Ovako je bilo...
Dvije cura, Borna ( koja je inace poznata kao djevojka sa problemima, mislim da imam 18ak godina )te neka 15godišnja Sanela zakačile su se oko nekog dečka, te je Borna izvadila nož i ovu ubola u stomak...
Ja do sada nisam vjerovao da se ovakve stvari dešavaju. Da se curke tuku oko dečka. Ajd, mlade su i još nemaju pojma, može im to biti isprika. Al me živo zanima oko kakvog su se tipa tukle, što je tako posebno da na njemu da bi jedna bila spremna proburaziti drugu zbog njega....
Jel netko zna još koju tuču oko dečka, ikada?
Eo, ja bio na mjestu događaja, al mislim da Borna nije upletena u to jer ju osobno znam i ostala je tamo nakon incidenta bez obzira što su pajkani došli.
I ta koja je napadnuta bila je bila totalno neposredna, krivo mjesto u krivo vrijeme.
ajme, djevojke, pa ima ih ko komaraca, šta se tučete...
a, mlade su, shatit će kasnije da su pogriješile pa će se onda tući koja će ga kojoj prepustiti
jest da se ovo provlači kao trakavica, ali curice su od 15 i 16 godina
šta će raditi kad budu imale 20???Biti će kao Anka huliganka i furati minobacače...sa 30 će imati svoju vojsku ninji...
Kako mi se čini u zadnje vrijeme su cure postale stvarno neke teške fajterice. Kad se s nekim zakačiš, zaprijetiš samo da ćeš dovesti žensku.
Ovo me podsjeća na meksikanke ili portorikanke, uglavnom ženske se fajtaju tako da ni ne pomišljaš da se zakačiš s njma.
Kako mi se čini u zadnje vrijeme su cure postale stvarno neke teške fajterice. Kad se s nekim zakačiš, zaprijetiš samo da ćeš dovesti žensku.
Ovo me podsjeća na meksikanke ili portorikanke, uglavnom ženske se fajtaju tako da ni ne pomišljaš da se zakačiš s njma.
Sve se to otelo kontroli, ja neznam kako roditelji danas odgajaju djecu al meni, ni ikom koga ja znam, nikad ne bi palo na pamet nekog ubost nožem zbog takve budalaštine, katastrofa, ja bi ih obje vezo u podrum i tuko mokrim novinama tak da im više u životu ne bi palo na pamet nekog krivo pogledat a kamoli povlačit čakiju.