jel netko uopće gledao to čudo i čuo taj pjesmuljak? mislim, prosvijetlite me, čisto mi je neugodno biti ovako neinformiran...
btw: zašto mi ne radi opcija dodaj datoteku?
dora
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
meni nije neugodno...........
kažu da šaljemo Dadu Topića i to je sve što sam čula.
kažu da šaljemo Dadu Topića i to je sve što sam čula.
..ne pada mi na pamet trošiti i to malo slobodnog vremena na nešto marginalno poput Dore...
bolje da ste gledali doru noćnu moru 2007. 
doru nisam pogledala ni jednu u životu, ali sam čula jučer pobjedničku pjesmu na radiju plus i meni je čisto ok... totalna razlika od svega što smo prošlih godina slali na euroviziju.
jedino što u Dragonflyu koji je pobjednik svira direktor Croatia Recordsa...ne može ništa biti čisto...
Jel nije Škoro direktor?
nije
A tko je? Topić?
Re: dora
evo recenzije:
1. lana klingor - gravitacija --- jest gravitacija je privukla k sebi kiticu i refren i ostavila pokušaj pjesme i lanino pseće lice da levitira iznad opatijske zemlje.
2. marko tolja - deja vu --- imam dojam da je marko htio odati nijansu sofisticiranosti sa poznavanjem dvije francuske riječi, što je vjerojatno ubilo bilo kakav pokušaj koordiniranja i kombiniranja ostatka verbalnih čestica materinjeg mu jezika.
3. sick swing orchestra - šlager pjevač --- pjevaču a di ti pjesma?
4. kemal monteno - poljubi me --- mišljenja sam da pas u biti nije naučen da umrtvljeno sjedi na podu...
5. feminnem - navika --- divasice se okreću u sarkofagu.
6. giuliano - pismom te ljubi milijon mandolina --- iako ni milijon novaca nebi prodalo onu dadaističku modnu kombinaciju. al ipak, biće dobar oliver kad naraste i oćoravi.
7. livio i miroslav - volim ja --- volim i ja vas al ne sjecam se sta ste svirali?
8. anja i galiano - teatar --- referenca na lokaciju koju nebi trebali napuštati?
9. luka niži ptić - pusti me u san --- refren ima potencijala i pjesma bi bila hit da netko nije složio aranžman 15 minuta prije nastupa.
10. tina vukov - tata --- jel ona barska stolica dio njenog tijela?
11. jelena rozga - nemam --- zlaja bog isus, samo otkud rozga zalutala na stejdž?
12. trio john waters - nema šanse šećeru --- retro muzika na tragu letećeg odreda cca '96e ivanka milo groteskno stvorenje životna mi radost svjedočiti svoj nadrealnoj raskoši realizacije bolno promašenog i unaprijed na propast osuđenog koncepta, hvala vam dragi ljudi
13. kraljevi ulice - pjesma za novčić --- drag je onaj ćića što se sa petrom krešimirom družio, sandra ima dobre butine
14. dado topič - vjerujem u ljubav --- dado je iznenađen što su ljudi prihvatili njegovu rock pjesmu na dori, ja sam iznenađen što eros ramacoti zvući opasnije i nepredvidivije od ovog. a i natječu se s eaglesima ko će imat više gitara na stejdžu... al amazonka je dobra
15. danijela pintarić - moj svijet --- celine di ti nos nestao... CELINEEEEE::::::::: DIII TII NOOOS
16. neka klapa - zadnja stvar --- žuti pojas treći dan iako je trebao biti dora 07 prvi i zadnji dan.
1. lana klingor - gravitacija --- jest gravitacija je privukla k sebi kiticu i refren i ostavila pokušaj pjesme i lanino pseće lice da levitira iznad opatijske zemlje.
2. marko tolja - deja vu --- imam dojam da je marko htio odati nijansu sofisticiranosti sa poznavanjem dvije francuske riječi, što je vjerojatno ubilo bilo kakav pokušaj koordiniranja i kombiniranja ostatka verbalnih čestica materinjeg mu jezika.
3. sick swing orchestra - šlager pjevač --- pjevaču a di ti pjesma?
4. kemal monteno - poljubi me --- mišljenja sam da pas u biti nije naučen da umrtvljeno sjedi na podu...
5. feminnem - navika --- divasice se okreću u sarkofagu.
6. giuliano - pismom te ljubi milijon mandolina --- iako ni milijon novaca nebi prodalo onu dadaističku modnu kombinaciju. al ipak, biće dobar oliver kad naraste i oćoravi.
7. livio i miroslav - volim ja --- volim i ja vas al ne sjecam se sta ste svirali?
8. anja i galiano - teatar --- referenca na lokaciju koju nebi trebali napuštati?
9. luka niži ptić - pusti me u san --- refren ima potencijala i pjesma bi bila hit da netko nije složio aranžman 15 minuta prije nastupa.
10. tina vukov - tata --- jel ona barska stolica dio njenog tijela?
11. jelena rozga - nemam --- zlaja bog isus, samo otkud rozga zalutala na stejdž?
12. trio john waters - nema šanse šećeru --- retro muzika na tragu letećeg odreda cca '96e ivanka milo groteskno stvorenje životna mi radost svjedočiti svoj nadrealnoj raskoši realizacije bolno promašenog i unaprijed na propast osuđenog koncepta, hvala vam dragi ljudi
13. kraljevi ulice - pjesma za novčić --- drag je onaj ćića što se sa petrom krešimirom družio, sandra ima dobre butine
14. dado topič - vjerujem u ljubav --- dado je iznenađen što su ljudi prihvatili njegovu rock pjesmu na dori, ja sam iznenađen što eros ramacoti zvući opasnije i nepredvidivije od ovog. a i natječu se s eaglesima ko će imat više gitara na stejdžu... al amazonka je dobra
15. danijela pintarić - moj svijet --- celine di ti nos nestao... CELINEEEEE::::::::: DIII TII NOOOS
16. neka klapa - zadnja stvar --- žuti pojas treći dan iako je trebao biti dora 07 prvi i zadnji dan.
DanicaV
meni nije neugodno...........
Meni bude neugodno kad gledam doru. Neugodno mi je zbog tih ljudi koji se blamiraju. A i pred samim sobom mi je neugodno
alleinA tko je? Topić?
gitarist Dragonflya
Pudinže, iz tebe ko ih plavuše na rimskom pravu moram izvlačiti odgovore
Kako li se zove gitarist Dragonflya, a koji je ujedno i direktor Croatica Recordsa? 
direktor je hypo leasinga
alleinPudinže, iz tebe ko ih plavuše na rimskom pravu moram izvlačiti odgovore
Kako li se zove gitarist Dragonflya, a koji je ujedno i direktor Croatica Recordsa?
vidiš da skupljam postove tako
zove se Drago Vidaković, i nije direktor pardon, nego vlasnik CRa
Ivan
to ti je kad ne prate red karpet, zahrđa ti modni ukus dok si reko "daj vamo tog kalogena".
mi bezveze idemo na eurosong, samo se sramotimo u europi......
DonQuijotebolje da ste gledali doru noćnu moru 2007.
naravno da sam gledao!
fasciniralo me je što je sandra dabo dobila tako malo bodova (jel to zbog stare pjesme, preduge suknje, konkurencije, nije pojela dovoljno paškog sira...)