ajd da više razjasnimo, koji je danijel bio u voodoou oliti escobaru, ja sam upoznao jednog koji je šutio stalno! mislim stvarno mi je svejedno ko je gej a tko nije, al više ne znam tko je tko...
ja nisam bio u u escobaru, to je onda bio Danijel20 (gey) , Danijel20 ima na forumu avatar gdje se dvojica likova maze i ljube, a evo vidiš ja imam elvisa
a jebte znaći na ovom forumu ima tri danijel::: Danijel20, The Danijel, i ja (daniel-202) a u pičku još malo i ja sam neću znati koji sam
...no, The Danijel = Danijel20...
a znaci Danijel20 je taj The Danijel, aha, ...............ipak nas je onda dvojica. i da se zna, JA (daniel-202) NISAM bio na sastanku u voodoo, što znaći da je bio moj imenjak Danijel20
...ali vidim da si pokušao promijeniti nick, Elvise???...odluči se već jednom...
ma bio sam samo pet minuta s tim nickom i to samo baš zbog ovoga, što nas svi miješate i onda mislite da sam ja gey, ali neću mijenjat, ostajem pri ovom nicku i boli me briga, naučit čete nas jednom razlikovat...
...hm, s druge strane - opet je čudno da je bio The Danijel, a ti ne......naime, The Danijel se ne pojavljuje baš nešto u posljednje vrijeme ovdje...možda je i on promijenio nick...
...nema četvrtog Danijela, ali zato imamo Elvisa......to ti je to......zapravo, Elvis se i zvao Danijel...
...mislim da će nas Presvetli uskoro premjestiti oftopik, ako nastavimo sagu o Danijelu...
ajme, ostavite Danijela20 na miru, čovjek će se totalno isfrasirati i neće nam se više javiti.
stvarno je simpatičan lik........
Ja neznam ko tu koga treba ostavit na miru, Danijel20 ni nije tu, a mene stalno napadate i miješate i ja vam sve po stoti put trebam sve objašnjavat.......ah dobro......sve za prijatelje
znam, danijel20 je u stvari android koji se infiltrirao u ljudske redove, pomoću trika zaobišavši scramblere polja u orbiti, koji uništavaju tekrisele misaonih strojeva i privremeno uzeo tijelo daniela202 koji se sada ničeg ne sjeća.
znam, danijel20 je u stvari android koji se infiltrirao u ljudske redove, pomoću trika zaobišavši scramblere polja u orbiti, koji uništavaju tekrisele misaonih strojeva i privremeno uzeo tijelo daniela202 koji se sada ničeg ne sjeća.
sad znaš da te moram ubiti, to je tajna koja je stoljećima skrivana a sad si sve upropastila i slijedi ti smrt hahahahahahahaha.