...pitam koliko će se još novih topika otvoriti s nazivom Nova godina...
I ja isto... ima ih previse... ja sam jednom samo otvorio isti topic kao sto vec postoji i omdah kada sam saznao za ovaj koji postoji javio peonu da ga obrise... al ljudi se ni ne potrude prosvrljati malo, najlakse je napraviti novu temu...
...ne radi se o otvaranju novih tema (kojih, btw. ima zaista gomiletina), već se radi o ponavljanju jedne te iste teme kroz nove topike, a samo je u biti potrebno otići na gore navedeni link...
...ne radi se o otvaranju novih tema (kojih, btw. ima zaista gomiletina), već se radi o ponavljanju jedne te iste teme kroz nove topike, a samo je u biti potrebno otići na gore navedeni link...
Potpisujem
sandy25
kome j e dojadilo ne mora se javljati zar ne?
Ne moras se odmah pizditi... vidim da si nova na forumu ( ne znam hoces se zadrzavati ili ne ) ali ako se budes zadrzala viditi ces kako je to kada vidis hrpetinu postova, a u biti svi su na istu temu... i onda dok to sve pregledas, pa na svakom nekome odgovoris, pa stalno ide nesto novo... ovo je samo kritika...
Kao sto vec rekoh nemam pojma... na kraju cu pokupiti prnje i otici za njemacku... jebes mi sve ako ne bude tako... niko se ovdje nista pametno ne moze dogovoriti...
Budimpeštaaaaaaaaa ...
Nekako mi oduvijek bila pre iskomercijalizirana ta Nova godina..pa bi radije dala 100-200kn više i vidjela nešto novo.. Ajd ok su ti private tulumi, feštice..dragi ljudi okolo..ali ovak vani u nekom kafu, puno je to novaca za jedan malo ušminkaniji subotnji izlazak. I još rizik jer nikad ne znaš kakva će biti glazba..atmosfera...