anakondu pozivam da ne komentira ovaj topic
lega
Društvo, politika
tomo
Gledam sad na HTV-u film Kraljica noći o jednoj osječkoj "prijateljici" i u prvih 45 min filma barem 100 puta je izrečena riječ LEGA. Nekako mi se čini da se ta riječ nije govorila prije 30 godina pa me zanima kada je ona ušla u svakodnevni riječnik osječana.
anakondu pozivam da ne komentira ovaj topic![]()
tomoGledam sad na HTV-u film Kraljica noći o jednoj osječkoj "prijateljici" i u prvih 45 min filma barem 100 puta je izrečena riječ LEGA. Nekako mi se čini da se ta riječ nije govorila prije 30 godina pa me zanima kada je ona ušla u svakodnevni riječnik osječana.
anakondatomoGledam sad na HTV-u film Kraljica noći o jednoj osječkoj "prijateljici" i u prvih 45 min filma barem 100 puta je izrečena riječ LEGA. Nekako mi se čini da se ta riječ nije govorila prije 30 godina pa me zanima kada je ona ušla u svakodnevni riječnik osječana.
...ako imaš problema s mojim postovima, stavi me na ignore listu......
...i bash me zanima razlog tvog poziva...
tomoRedatelj filma je inače osječanin Branko Schmidt a ne ne neki zagrepčan.
anakondaSandra Lončarić, sada Tankosićona plava koka što je nekoć živjela kraj Valosha (ne znam joj ime)
tonyaAaaa... Dumina! Vraća me u 3. osnovne!
Jeff MurdockUuuu... "socan cupijaner" (ovo je ujedno i demonstriranje upotrebe navedene sintagme) ;-)Sandra Lončarić, sada Tankosić
Jeff Murdock
anakondaSandra Lončarić, sada Tankosićona plava koka što je nekoć živjela kraj Valosha (ne znam joj ime)