dora

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

dora

jel netko uopće gledao to čudo i čuo taj pjesmuljak? mislim, prosvijetlite me, čisto mi je neugodno biti ovako neinformiran...

btw: zašto mi ne radi opcija dodaj datoteku?
meni nije neugodno...........
kažu da šaljemo Dadu Topića i to je sve što sam čula.
..ne pada mi na pamet trošiti i to malo slobodnog vremena na nešto marginalno poput Dore...
bolje da ste gledali doru noćnu moru 2007. :)
doru nisam pogledala ni jednu u životu, ali sam čula jučer pobjedničku pjesmu na radiju plus i meni je čisto ok... totalna razlika od svega što smo prošlih godina slali na euroviziju.
jedino što u Dragonflyu koji je pobjednik svira direktor Croatia Recordsa...ne može ništa biti čisto...
Jel nije Škoro direktor?
A tko je? Topić?

Re: dora

evo recenzije:

1. lana klingor - gravitacija --- jest gravitacija je privukla k sebi kiticu i refren i ostavila pokušaj pjesme i lanino pseće lice da levitira iznad opatijske zemlje.

2. marko tolja - deja vu --- imam dojam da je marko htio odati nijansu sofisticiranosti sa poznavanjem dvije francuske riječi, što je vjerojatno ubilo bilo kakav pokušaj koordiniranja i kombiniranja ostatka verbalnih čestica materinjeg mu jezika.

3. sick swing orchestra - šlager pjevač --- pjevaču a di ti pjesma?

4. kemal monteno - poljubi me --- mišljenja sam da pas u biti nije naučen da umrtvljeno sjedi na podu...

5. feminnem - navika --- divasice se okreću u sarkofagu.

6. giuliano - pismom te ljubi milijon mandolina --- iako ni milijon novaca nebi prodalo onu dadaističku modnu kombinaciju. al ipak, biće dobar oliver kad naraste i oćoravi.

7. livio i miroslav - volim ja --- volim i ja vas al ne sjecam se sta ste svirali?

8. anja i galiano - teatar --- referenca na lokaciju koju nebi trebali napuštati?

9. luka niži ptić - pusti me u san --- refren ima potencijala i pjesma bi bila hit da netko nije složio aranžman 15 minuta prije nastupa.

10. tina vukov - tata --- jel ona barska stolica dio njenog tijela?

11. jelena rozga - nemam --- zlaja bog isus, samo otkud rozga zalutala na stejdž?

12. trio john waters - nema šanse šećeru --- retro muzika na tragu letećeg odreda cca '96e ivanka milo groteskno stvorenje životna mi radost svjedočiti svoj nadrealnoj raskoši realizacije bolno promašenog i unaprijed na propast osuđenog koncepta, hvala vam dragi ljudi

13. kraljevi ulice - pjesma za novčić --- drag je onaj ćića što se sa petrom krešimirom družio, sandra ima dobre butine

14. dado topič - vjerujem u ljubav --- dado je iznenađen što su ljudi prihvatili njegovu rock pjesmu na dori, ja sam iznenađen što eros ramacoti zvući opasnije i nepredvidivije od ovog. a i natječu se s eaglesima ko će imat više gitara na stejdžu... al amazonka je dobra :D

15. danijela pintarić - moj svijet --- celine di ti nos nestao... CELINEEEEE::::::::: DIII TII NOOOS :)

16. neka klapa - zadnja stvar --- žuti pojas treći dan iako je trebao biti dora 07 prvi i zadnji dan.
DanicaV

meni nije neugodno...........

Meni bude neugodno kad gledam doru. Neugodno mi je zbog tih ljudi koji se blamiraju. A i pred samim sobom mi je neugodno :)
allein

A tko je? Topić?

gitarist Dragonflya
Pudinže, iz tebe ko ih plavuše na rimskom pravu moram izvlačiti odgovore :) Kako li se zove gitarist Dragonflya, a koji je ujedno i direktor Croatica Recordsa? :)
direktor je hypo leasinga
allein

Pudinže, iz tebe ko ih plavuše na rimskom pravu moram izvlačiti odgovore :) Kako li se zove gitarist Dragonflya, a koji je ujedno i direktor Croatica Recordsa? :)

vidiš da skupljam postove tako :lol:

zove se Drago Vidaković, i nije direktor pardon, nego vlasnik CRa
Ivan

6. giuliano - pismom te ljubi milijon mandolina --- iako ni milijon novaca nebi prodalo onu dadaističku modnu kombinaciju. al ipak, biće dobar oliver kad naraste i oćoravi.

to ti je kad ne prate red karpet, zahrđa ti modni ukus dok si reko "daj vamo tog kalogena".
mi bezveze idemo na eurosong, samo se sramotimo u europi......
DonQuijote

bolje da ste gledali doru noćnu moru 2007. :)

naravno da sam gledao!

fasciniralo me je što je sandra dabo dobila tako malo bodova (jel to zbog stare pjesme, preduge suknje, konkurencije, nije pojela dovoljno paškog sira...)

Tagovi