ravna kosa

Društvo, politika

ravna kosa

Kosa mi je po prirodi lagano valovita i to mi se ni najmanje ne sviđa. Koristim sve i svašta, provodim sate pokušavajući je izravnati, a onda mi trud ubrzo propadne. Znate li možda za neku kremu ili slično koja će mi pomoći u ravnanju ili zadržati ravnu kosu poslije peglanja?
ne budi luda!
Eh..kad ti nakon par godina počne otpadati od tih "sati provedenih ravnajući ju.." onda će te zabrinjavati drugi problemi.....
Stoga, potpisujem eurichrida, ne budi luda, promijeni evenutulno frizuru i uzivaj u sebi! ;)
ajoj....i ja sam imala sličnih problema u osnovnoj, ali odustala sam...
mission imposible!
ja ne bi mogla zamisliti život bez pegle za kosu..također imam kovrčavu kosu i stalno je peglam....pogledaj katalog od avona,prije je bila krema za kosu koju naneseš na kosu prije hmm ili poslije peglanja i stoji ti do idućeg pranja...ili to ili si kupi neku kvalitetniju peglu...imaš u metrou za nekih 500tinjak kuna...
...imam kovrčavu kosu i NIKAD mi nije palo na pamet peglati je, jer:
1. nema smisla, sva rješenja su kratkotrajna
2. svaki od načina uništava kosu
3. kovrčava kosa je fora
4. ne moram se češljati

...ako bash toliko želiš, čula sam da je ta Avon krema navodno relativno uspješna...
Dala bi sve na svijetu da mogu imati kovrcavu kosu...udavila sam svoju frizerku kojekakvim idejama no nista od toga.
sexy ... ajd meni cure s dugom kosom su privlačnije i seksipilnije nego one s kratkom nije bitno da li valovita ili ravna ... šta se bunite ...
Anai

Kosa mi je po prirodi lagano valovita i to mi se ni najmanje ne sviđa. Koristim sve i svašta, provodim sate pokušavajući je izravnati, a onda mi trud ubrzo propadne. Znate li možda za neku kremu ili slično koja će mi pomoći u ravnanju ili zadržati ravnu kosu poslije peglanja?

hoćeš da ti obrijem glavu?
....tko još gleda kosu na ženskoj glavi......bitno je ono nešto iznutra... :)
ama, žene, koji vam je?! ni za što na svijetu ne bih mijenjala svoju kovrčavu kosu!
obožavam ju u svakom slučaju, a naročito zato jer ne moram baš ništa s njom raditi, čak se ni ne češljam :D samo kad ju perem... takva kosa je najzahvalnija na svijetu...
bezbroj cura bi dalo sve za prirodne lokne i troši na kovrčanje i frizure hrpetinu para, a ti ih ravnaš?! :no: budi sretna i zahvalna na takvom daru prirode ;)
Kovrcave zele ravnu, ravne zele kovrcavu, celave zele bilo kakvu, rudlave zele rijetku... Tipicno zenski karakter - imati ono sto se nema. A, zapravo tako je svejedno kakvu kosu ima, dok god ju se moze cupati... ;-)
meni su kovrčave cure fetiš! što da radim, ne mogu si pomoći
Leteci mungos

Kovrcave zele ravnu, ravne zele kovrcavu, celave zele bilo kakvu, rudlave zele rijetku... Tipicno zenski karakter - imati ono sto se nema. A, zapravo tako je svejedno kakvu kosu ima, dok god ju se moze cupati... ;-)

nije SAMO ženski karakter, nego karakter cjelokupnog ljudskog roda ;)

Anai

ako baš toooliko želiš ravnat kosu, a voljna si isprobavat, probaj sa keuneovom so pure linijom. jedan od tih voskova/gelova i sl. ima gline u sebi, pa na taj način "oteža" kosu.
So Pure
[nisu još stavili styling products, pa ispod dobiješ link za one SP na koje mislim]

Earth Wax --> ovaj je s glinom
[Made of pure clay, beeswax and vegetable oil, Earth Wax creates chunky effects which are easy to restyle. ]
Aqua Wax
[Made of cocos and vegetable oil, Aqua Wax defines, controls and style all hair types. Also adds incredible shine. ]
Star Sharper
[Made of corn starch and bee clay, Star Shaper proves long lasting texture with a strong hold.Suitable for all hair lengths.]
Leteci mungos

