Kuda za doček 2007?

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Kuda za doček 2007?

Kakva je ponuda u Osijeku i okolici za doček 2007? Kuda se ide?
koliko sam ja informiran jako slaba... sve su neki dočeci u hotelim ili restoranima, nista za mlade... sada ne znam kakav ukus ti imas ali slabo....
ma pitam općenito što se nudi?
Iskreno nisam upucen, ali samo vidio teme na forumu upravo po tom pitanju pa malo prosvrljaj ... sigurno ces nesto naci...

Ja isto tako nemam pojma gdje cu ici... nova godina je na vratima, a ja nemam ni na kraj pameti gdje bi mogao ici...
...pitam koliko će se još novih topika otvoriti s nazivom Nova godina...
anakonda

...pitam koliko će se još novih topika otvoriti s nazivom Nova godina...

I ja isto... ima ih previse... ja sam jednom samo otvorio isti topic kao sto vec postoji i omdah kada sam saznao za ovaj koji postoji javio peonu da ga obrise... al ljudi se ni ne potrude prosvrljati malo, najlakse je napraviti novu temu...
...:-/...
kome j e dojadilo ne mora se javljati zar ne?
...dojadilo mi je otvoriti početnu stranicu i vidjeti da više od pola topika ima istu temu...i da na tih bezbroj istih topika otvaraju se još novih...
pa što ti ne izabereš neku temu koja je još neviđena na ovim prostorima?
...ne radi se o otvaranju novih tema (kojih, btw. ima zaista gomiletina), već se radi o ponavljanju jedne te iste teme kroz nove topike, a samo je u biti potrebno otići na gore navedeni link...
i gdje cete?
anakonda

...ne radi se o otvaranju novih tema (kojih, btw. ima zaista gomiletina), već se radi o ponavljanju jedne te iste teme kroz nove topike, a samo je u biti potrebno otići na gore navedeni link...

Potpisujem

sandy25

kome j e dojadilo ne mora se javljati zar ne?

Ne moras se odmah pizditi... vidim da si nova na forumu ( ne znam hoces se zadrzavati ili ne ) ali ako se budes zadrzala viditi ces kako je to kada vidis hrpetinu postova, a u biti svi su na istu temu... i onda dok to sve pregledas, pa na svakom nekome odgovoris, pa stalno ide nesto novo... ovo je samo kritika...
l.l.

i gdje cete?

Kao sto vec rekoh nemam pojma... na kraju cu pokupiti prnje i otici za njemacku... jebes mi sve ako ne bude tako... niko se ovdje nista pametno ne moze dogovoriti...

Re: Kuda za doček 2007?

Budimpeštaaaaaaaaa ...
:kicking:
Nekako mi oduvijek bila pre iskomercijalizirana ta Nova godina..pa bi radije dala 100-200kn više i vidjela nešto novo.. Ajd ok su ti private tulumi, feštice..dragi ljudi okolo..ali ovak vani u nekom kafu, puno je to novaca za jedan malo ušminkaniji subotnji izlazak. I još rizik jer nikad ne znaš kakva će biti glazba..atmosfera...
:whistle:

Tagovi