Dečko i ja bi htjeli ići al ne znamo ni gdje ni kada ni ništa! Nestrpljivi
smo.Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
smo.kobacZna li netko možda da li u siječnju počinje negdje tečaj plesa
:">
![]()
smo.
tamna strana
....znam ja plesati.....al moraš doci sama...bez decka......ti ceš njega kasnije nauciti....![]()
zeko
vidi ti njegaznala sam ja da se u njemu krije neka mračna strana...hehe
Umaako netko zeli ici na jazz dance, moderni ples, i malo se rekreirati, neka ostavi post pa cu mu dati detljnije informacije
kobac
volim plesat al znam samo onaj stil sama na narodnjacima. kad bi otišla npr. u svatove obrukala bi se.
kobac
to ti je zbog toga što onda u svatove moraš ići s partnerom s kojim si bio na tečaju.
allein
@Anita-os:
Moje preporuke idu za D&D, ja tamo plešem već godinu dana. Početni tečaj koji kreće u veljači traje 2 mjeseca, u tome periodu se obrade osnovni koraci te po tri-četiri elementa iz disco foxa, engleskog i bečkog valcera, jive-a, cha-cha-cha, tanga. Treninzi su u večernjim satima, oko sat i po. Mjesečna članarina je 110 kn. Ako budeš došla moći ćeš i mene vidjeti pošto mi je Becić prekoputa, a dečkiju uvijek fali na tim tečajevima...![]()
allein
Tečaj sigurno počinje u drugom mjesecu, još ću vam javiti točno koji dan, čim budem saznao.
Heh, možemo osnovati sekciju Plesači Osijeka031![]()
allein
Sljedeći tečaj plesa u studiju D&D će (najvjerojatnije) početi 13.2., utorak. Prijaviti se i daljnje informacije možete dobiti kontaktom na sljedeće brojeve telefona 095/9004135, 098/9645696 te 091/5913839.
Vidimo se u veljači!![]()
DanicaVi ja sam bila u D&D, ali mislim da nije bio Davor, nego onaj drugi D. a i moj plesač je bio na D, kao i ja. to ispadne 4D u konačnici.
Ženska_glavamene bi zanimalo gdje se profesionalno može početi baviti... ne tečaj, već natjecanja i tako to...
eboogie
U Feniksu tečaj počinje 5. veljače (ponedjeljak) u 19,30 sati u robnoj kući IPK na Sjenjaku. Tečaj traje dva mjeseca i održava se ponedjeljakom i srijedom. Više informacija na e-mail [email protected] ili tel 098/451-008
Ženska_glava
mene bi zanimalo gdje se profesionalno može početi baviti... ne tečaj, već natjecanja i tako to...
amo nastavi tako.........javim ti se uskoro...........još nisam naučila tango a mislim da uz tebe to neče biti problemŽenska_glavamene bi zanimalo gdje se profesionalno može početi baviti... ne tečaj, već natjecanja i tako to...