ubiti dosadu
Želim si naći neki hobi, kreativan ili rekreativan..samo da je zabavan!
Znate gdje primaju neke nove članove? Što preporučujete?
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Anai
Znate gdje primaju neke nove članove? Što preporučujete?
bazooka_joe
Javi se na PM za učlanjenje u moj fan club![]()
_Jimmy_
pa u slobodno vrijeme lovim dosadu i ubijam je ...
CatCloe
jendostavno ne mogu vjrovati da je netko besposlen do te točke da mu je dosadno!!! a još manje mogu vjerovati da si taj isti netko ne može sam smisliti zanimaciju, ako se već i našao u takvoj situaciji...
CatCloe
jendostavno ne mogu vjrovati da je netko besposlen do te točke da mu je dosadno!!! a još manje mogu vjerovati da si taj isti netko ne može sam smisliti zanimaciju, ako se već i našao u takvoj situaciji...![]()
...jesi li kad čula npr. za knjige? šetnju? filmove? bicikl? ručni rad? idi volontiraj u domu umirovljenika, bit će sretni da im netko pravi društvo!
l.l.
a gdje volontirat? ovih dana sam trazila i nist nisam nasla u osijeku
l.l.
a gdje volontirat? ovih dana sam trazila i nist nisam nasla u osijeku
bazooka_joe
Mislim, kad mi je baš jako dosadno, skinem se gol, sjednem pred komp i odem na forum031![]()
anakonda
...vidim, @zlusch, da si iskustven u ovome...![]()
anakonda
...navodno iskustvo?...samo čitam između redova......a na Zekinom sastanku zaključismo da se odnekud znamo, nije li?????...
![]()
anakonda
...bravo...samo, ono što ja prizivam u sjećanje je razgovor oko toga...ali detalje otkud i preko koga se znamo...eh, to je tekila odnijela sa sobom...![]()
anakonda
...eh, sad si se malo prešao...prvo: mrzim viceve i vrlo rijetko otkidam na njih......drugo, rekoh da ne pamtim detalje, glavninu da...
![]()