Četiri prjateljice, radi poaganja vozačkog ispita, traže mladog i sposobnog instruktora vožnje radi uvježbavanja ubacivanja u prvu, drugu, treću i četvrtu
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Poštovani korisnici.... dobili ste nagradu:
"sedam dana valjanja u mulju i karanja u bulju,
Sunčanja na suncu i jahanja na ku_cu
Nagrada će da stigne, kada se meni digne...."
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Trazi se jedan radnik da radi na autobusnoj stanici da mase putnicima...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Obavijest RTS-a:
Postovani gledaoci, obavestavamo vas da sutra u 14.00 h snimamo emisiju o vasem gradu. Molimo vas da radi lepseg prizora OSTANETE KOD KUCE. Hvala
Trazi se covjek za dobro placen posao: dobijes gumeni cekic i ispravljas banane da ih vise stane u kutiju.
Trazim vatrenu zensku osobu, toliko vatrenu da moze skuhati jaja.
Mijenjam ficu za dva manja auta
Mlad muskarac¸, prilicno zgodan, prekrasnog tijela, spreman je raditi sve!
P.S. Billy, ako ovo vidis, ne zovi uzalud, to sam ja, timmy
Prodajem kucu na Viru 38 metara od mora, 100 metara od bagera.... HITNO!!!
Pravimo po zelji nadgrobne spomenike, mrtvaci imaju dozivotnu garanciju
...Gundjalo je super, definitno izgleda bolje od one slatke zmijice...(fatcat, tnx još jedaret ...)...kad odlučim biti dobra i slatka zmijica, maknit ću ovu i staviti onu dobru......
...samo, draže mi je biti zločesta zmijetina...
...Danice: u pravu si što se tiče oftopičarenja...samo, pitanje je bilo upućeno za Bojanaemma, a u svrhu dobivanja odgovora zašto mora promijeniti okolinu...