Tuča oko dečka

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Tuča oko dečka

Evil Poodingh

Ovako je bilo...
Dvije cura, Borna ( koja je inace poznata kao djevojka sa problemima, mislim da imam 18ak godina )te neka 15godišnja Sanela zakačile su se oko nekog dečka, te je Borna izvadila nož i ovu ubola u stomak...

Ja do sada nisam vjerovao da se ovakve stvari dešavaju. Da se curke tuku oko dečka. Ajd, mlade su i još nemaju pojma, može im to biti isprika. Al me živo zanima oko kakvog su se tipa tukle, što je tako posebno da na njemu da bi jedna bila spremna proburaziti drugu zbog njega....
Jel netko zna još koju tuču oko dečka, ikada? :)
da ja znam,napala me neka bila zbog nekog i udarila me,a ja jadna nisam ostala duzna
to treba sve ispizdit da dođe pameti da skuži da nemože bit tak glupa
o bože...... bez teksta sam............. :S
a jebote, svašta majka rodi... mislim ko je toliko vrijedan (osim mene) da se cure i to neke picajzle svađaju i nožem napadaju...
ni jedan muskarac,al nekim zenskama fali pokoji namjestaj u glavi, a svako pametan ce se braniti
pazi ti tu agresiju kod cura... usfalilo im pa su pune gnjeva.

hehe :twisted:
Eo, ja bio na mjestu događaja, al mislim da Borna nije upletena u to jer ju osobno znam i ostala je tamo nakon incidenta bez obzira što su pajkani došli.
I ta koja je napadnuta bila je bila totalno neposredna, krivo mjesto u krivo vrijeme.
Evo, koliko sam ja čuo - jedna je klinka dobila u ruku a druga u stomak. Razbijenom bocom, ne nožem.
trečevi trečevi
ja mislim da je Sheila sve to rijesila motornom pilom i cetkicom za zube...
Evil Poodingh

Čitam zanimljivu temu, što tebe muči? :p
samodajenick

Evil Poodingh

prvi post i odmah agresiva na mene...Imam dojam da je ovo pocetak jednog divnog prijateljstva :D
samodajenick

Evil Poodingh

uuuu Evil bojim se da čaš imati još jednog na ignore listit.....
Evil Poodingh

samodajenick

Evil Poodingh

prvi post i odmah agresiva na mene...Imam dojam da je ovo pocetak jednog divnog prijateljstva :D

hehehe sve je moguće :lol: :lol:
dečki, kako biste se osjećali da se "curke" počupaju zbog vas?
ajme, djevojke, pa ima ih ko komaraca, šta se tučete...
a, mlade su, shatit će kasnije da su pogriješile pa će se onda tući koja će ga kojoj prepustiti :)
ilija

Evo, koliko sam ja čuo - jedna je klinka dobila u ruku a druga u stomak. Razbijenom bocom, ne nožem.

Nisu dvije, jedna je i ta jedna je dobila i po trbuhu i po ruci.
DanicaV

smatrao bih da su glupace, jer nikakva njihova medjusobna prepirka ne moze utjecati na moj izbor...
evo prave istine....

http://www.net.hr/crnakronika/page/2007/01/22/0516006.html
DanicaV

teško bi se odlučio između one koja udara šakama i one koja voli razbijene boce :D
DanicaV

Pa, dok bi se one tukle :starwars: , ja bi :icecream: :kicking: :yahoo: ........
DanicaV

Odlično; poljevao bih ih čokoladnim preljevom i skidao dok se tuku, a onda hmmmmmmmmm :D
KATASTROFA!CURE!
Ljudi ta cura iz Čepina mi je rod i ta priča nije baš takva kako novine seru!
I can't believe... :-D
Reci nam Luka, ova tema je predugo mrtva, a još uvijek diže prašinu :)
jest da se ovo provlači kao trakavica, ali curice su od 15 i 16 godina
šta će raditi kad budu imale 20???Biti će kao Anka huliganka i furati minobacače...sa 30 će imati svoju vojsku ninji...
Kako mi se čini u zadnje vrijeme su cure postale stvarno neke teške fajterice. Kad se s nekim zakačiš, zaprijetiš samo da ćeš dovesti žensku.
Ovo me podsjeća na meksikanke ili portorikanke, uglavnom ženske se fajtaju tako da ni ne pomišljaš da se zakačiš s njma.
davorccc

Kako mi se čini u zadnje vrijeme su cure postale stvarno neke teške fajterice. Kad se s nekim zakačiš, zaprijetiš samo da ćeš dovesti žensku.
Ovo me podsjeća na meksikanke ili portorikanke, uglavnom ženske se fajtaju tako da ni ne pomišljaš da se zakačiš s njma.

De pitaj Pjera šta je sa šogoricom?!
Jel se tuče :D
Sve se to otelo kontroli, ja neznam kako roditelji danas odgajaju djecu al meni, ni ikom koga ja znam, nikad ne bi palo na pamet nekog ubost nožem zbog takve budalaštine, katastrofa, ja bi ih obje vezo u podrum i tuko mokrim novinama tak da im više u životu ne bi palo na pamet nekog krivo pogledat a kamoli povlačit čakiju.
mali_ivica

davorccc

De pitaj Pjera šta je sa šogoricom?!
Jel se tuče :D

Požuri dok je nije netko prije tebe pokupio.
Pjer ti daje zeleno svjetlo, tako da malo požuriš.

Tagovi