Kovrcave zele ravnu, ravne zele kovrcavu, celave zele bilo kakvu, rudlave zele rijetku... Tipicno zenski karakter - imati ono sto se nema. A, zapravo tako je svejedno kakvu kosu ima, dok god ju se moze cupati... ;-) potpisujem

Leteci mungos

not true! ja želim upravo ovakvu kakvu imam! :yes: jes, maj prešsss..
mmmmh ..
prije sam se i ja bavila tim problemima^^
noo odkada mi je dosadilo to peglanje i to GUBLJENJE vremena, provodim vise time na pametnijim stvarima..
a skontala sam da se zapravo deckima vise svidja freaky kosa [nije istina, samo mom je bolje tako .. =) hhh],,tak daa bolje ostani takva kakva jesi .. =)
Čovječe!!!
da mi bila ova pamet prije....koliko sam love davala na ravnanje, peglanje, feniranje
ujutro se ustajala i prije faksa fenirala, viklala, slagala je da pada ravno.Dođem do faksa, ako kiša pada a ja ko crnac čupava...
Danas se ustanem, pogledam se i zaključim da sam baš lijepa sama sebi sa čupavom kovrčavom kosom, malo prstima prođem, ili čak ni to. uštedim vrijeme za pametnije stvari
ako si zadovoljna - možeš biti sretna i sa kovrčama
ako imas kovrcavu kosu ufrckaj ju jos vise...onako da bude bujna....mmmmmmmmm
ja ne znam zašto ne volim svoju kovrčavu kosu?meni je sasvim normalno postalo da svaki put nakon što operem kosu i osušim je,opeglam je...ali hvala bogu imam tak neku čudnu kosu da je dovoljno samo malo peglanja da bude u potpunosti ravna...a i kad stavljam viklere(kako glupa riječ) super mi bude i uopće mi ne treba ni gela/laka/pjene/voska i ostalih pizdarija za kosu da mi frizura bude postojana ...znam osobe koje muke muče sa svojom kosom,legica ima ravnu kosu da boli glava i kad ju sa figarom nakovrča i stavi laka/gela/voska što već,drži joj max par sati...dok bi meni stajalo dok ju ne operem...jedino što prezirem na svojoj kosi a to prezirem još od malena je to što kad je operem i kao raščešljam i kad bude blago valovita,jedna strana ide prema van a druga prema unutra(cure će shvatiti o čemu pričam) .... (y)
Pravi frajeri, kakav sam npr. ja, ne vole baš kad se djevojke pretjerano dotjeruju, pa na kavu u nedjelju popodne dolaze spremne za bal. Kapa, rep, itd., su o.k.. Pogotovo u kombinaciji s rolama i uskom odjećom. Manje friziranja, više rekreiranja!
euchrid

ma da? ;)
a i to postoji :)
Postoji u frizerskom salonu LOAN, Ulica joha 9 u Osijeku i tretman prirodnog ravnanja kose,100% prirodno, 85% poboljšava kosu, kosa bude zdravija, glatka, prekrasna... Kosa ostaje ravna 3-9mjeseci, ako nekoga zanima, mogu mu još više reći na pp ili nazvati broj 0989022398 i direktno saznati sve što vas zanima. Lijep pozdrav :D
Anjica

Postoji u frizerskom salonu LOAN na Livani tretman prirodnog ravnanja kose,100% prirodno, 85% poboljšava kosu, kosa bude zdravija, glatka, prekrasna... Kosa ostaje ravna 3-9mjeseci, ako nekoga zanima, mogu mu još više reći na pp. Lijep pozdrav :D

Anjica

Postoji u frizerskom salonu LOAN na Livani tretman prirodnog ravnanja kose,100% prirodno, 85% poboljšava kosu, kosa bude zdravija, glatka, prekrasna... Kosa ostaje ravna 3-9mjeseci, ako nekoga zanima, mogu mu još više reći na pp. Lijep pozdrav :D

Da za ovo sam i ja čula da je odlično :) Ja isto obožavam ravnu kosu fala bogu pa je i imam
game

euchrid

ma da? ;)
a i to postoji :)

o, da, postoji... :)
mikrofonka je kul!
Ja volim moje runo na glavi, pa nek priča tko što hoće.
1step2far

Rješenje, nešto skuplje, brazilsko feniranje.
Brazilsko feniranje

To je taj tretman 100%prirodno ravnanje kose, možete se raspitati na broj 0989022398
a cijena?
Ravna kosa je beživotna.
ma daj,zasto?

Tagovi