Odličan post!

Forum

Odličan post!

Način na koji je tekst napisan! :-)

http://forum.hr/showpost.php?p=7059492&postcount=1
...ja ne bi volio da dođem u situaciju da moram pisati ovakve tekstove....pa makar bilo radi fore..... :)
...slična priča s dsl...9 mjeseci smo čekali da se pojave...u predgrađu zagreba, daklem...
e to je zato što si u predgrađu. da živiš na ruzveltovom ili čerčilovom bulevaru dolazili bi dva puta nedeljno
...e, hebi ga - mislih naivno da je zagreb ipak velegrad...:-/
anakonda

...e, hebi ga - mislih naivno da je zagreb ipak velegrad...:-/

da citiram: "nije vam ovo amerika!"...
...dobar citat...
Tekst je dobar, ali čovjek koji ga je napisao je iritantna budala, sjecam se jos sa bloga i foruma.hr

Lik je kod njih nesto kao 8 kod nas...
da,nije baš morao opisivat scenu klanja zidom hahahaha
koristim iskon duo od 4 mjeseca
još sam nagovorila 2 prijatelja da ga uzmu
osobno mi je net do sada pao 4 puta i to na minutu ili 2
samo je jedna frendica imala problema sa netom prva 2-3 dana te je njen razgovor izgledao kao ovaj navedeni,ali sad je sve uredu

kad se pogleda koliko se plaća duo(flate+brzina+tel. pretplata+clip=150kn ili sad po novom+300min unutar fiksne mreže+3 umjesto 1 Mbit/sec=170kn) onda se vidi isplativa razlika koja bi kod drugih na osječkom području koštala 290kn.
HAHAHAAHAHHAAHAH
plačem :lol:

....Nije brže nazvat direktno tehniku i reć im u čemu je problem, nego je jednostavnije prvo se javit oligofrenim dikobrazoidima na službi za korisnike.....

E sad svi koji su me davili znaju odakle sam iskopao nadimak za ovaj site :)
Evo ga!!!LOL LOL
Evil Poodingh

Tekst je dobar, ali čovjek koji ga je napisao je iritantna budala, sjecam se jos sa bloga i foruma.hr

Griješiš, jako griješiš!!!!

Osobno poznam Drita, tip je fenomenalan čovjek, opičeni glazbenik, iskren do bola!!
Odi malo naći se s njim ma MSN, i vjeruj mi, obrisat ćeš ovaj post uz ogromnu dozu stida!!
odličan tekst...svaka čast!
sexyback

Evil Poodingh

Griješiš, jako griješiš!!!!

Osobno poznam Drita, tip je fenomenalan čovjek, opičeni glazbenik, iskren do bola!!
Odi malo naći se s njim ma MSN, i vjeruj mi, obrisat ćeš ovaj post uz ogromnu dozu stida!!

možda griješim...ako je tako kao sto kazes imamo jednu zajednicku osobinu, no eto...nemam ja vremena za msn...no ok, mozda grijesim...necu brisati post, ionako si ga quotala :)

Tagovi