Ako netko zna gdje od bližih mjesta mogu nabaviti ulaznicu ili zna nekoga tko ima, a iz nekih bi razloga htio prodati, pliiiz javite!
Hitno mi treba kao poklon, a ulaznice se, čini se, prodaju brzinom svjetlosti - Subotica je opustošena
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
dujepotvrdujem za Cetratour, moji susjedi

ela
to škicamo kad idemo u pekaru![]()
DanicaVela
zar Duje nije na lokaciji Pula?
dujea sad si mislimo....

ela
dujeela
@ela - ne biti ljubomorna na moju pekaru, znas da se i mr. djapic hvalio da voli tam pojest burekcic s mesom oko 02h, jedino mu za to "s mesom" ne vjerujem
">dujetoliko je dobar burek sa sirom, da uvijek kupujem isti, dodjem doma izvadim sav sir i natrpam unutra pekmez od kajsija - nemojte se odmah zgrazati - probajte
duje
toliko je dobar burek sa sirom, da uvijek kupujem isti, dodjem doma izvadim sav sir i natrpam unutra pekmez od kajsija - nemojte se odmah zgrazati - probajte
dujeduje je preko radnog dijela tjedna Pulezanin, a vikendom nasrecu doma u gradu na Dravi.... a ne mjenja mi se lokacione every week
DanicaVdujeduje je preko radnog dijela tjedna Pulezanin, a vikendom nasrecu doma u gradu na Dravi.... a ne mjenja mi se lokacione every week
ovo zvuči kao da si u ćuzi, pa te za vikend malo puste...![]()
ovo Puležanin mi bode uši, ali pogledala sam na net-u,ni sami se ne mogu dogovoriti je li Pulažanin ili Puljanin....
dujeako kazes djevojci/zeni da je puljanka onda ti ona odgovori da ona nije trgovina (njihov lanac maloprodajnih trgovina se zove puljanka) i eto....
eladujeako kazes djevojci/zeni da je puljanka onda ti ona odgovori da ona nije trgovina (njihov lanac maloprodajnih trgovina se zove puljanka) i eto....
Muškarci iz Pule-to nas zanima:">
elaNastradali ste od mene zbog bureka sa siromdujetoliko je dobar burek sa sirom, da uvijek kupujem isti, dodjem doma izvadim sav sir i natrpam unutra pekmez od kajsija - nemojte se odmah zgrazati - probajte
Hvala kao da sam probala...
odosmo u offtopic nastradali smo od Leona
Jeff MurdockelaNastradali ste od mene zbog bureka sa siromdujetoliko je dobar burek sa sirom, da uvijek kupujem isti, dodjem doma izvadim sav sir i natrpam unutra pekmez od kajsija - nemojte se odmah zgrazati - probajte
Hvala kao da sam probala...
odosmo u offtopic nastradali smo od Leona![]()
![]()
Jeff Murdockeladujeako kazes djevojci/zeni da je puljanka onda ti ona odgovori da ona nije trgovina (njihov lanac maloprodajnih trgovina se zove puljanka) i eto....
Muškarci iz Pule-to nas zanima:">
Puležani, jednina Puležan.
dujenije Puležan već Puležanin s tim da je na "a" neki naglasak (kratko uzlazni ak se sjecam) pa to zvuci ko da je se spomenuti u***o dok to izgovara