..............NEKE STVARI NE BOLE DOK SE NE SAZNAJU........................
Offtopic #8
Forum
..............NEKE STVARI NE BOLE DOK SE NE SAZNAJU........................
KO SE SLAZE SAMNOM??????
bojanaemma
.STO NEZNAS IL NEVIDIS NE BOLI....
KO SE SLAZE SAMNOM??????
A zašto "NE BOLI" nije napisano zajedno?
... he he he he he he..........
ruana
kako bi marko rekao....
..........he he..............
bojanaemma
ruana
kako bi marko rekao....
..........he he..............
bas me zanima jel sandrica ikada saznala zato
bojanaemma
..............VIDIS GRAMATICA MI NIJE JAČA STRANA....... vidis, nemoj zamjerit al kad si plav sve ti je to isto......................................................
A dobro.. nije sve u inteligenciji, ima nešto i u osnovnoškolskom obrazovanju.
ruanamoze netko biti ne skolovan,a super pametan za razliku od drugih nije sve u skolovanju
istina, a većinom se ispostavi da oni koji svoju školu hvale na sva usta, zapravo nemaju blage
ruanamoze netko biti ne skolovan,a super pametan za razliku od drugih nije sve u skolovanju
može netko i kavu voljeti
a može se i u vinu istina tražiti...
-Cruela-
istina, a većinom se ispostavi da oni koji svoju školu hvale na sva usta, zapravo nemaju blage
Kolike sam samo hrpe fakultetski obrazovanih ljudi vidio u životu a da im ne bi nacrtane puževe dao da čuvaju....
Isto tako i ljude koji 20 ili 30 godina govore i pišu isključivo hrvatski jezik i još ga nisu naučili kako treba.
je da persu,,,ali kada se budeš negdje morala prezentirati, nećeš ići na test inteligencije, nego ćeš pokazati svoju elokventnost i upravo uspijeh u školovanju,,,,
bojanaemmahe he svidja mi se ovo drugo
smije li se s 18 piti vino? i kava?
fairye, pa da, gdje si ti? Pa dogovorili smo ti kavu s ribom,,,
načelno volim biti informiran o dogovorima u kojima sam akter...
gazda777fairye, pa da, gdje si ti? Pa dogovorili smo ti kavu s ribom,,,
načelno volim biti informiran o dogovorima u kojima sam akter...
fairygazda777fairye, pa da, gdje si ti? Pa dogovorili smo ti kavu s ribom,,,
načelno volim biti informiran o dogovorima u kojima sam akter...grr, baš me briga, ljuta sam tebe,,,,krenila sam ninat i onda sam vidjela stupidnu temu i takve stupidne komentare i digli ste mi živac i pun je mjesec i sada neću moći zaspati.
na mene ljuta? na mene, ovako milog, nježnog, osjećajnog, emancipiranog, srdačnog, dobroćudnog mene??
stani u red, ima ih puno koji to već jesu...
(p.s. nisam te htio razbudit, ali ni ja ne mogu zaspati)
fairyma znaš ti šta, nisi me ti kao ti razljutio nego te gluparije što pišu ljudi u vašim godinama, daj reci molim te, mislim na temu: koliko traje ljubav ili tako nešto,,,,tamo si se zajebavao ili šta?
naravno da je zajebancija.
napravili su takvu patetiku da mi se, više-manje, zgadilo pisati smislene odgovore.
a napravili su istu patetiku i na ostalim temama, najgora je o prijateljstvu nakon veze, nisam dugo vidio većih besmislica.
kad tema dođe u tu fazu da se lome koplja oko toga tko će napisati post s više patetike i srcedrapateljnom osnovom...ne ostaje mi drugo nego zajebavati...
fairykao 1. isprika prihvaćena, a sada se izvoli svađat sa mnom jer si me razbudio,,,,
zahvaljujem...
ali užitak svađe sa mnom se ne dobija olako
gazda777fairykao 1. isprika prihvaćena, a sada se izvoli svađat sa mnom jer si me razbudio,,,,
zahvaljujem...![]()
ali užitak svađe sa mnom se ne dobija olako...to te košta
...kavu...
e, sad, ili sam u komatoznom stanju...ili nema kave...
gazda777žalim, ali ne vidim tu kavu nigdje...nit miris osjećam...
gle, danas ti je poseban dan, pun je mjesec, a ja sa vila,,,možda niti ne znaš što je stvarno, a ne
fairyoh Bože, pa ti i u blogiću spominješ kavu,,,,dakle,,,u čemu je finta
to se baš i ne može u par riječi objasniti. ali, pokušat ću.
kava je (meni) sinonim za puno toga, ali uvijek za pozitivno, za ugodu, za užitak...sinonim za ženu, vino, sex, cigaretu s guštom, dobro društvo, riječ s prijateljem, itd...
fairygazda777žalim, ali ne vidim tu kavu nigdje...nit miris osjećam...
gle, danas ti je poseban dan, pun je mjesec, a ja sa vila,,,možda niti ne znaš što je stvarno, a ne
moguće da ne znam, ali to može biti posljedica viška krvi u kofeinu koji mi kola venama...
gazda777,,nisam primjetio da si negdje izjavila da jesi normalna
fairygazda777,,nisam primjetio da si negdje izjavila da jesi normalna
Bože sačuvaj da ikada budem normalna,,,
nasmijala me, thanks...

fairye, ma znaš ti šta, ja zapravo mislim da ti uopće ne piješ kavu,,,,
e, tu griješiš.
sumnjam da netko kuha bolju kavu od moje
i sumnjam da netko pije više kave od mene

fairyčola...šta da ti kažem....vjerujem ti da si skuhaš najboljšu kavicu i da ju piješ puno,,,,od kako sam prestala pušit, apsoštrumfno mi ništ ne predstavlja u životu,,,,,,,,vrlo zanimljivo jer sam isto bila ovisnik o kofeinu
prestao bih pušit bez po muke...da nije kave i gušta cigare uz kavu...
fairye, boli me srce,,,,,zamisli,,,,danima me moje maleno srculence boli,,,,
teško mi zamislit žensko sa srcem...
možda mi fali mašte...
gazda777fairye, boli me srce,,,,,zamisli,,,,danima me moje maleno srculence boli,,,,
teško mi zamislit žensko sa srcem...![]()
možda mi fali mašte...
fairygazda777fairye, boli me srce,,,,,zamisli,,,,danima me moje maleno srculence boli,,,,
možda mi fali mašte...ops:"> ,,,svašta,,,kako si smiješan,,,,pa svaka žena ima srce,,,,,samo je to za vas muškarace organ koji se najzadnji primjećuje,,,,
a, ne. griješiš. sasvim sigurno znam (barem) jednu koja ga nema.
gazda777,,ali to jednostavno nije moguće,,,,biološki,,,,ma daj molim te zvučiš ko neka jadna, razočarana domaćica,,,,,,,fairygazda777fairye, boli me srce,,,,,zamisli,,,,danima me moje maleno srculence boli,,,,
možda mi fali mašte...ops:"> ,,,svašta,,,kako si smiješan,,,,pa svaka žena ima srce,,,,,samo je to za vas muškarace organ koji se najzadnji primjećuje,,,,
a, ne. griješiš. sasvim sigurno znam (barem) jednu koja ga nema.
a mi muškarci...ne bih znao.
mogu samo reći (u svoju obranu) da je meni rečeno da srca nemam...
gazda777nisam pisao o biološkom srcu. i nisam razočaran, dapače...
a mi muškarci...ne bih znao.
mogu samo reći (u svoju obranu) da je meni rečeno da srca nemam...
laka ti noć...