što se sad svi uzvrpoljili, pa to su dva lika i neka sami rješavaju svoje frustracije.
ova cijela tema, kao komemoracija: "nema gazde." pa dobro tko je taj osim što je poznat kao netko tko dosađuje s kavama...?
broj postova ne određuju kvalitetu, čak je obrnuto i zaboli te prst od okretanja kotačića.
osam je lajav i oštar na jeziku, ali ja se u preko 50% slažem što piše, ako ima samo 24 godine, onda je dosta ispred svoje generacije...
pokačili ste se i posvađali, a sad se kao iznosi da ljudi presude kako je 8 sve maltretirao. baš me briga. sranje s njim počinje u temi koju je on započeo.
vidjela sam u temi "Ponosni Osijek" da je pisao o GPPu, a vi napali kako on ne voli osijek. kao da bi uopće išta rekao da ga ne voli. to je pomalo idiotski.
bilo je slika izbjeglica, mrtvih ljudi... e to je tek idiotski. pa ako ću za ovo zaraditi žuti karton - neka ga dobijem.
gazda je uvijek dobrodošao, ali ovakve egotripove ne podnosim na kilometar:
---narode...ja možda i griješim. ali to neću priznati dok mi se to ne dokaže.
ako ima problema s 8, riješite muški, utvrdite tko je prvi bacio kamen i izbacite ga. samo bojim se da je zajebavanje nekim likovima simpa kad je usput, ali je teže na tvoj račun. eto, sad je nekima prisjelo, pa sad došli plakati adminu, pokreću humanitarne akcije, apeliraju da im ostali forumaši pomognu...
da li ima neki 060 broj da nazovemo da se gazda vrati?