Korisnost zena (offtopic)

Forum

DanicaV

žene su u biti jači spol 8) 8)
da ne počinjem ono xx + xy pa šta ispadne, ali dokazano je da muškići imaju kao bebe manje šanse da prežive.
kada bi se pravila statistika što jedna žena sve učini u toku 24 sata, a što muškarac, mislim da bi rezultati za muški rod bili poražavajući.

čast izuzecima.

ne znam otkud ti statistika, ali je pogrešna :wink:
lufus

ne znam otkud ti statistika, ali je pogrešna :wink:

u statistici postoje različite metode...
i uvijek sve ide uz određenu ogradu, zato sam napisala "čast izuzecima" :wink:
DanicaV

da ne počinjem ono xx + xy pa šta ispadne, ali dokazano je da muškići imaju kao bebe manje šanse da prežive.
kada bi se pravila statistika što jedna žena sve učini u toku 24 sata, a što muškarac, mislim da bi rezultati za muški rod bili poražavajući.

čast izuzecima.

bilježim se sa sštovanjem... :lol:

u potpisu: izuzetak... :D
DanicaV

čast izuzecima.

kad se radila statistika koliko od toga je korisno, mislim da bi rezultati za ženski rod bili poražavajući :)
lufus

kad se radila statistika koliko od toga je korisno, mislim da bi rezultati za ženski rod bili poražavajući :)

kad te mama, djevojka, žena ili tomu sl. operu, opeglaju, nahrane... sasvim je nekorisno :wink:

(naravno, još pospremaju kuću, odu na posao, faks, drže do sebe da budu lijepe, zgodne i požljne...)
Kako ide ono - žena treba biti kurva u krevetu, svetica u društvu, kuharica u kuhinji...
Dalje?
tonya

Kako ide ono - žena treba biti kurva u krevetu, svetica u društvu, kuharica u kuhinji...
Dalje?

a od svega najlakše savladaju ovo drugo... :D
DanicaV

lufus

kad te mama, djevojka, žena ili tomu sl. operu, opeglaju, nahrane... sasvim je nekorisno :wink:

(naravno, još pospremaju kuću, odu na posao, faks, drže do sebe da budu lijepe, zgodne i požljne...)

nisam rekao statistika za domaćice već za ženski rod općenito
...znači svaka žena koja radi navedene poslove je domaćica ili?...
anakonda

...znači svaka žena koja radi navedene poslove je domaćica ili?...

domaćica koja zna skuhati kavu.... :D
gazda777

ma ti si folirant......... :wink:
DanicaV

gazda777

ma ti si folirant......... :wink:

misliš da ima puno njih koje to znaju? griješiš.... :D

p.s. ne ruiniraj mi image... :P
gazda777

p.s. ne ruiniraj mi image... :P