko neta su jaaako skupe. Nije mi jasno kako. U undergroundu su bile oko 500 ili 600 kn, ne sjećam se više. Računala sam s tim da će sada ipak biti nešto malo jeftinije pošto su stari model, ja sam svoje kupila prije dvije godine. A ono na netu malo preko 1000 kn. A, niš, kupit ću joj kad se zaposlim. Onda ću i tebi, tonya, nema problema. Još tko?
Sad ima?? Pa ja nisam vidjela. A bed mi je ispitivat po trgovinama jel imaju čizme. Mislim, ono, sad se već japanke kupuju
Što se tiče HUČ-a... da, uglavnom je to ružno. I ove sad tajice u čizmama... Bljak. Kad je već takva "moda" (o, Bože, počela sam pričati kao moja baka) mislim da bi to puuuno bolje izgledalo s nekim tenisicama i, recimo, štucnama. Ali zato kratke hlače ili suknje uz čizme... super. Naravno, ako netko ima čime napunit te čizme, a nema kineske štapiće ko, naprimjer, ja
Ja sam našla fantastične čizme..Camper...u katalogu...kao od nekog platna...krem..sa šarenim magarcima..to se može i po ljeti...pa, kak prave kaubojke nose one teške čizmetine usred najvrućeg ljeta...što ne bi i mi?!
Sad ima?? Pa ja nisam vidjela. A bed mi je ispitivat po trgovinama jel imaju čizme. Mislim, ono, sad se već japanke kupuju
Ma daj, libo te njonjo... meni je uvijek najdraze kupovati u off sezoni, jedino onda mozes naci ok modela po prihvatljivim cijenama... cipele ionako boli tuki sto ce cekati pola godine dok budu bile nosene...
Ja sam našla fantastične čizme..Camper...u katalogu...kao od nekog platna...krem..sa šarenim magarcima..to se može i po ljeti...pa, kak prave kaubojke nose one teške čizmetine usred najvrućeg ljeta...što ne bi i mi?!
samo naprijed, treba nam što više američkih gluposti!
samo naprijed, treba nam što više američkih gluposti!
a, miki...nećemo se sad vrijeđati...trebam kupit crne špiočke i opizdit tajice il šta?