Offtopic

Forum

žena koja se udala za emana s cipra LOL
DanicaV

to si u pravu, ali nadam se da ti ne plaćaš sve račune za cugu... :wink:

zato se ja stalno grebem za onu cugu.. ali 'emancipirani ljenivac' ne hebe ni 5 odsto :)))
toni

zato se ja stalno grebem za onu cugu.. ali 'emancipirani ljenivac' ne hebe ni 5 odsto :)))

zato sam napisala da sam ljenjivica... :P
u konačnici nikome ne ostajem dužna 8)
pa da je žena emancpirana
gazda777

mi, muškarci, smo potlačeni spol i nikako da se izborimo za ravnopravnost :P

što nam, naravno, neće nikad uspjeti... :(

evo baš sada suosjećam... ako napišem s tobom, ispalit ćeš nešto tipa da s tobom nitko ne treba suosjećati... dakle, s ostatkom muškog roda, nejakog...nezaštićenog... :)
DanicaV

gazda777

mi, muškarci, smo potlačeni spol i nikako da se izborimo za ravnopravnost :P

što nam, naravno, neće nikad uspjeti... :(

evo baš sada suosjećam... ako napišem s tobom, ispalit ćeš nešto tipa da s tobom nitko ne treba suosjećati... dakle, s ostatkom muškog roda, nejakog...nezaštićenog... :)

možeš ti napisati što želiš, ionako neću povjerovati u suosjećajnost ženskog roda... :D
Janis

Ma kakva suosjećajnost? Kome to treba, onome tko je potlačen, treba konkretno pomoći... Ali mu ne možeš pomoći, ako on to sam ne želi... Kao što je slučaj s većinom zlostavljanih žena... Mogu razumjeti da ga ne želi/neće ostaviti... sindrom žrtve i tako to... ali mi samo jedna stvar nije jasna... zašto, dovraga, misli da ga može promijeniti!
Takvim ženama treba pomoć... psihijatra!

pametna cura...odličan zaključak... :clap: :worship:
Janis

Ma kakva suosjećajnost? Kome to treba, onome tko je potlačen, treba konkretno pomoći... Ali mu ne možeš pomoći, ako on to sam ne želi... Kao što je slučaj s većinom zlostavljanih žena... Mogu razumjeti da ga ne želi/neće ostaviti... sindrom žrtve i tako to... ali mi samo jedna stvar nije jasna... zašto, dovraga, misli da ga može promijeniti!
Takvim ženama treba pomoć... psihijatra!

Potpisujem!
Janis

Da, mazohistice po prirodi... Tužna priča!

istinita priča... :D
previdio sam taj dio, sve ok...

Tagovi