Kad sam vec otvorio temu pa da i zapocnem....
Moj necak koji ima samo 10 godina, visok je 175 cm ( otprilike, to mjerim po sebi )i tezak oko 70 kg... znimljivo... zanima me sta ce biti s njim u pubertetu....
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
"> ti se to sprdas?Sale car
"> ti se to sprdas?
Sale car
"> ti se to sprdas?
deralmeni se nekad zna desit da se cak 2 dana ne okupam...vjerovali ili ne...
deral
meni se nekad zna desit da se cak 2 dana ne okupam...vjerovali ili ne...
bazooka_joe
deral
meni se nekad zna desit da se cak 2 dana ne okupam...vjerovali ili ne...
Kod mene to ponekad ide do 4 dana... Zimi nije zdravo često se kupati![]()
">DanicaV
to ti je tako, muški se kuplju i šišlju samo za veće blagdane i eventualno za ženidbu i tako neke događaje....![]()
SmokeY
Ja se drzim jedino pranja nogu prije spavanja a kupanje ovisno o dobu godine naravno manje zimi nego ljeti.
DanicaVHA HA HA ja obavezno za valentinovo pa za uskrs brrrrrrrr voda grize hehehehehe
to ti je tako, muški se kuplju i šišlju samo za veće blagdane i eventualno za ženidbu i tako neke događaje....![]()
mont
ja imam macku koja donese lopticu od spuzve ,ako joj se baci loptica i ceka da uzmemo u ruki ,a onda mjauce i trazi da opet bacimo lopticu,i tako desetak puta ,obicno nama dosadi prije no njoj. imam video snimak
legica_ose znao sam da mi nitko nece vjerovati ali cim kupim kabal za mobitel/komp poslat cu vam snimku(druge dve mace se ne ponasaju tako!!!) ni mi nismo dosada tako nesto vidjeli
mont
ja imam macku koja donese lopticu od spuzve ,ako joj se baci loptica i ceka da uzmemo u ruki ,a onda mjauce i trazi da opet bacimo lopticu,i tako desetak puta ,obicno nama dosadi prije no njoj. imam video snimak
Jel ti imaš kakvih problema lega?
legica_os
mont
Jel ti imaš kakvih problema lega?
legica_osnisam ja rekla da ja tebi ne vjerujem,već si uletio u priču o pranju nogu sa svojom pričom o blesavim mačkama koje mijauču ak ne dobiju spužvu..
legica_osa e tako mi pokojne babe ja mislio rubrika "vjerovali ili ne" i bio siguran da ces mi bar ti vjerovati,,,,e sad moram odplakat jednu,,,,chm, chm chmrc i ucit macku pentrat se po krovunisam ja rekla da ja tebi ne vjerujem,već si uletio u priču o pranju nogu sa svojom pričom o blesavim mačkama koje mijauču ak ne dobiju spužvu..
lufusAha ok,,mozes ti i mackama prati noge ,,,ja cu tebi vjerovati,pa makar im oprala sve cetiri (moje imaju po cetiri)
legica_osnisam ja rekla da ja tebi ne vjerujem,već si uletio u priču o pranju nogu sa svojom pričom o blesavim mačkama koje mijauču ak ne dobiju spužvu..
pa jel nije ovo topic vjerovali ili ne?
DanicaV
deralmeni se nekad zna desit da se cak 2 dana ne okupam...vjerovali ili ne...
kada su muški u pitanju nije teško za povjerovati![]()
legica_os
dobro dobro..ja sam kriva..ok..ok
montSi siguran da to nije pas?! Jedino psi znaju biti tako tupavi... ;-)ja imam macku koja donese lopticu od spuzve ,ako joj se baci loptica i ceka da uzmemo u ruki ,a onda mjauce i trazi da opet bacimo lopticu,i tako desetak puta ,obicno nama dosadi prije no njoj. imam video snimak
bazooka_joeHtio si reci - ostruzes... ;-)Ma, ne treba prat' noge, samo one crne mucice izmedju prstiju izvadiš
Leteci mungos
Htio si reci - ostruzes... ;-)
fatcatRezem nokte kad patike postanu tjesne...