Par legica mi se žalilo da su jako gladne u zadnje vrijeme,inače samo ručaju i večeraju a sad su počele i doručkovati i još k tome nešto grickati tijekom dana...
Ja sam im se onda smijala...
Sada,ne znam šta bi sa sobom,samo da mi je nešto u ruci i da grickam...okej,ne doručkujem,ali između ručka u 14h i večere u 19h je 5 sati i u tih pet sati ja jedem kikiriki,pa neko voće,pa pojedem cijelu čokoladu(inače ne jedem čokoladu),pa odem u trgovinu pa kupim čipsa,pa to pojedem pa popijem litru soka i onda još neke bombone jedem bla bla...samo da neš u usta stavim......I što je fora uopće se ne debljam...
nije PMS,ne treba me nitko pogladiti...
ovako je izgledalo moje šopanje danas...ujutro prije faksa burek i jogurt,na faksu šopala se bombonima,došla kući,napucala se za ručak,gledala tv i jela kikiriki,pojela komad torte od ananasa,sjela za komp,a na stolu,još jedan redak čokolade od jogurta,20-tak praznih papirića od bombona,prazna šalica od kave,trenutno nova tura soka u plastičnoj čaši od pola litre....i još mi za oko pada ona mikado velika sa rižom ali kontam da ću je i pojesti do večere...
e da uza sve to što pojedem,guza normalno radi ops:">
baš sam i ja htjela reći da si ubaciš taj doručak, on ipak malo uravnotežuje potrebu za hranom tijekom dana..i (bar kod mene) nema tih napada grckanja svega i svačega ako održim neki ritam doručak-ručak- lagana večera.
Proći će te ..samo lakše s tim čokoladama i bombonima, da ne bi slijedeći topic bio- ubilo me slatkooooo!!!! hehehe
Meni je tako vec duze vrijeme,jedem SVE!!!! Slatko,slano,mokro,suho bas sve...i sve ok dok odjednom nisam skuzila da sam dobila pet kila.Sve hlace koje imam zustavljaju mi cirkulaciju u bokovima koliko su uske.Pripazi na kilazu jer neces ni skuziti kada su se kile poslagale!
legice, ako te veseli,samo udri po njima. Ako shvatiš da su ti se hlače, odjednom, skupile u pranju, tad ćemo u novom topicu raspraviti kako riještiti novo nastali problemčić.
Sama si si rekla - nedostatak fizičke aktivnosti Probaj si naći zanimaciju u obliku rolanja po promenadi, trčanja na Srednjiki, malo vježbanja doma, a u seksu forsiraj da budeš što češće gornja Eh da, i svakako ubaci doručak u cijelu priču, a večeru pretvori u voće i/ili povrće.
hehe evo ti prijedlog:kad te uhvati glad ili želja za papanjem idi u kupaonicu i čisti si lice,čupaj obrve, operi kosu...bilo što...ili nešto počisti u stanu...
Čaša vode može smanjiti osjećaj gladi.
Peri zube često jer i to ti isto smanjuje želju za hranom...
Ne smiješ pretjerivati u izjedanju.Ne samo zbog izgleda i uskih traperica, nego i zbog svog zdravlja.
Brini o sebi
Ne debljaš se neko vrijeme. A vjeruj mi kad tad ćeš početi debljat. A kad počneš onda će biti teško to sve skint jer navikneš stomak na toliko hrane. Zato se sad najbolje malo skuliraj i probaj malo smanjit. Jedi više voća kad si već gladna. To ti je i zdravo.