dobro ti jutro

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

allein
Možda da imaš još nekoga pod jorgančetomne bi ti trebali tabelete i kave
![]()
DanicaVallein
Možda da imaš još nekoga pod jorgančetomne bi ti trebali tabelete i kave
![]()
meni treba puno prostora........
allein
Ako imaš veliki krevet, staneš ti, još netko i plišani medo bez problema![]()
l.l.
danice sto, medo i ti ne stanete u jedan krevet? oh my god![]()
l.l.
pa medu bar mozes lako promjenit![]()
anakondaPogotovo u zimsko doba... posaljes partnera u krevet desetak minuta ranije, da malo krevet zagrije.
...ne znam, iako su znanstveni dokazi u pitanju, ja ipak više volim imati zajedničku bračnu postelju...
fatcat
anakondaPogotovo u zimsko doba... posaljes partnera u krevet desetak minuta ranije, da malo krevet zagrije.
...ne znam, iako su znanstveni dokazi u pitanju, ja ipak više volim imati zajedničku bračnu postelju...
">
">
">Sale car
Dobro vam hladno, subotnje, jutro.....
l.l.
i vama

anakonda
...dobro rano nedjeljno jutro......nema ovdje ranoranilaca...
![]()
anakonda
...dobro rano nedjeljno jutro......nema ovdje ranoranilaca...
![]()
anakonda
...imam nečistu savjest pa ne mogu puno spavati...![]()
anakonda
...super mi je blago...
, al opet kad bi si navijao sat da se ranije dizem i nedjeljom opet se ne bih naspavao, tako da sam odlucijo spavati u nedjelju koliko mogu, a ujutro ako me boli glava popijem tabletu.anakonda
...nikad zadovoljni...
...ja sam se toliko navikla dizati se rano, da mi je čudno ako spavam do pola 9...a spavam samo ako sam noć prije bila na sastanku forumasha u Osijeku...![]()
DanicaV
dobro jutro, taman u ovo vrijeme zaista postajem budna.......
anakonda...nikad zadovoljni...
...ja sam se toliko navikla dizati se rano, da mi je čudno ako spavam do pola 9...a spavam samo ako sam noć prije bila na sastanku forumasha u Osijeku...

Sale carDobro jutro pospanci... kakvo spavanje... tu nam nesto anakonda prica kako se rano dize, a gledaj ja prvi
hehe
ela
he...he...he atko je sad prvi?![]()
Dobro jutro svima!
ela5.15'
prije polaska na posao,na poslu radim,nisam na forumu.
@Danice,vrlo malo!
darkmarkja nespavam
anakonda
...ja jednostavno volim sjest za forum ujutro, uz kavu i prvi cigaretu......prije posla, dok još svi spavaju...
DanicaVela5.15'
prije polaska na posao,na poslu radim,nisam na forumu.
@Danice,vrlo malo!
multitasking, ela, jednom rukom raditi, drugom na forum...........
Sale caranakonda
...ja jednostavno volim sjest za forum ujutro, uz kavu i prvi cigaretu......prije posla, dok još svi spavaju...
Potpisujem...
Sta ti mislis ela da si ti jedina ovdje ranoranijoc??? nista... otvoriti cemo natjecaj ranog ustajanja pa da vidimo....![]()
ela
Ma znam ja da su ovdje svi vrijedni,samo ja imam "sreću" da mi je takvo radno vrijeme.
Sale carela
Ma znam ja da su ovdje svi vrijedni,samo ja imam "sreću" da mi je takvo radno vrijeme.
Pa mislim nemoj nas bas toliko hvalitiops:">
.... ha cuj svaki posao ima mane i dobre strane, tako da kada bi se svako poceo zaliti za svoj posao, uuu to bi bilo za citanjee....
tamna strana..dobro jutro...
i kod mene uvijek ista situacija.....kad imam prilike spavati do12 onda se probudim u 6.....

tamna strana
..dobro jutro...
i kod mene uvijek ista situacija.....kad imam prilike spavati do12 onda se probudim u 6.....![]()
CatCloe
da me nitko ne dođe uznemiravati, spavala bi kao zaklana do 2 popodne!!! nikad mi nije bilo jasno kako netko ne može otkrmit ujutro.... niti mi je jasno kako se netko diže na posao bez problema...
toni
CatCloe
da me nitko ne dođe uznemiravati, spavala bi kao zaklana do 2 popodne!!! nikad mi nije bilo jasno kako netko ne može otkrmit ujutro.... niti mi je jasno kako se netko diže na posao bez problema...
Nemam problem s spavanjem.. ali imam problem s budjenjem.. kad god da se probudim.. ja bi jos malo.. jos barem pet minuta.. ma jos minut.. ma jos cu na sekundu zatvorit oci...![]()
i nikako da se naviknem da mi nije bed se probuditi ujutro za poso.. nikako... i kad dojde subota, nedelja.. redoviti.. barem do podneva krmim...
Poppy
Ja se svako jutro probudim sama od sebe minutu prije sata jer mrzim kad zvoni.
PoppyJa se svako jutro probudim sama od sebe minutu prije sata jer mrzim kad zvoni.