Suzana
Drugari.. jel i vama Suzana poslala nekakvo pismo s nekakvom iskaznicom? Čemu to služi i ima li nekakve koristi od toga? Ono, da znam prije nego završi u kanti za smeće....
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
ela
Ništa dobila!
zluschela
Ništa dobila!
Ma, u opisu topica sam napisao samo za starije od 30 godina, ali to se nigdje ne vidi. Trebao sam još dodati da se odnosi na one koji su bili mladi i budalasti pa nisu podvili repove i uhvatili maglu
ela
zluschela
Ništa dobila!
Ma, u opisu topica sam napisao samo za starije od 30 godina, ali to se nigdje ne vidi. Trebao sam još dodati da se odnosi na one koji su bili mladi i budalasti pa nisu podvili repove i uhvatili maglu
Sva sreća da sam ja maloljetna a ti šarmantan!!!![]()
saba
a šta ima u tom pismu?
zluschela
zluschela
Ništa dobila!
Sva sreća da sam ja maloljetna a ti šarmantan!!!![]()
Ela, sunce bakino..... ne čitaš pažljivo. Da bi dobila dotičnu iskaznicu od Suzi morala si prije 15 godina biti punoljetna, odjevena u šarenu odjeću i poprilično blizu tadašnje državne granice.
Jasnije?
zlusch
...ja sam bila tada punoljetna, nosila sam šarenu odjeću, bila sam u blizini državne granice...
...samo nisam muško...
anakonda
...ja sam bila tada punoljetna, nosila sam šarenu odjeću, bila sam u blizini državne granice...
...samo nisam muško...![]()
anakonda
zlusch
Da bi dobila dotičnu iskaznicu od Suzi morala si prije 15 godina biti punoljetna, odjevena u šarenu odjeću i poprilično blizu tadašnje državne granice.
Jasnije?
...samo nisam muško...![]()
gazda777
je. meni je poslala.
učini što i ja...baci.![]()