8 mart
Društvo, politika
sve najljepse (nas, muske) vam zelim i sretan vam 8.ožujka - dan žena
nikad nije kasno pa makar i u 21:42
mama, teta i ujna su bile pocascene buketicima i zajednickom kavom u gradu...
montposebne cestitke za dan zena ,upucujem za :ela,anakonda ,mia ,legica i popy,a svim zenama i koji se tako osjecaju sretan praznik dan zena uz pune ruke net cvijeca,mont
Pusa!mont
montposebne cestitke za dan zena ,upucujem za :ela,anakonda ,mia ,legica i popy,a svim zenama i koji se tako osjecaju sretan praznik dan zena uz pune ruke net cvijeca,mont
merci mont
kad je dan pingvina?
Btw. Pocelo je s pravom glasa, a neke kokosi ne staju u svojim prohtjevima i zele kvote u parlamentima, vladama, direktorskim foteljama, svim ostalim bolje placenim pozicijama. Cudi me jedino sto ne traze kvote za rudnike, vojsku, brodove, naftne platforme... u cemu je kvaka?!
CatCloezato jer smo biološkim predispozicijama intelektualno, a ne fizički dominantne..
Prvo ste mislile da je ta vasa dominacija sputavana zbog nejednakih mogucnosti i startnih pozicija. Izborile ste se za jednakost i sada ste sigurne da to nije bilo u pitanju.
Mislim da bi djevojcicama u skolama trebalo smanjiti kriterije za ocjene u odnosu na decke. U osnovnim skolama za jednu ocjenu, u srednjim za dvije, a fakultetima za tri, kako bi se nadomjestilo progresivno opadanje kognitivnih sposobnosti.
xexe ;-)
Morao sam vjerojatno buducoj zeni kupiti ruzu a nisam mogao izostaviti ni punicu da se ne uvrijedi.
Znam, razocarao sam muski spol, ali svi vi slobodni cete pokleknuti kad tad...
Zasto ne postoji dan ravnopravnosti medju spolovima pa bi tako mogli cestitati "Sretno ti spolovilo" ili "Sretan ti spolni dan"...
Leteci mungos
CatCloezato jer smo biološkim predispozicijama intelektualno, a ne fizički dominantne..
Prvo ste mislile da je ta vasa dominacija sputavana zbog nejednakih mogucnosti i startnih pozicija. Izborile ste se za jednakost i sada ste sigurne da to nije bilo u pitanju.
Mislim da bi djevojcicama u skolama trebalo smanjiti kriterije za ocjene u odnosu na decke. U osnovnim skolama za jednu ocjenu, u srednjim za dvije, a fakultetima za tri, kako bi se nadomjestilo progresivno opadanje kognitivnih sposobnosti.
xexe ;-)
nemoj toliko misliti, da se ne umoriš.. vidiš kako se ja brinem za tvoju dobrobit?
CatCloenemoj toliko misliti, da se ne umoriš.. vidiš kako se ja brinem za tvoju dobrobit?
Ti si sigurno vec zavrsila fakultet! ;-)
SmokeYEh, samo se ti tjesi... ;-)Znam, razocarao sam muski spol, ali svi vi slobodni cete pokleknuti kad tad...
Napokon netko tko kuzi bit...Zasto ne postoji dan ravnopravnosti medju spolovima pa bi tako mogli cestitati "Sretno ti spolovilo" ili "Sretan ti spolni dan"...
Zelimo Dan ravnopravnosti medju spolovima, a ne ove izmisljotine nastale kao dio Paklenog plana vaginizacije drustva!
Dolje nametanje matrijarhata! Dolje vaginarijat!
Gurtna, žrtna, žržtna, žertna, žentra, žena …
obrnuto. žene žive dulje i više tereta mogu podnijeti. dokazano.
a da su pametne, ne bi im se to dogodađalo.
Leteci mungos
kad je dan pingvina?
Postoji, naravno...
http://www.holidayinsights.com/other/penguinawareness.htm
LucijaX
Gurtna, žrtna, žržtna, žertna, žentra, žena …
obrnuto. žene žive dulje i više tereta mogu podnijeti. dokazano.
Evo jednog zanimljivog stiva za citanje odnosno odnosa izmedju zene i muskarca i nakon sto ga procitate shvatit ce te da ipak ne moze biti ravnopravnosti medju nama (tekst je sa jednog bloga).
http://lisjak.bloger.hr/post/i-opet-ja-o-zenama/39283.aspx
Leteci mungos
kad je dan pingvina?
pigvini i pingvinice nisu članovi portala, ili se varam?
8. mart ima svoju povijest (tko ne zna, neka pročita).
@duje, svaka čast.......
dujehej Zene
sve najljepse (nas, muske) vam zelim i sretan vam 8.ožujka - dan žena
nikad nije kasno pa makar i u 21:42
mama, teta i ujna su bile pocascene buketicima i zajednickom kavom u gradu...
lijepe želje...
svaka čast na pažnji prema ženama koje ti znače...naš duje neka dobra dušica
Leteci mungosCudi me jedino sto ne traze kvote za rudnike, vojsku, brodove, naftne platforme... u cemu je kvaka?!
Trebao si vidjeti kako ekipa BHT čestita Dan žena rudarkama rudnika mrkog ugljena "Breza".
Šest Bosanki, koke između 40. i 50., ali svaka uredno dotjerana, našminkane, što udane, što razvedene. Provjeravaju opremu, primaju ruže od novinara i u bacaju se u okno, naglavu.
LucijaXLeteci mungosCudi me jedino sto ne traze kvote za rudnike, vojsku, brodove, naftne platforme... u cemu je kvaka?!
Trebao si vidjeti kako ekipa BHT čestita Dan žena rudarkama rudnika mrkog ugljena "Breza".
Šest Bosanki, koke između 40. i 50., ali svaka uredno dotjerana, našminkane, što udane, što razvedene. Provjeravaju opremu, primaju ruže od novinara i u bacaju se u okno, naglavu.
i tamo su dokazale da mogu biti ravnopravne!!
jedno ne bi bile u tvom klubu "zenomrzaca" na visini
To sto se dan obiljezavanja borbe za zenska prava sveo na dijeljenje cvijeca i cestitarenje samo je znak da pravog razloga za borbu vise nema. I to je dobro, jednaki smo (vec neko vrijeme).
No, nakon svake revolucije ima onih koji bi granice gurali dalje. Pa tako neki trube o tome da su zene slabije placene za ISTA radna mjesta ili da bi vise njih trebalo biti direktoricama i saborskim zastupnicama. Nisam vidio da nekom smeta sto nisu bas zastupljene medju variocima, rudarima i krotiteljima divljih zvijeri.
Anyway, volio bih vidjeti ugovor ili pravilnik o radu u kojem pise da za ISTO radno mjesto muskarac ima primiti XY% vecu placu od zene koja bi se mogla zateci na ISTOM radnom mjestu. Za JEDNAKA radna mjesta ima razlike i medju iznosima koje primaju muskarci. I sto sad?! Tko je njima kriv?! Mozda jedan ima veceg pitona, hm. Diskriminacija!
I onda prica o pozitivnoj diskriminaciji. Kao da se muskarci radjaju s pupovima malih saborskih fotelja na supku.
Pozitivna diskriminacija je drustveni evolucijski korak unazad. Tri koraka unazad.