Bare

Kultura, zabava, sport, hobby

Bare

http://dnevnik.hr/naslovnica/scena/glazba/20070310_13292_37053.php

Razbio si bocom glavu, odbio pomoć i nastavo koncert :))) Vinkulja ;)
...sad bi svi njegovi fanovi trebali isto razbiti glavu....da se Bare ne osjeca usamljeno... :)
ah znala sam da će bit predobro..iako sam mislila da neće ni doći
jebiga, žao mi čovjeka, al me stvarno živciro u onoj anti-droga fazi.. ovako mi je puno draži :D
Jel sad u pro-droga fazi? :)
a jadan, boli to kad si glup
toni

Razbio si bocom glavu, odbio pomoć i nastavo koncert :)))

Sjećam se ja koncerta u STUC-u kad je bio toliko okamenjen da se samo srušio i više se nije digao... a vi djeco, ajte kući ;)
zlusch

Sjećam se ja koncerta u STUC-u kad je bio toliko okamenjen da se samo srušio i više se nije digao... a vi djeco, ajte kući ;)

Svakoga dana, u svakom pogledu, sve više napreduje.. možda za koju godinu dođe nasmiješen na stejdž :)

Imas, pravo... Vinkulja... ali, ima nesto u svemu tome, cini mi se da je to jedno od rijetkih mjesta koje stvara neusiljene umjetnike... iskrene... do krajnjih granica...zato - respect!
Eh, ljudi - kao da i inače ne znate da se Bare oduzme na svakom nastupu tj. svaki puta kad je na stageu. Kontam si da je njemu samo izlazak na svjetlo reflektora ulazak u neki drugačiji ružučasti svijet. Bez obzira da l šmrče, pije, bode se ili šta, svaki puta na stageu izgleda izvan sebe...Istina, spaljen je od droge, al baš svaki puta da nastupa pod utjecajem - ne vjerujem :-|

Tagovi