Danijel, Daniel, Danijel(a)...

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

gaap

ajd da više razjasnimo, koji je danijel bio u voodoou oliti escobaru, ja sam upoznao jednog koji je šutio stalno! mislim stvarno mi je svejedno ko je gej a tko nije, al više ne znam tko je tko...

ja nisam bio u u escobaru, to je onda bio Danijel20 (gey) , Danijel20 ima na forumu avatar gdje se dvojica likova maze i ljube, a evo vidiš ja imam elvisa
a jebte znaći na ovom forumu ima tri danijel::: Danijel20, The Danijel, i ja (daniel-202) a u pičku još malo i ja sam neću znati koji sam
daniel-202

a jebte znaći na ovom forumu ima tri danijel::: Danijel20, The Danijel, i ja (daniel-202) a u pičku još malo i ja sam neću znati koji sam

...no, The Danijel = Danijel20...
anakonda

daniel-202

...no, The Danijel = Danijel20...

a znaci Danijel20 je taj The Danijel, aha, ...............ipak nas je onda dvojica. i da se zna, JA (daniel-202) NISAM bio na sastanku u voodoo, što znaći da je bio moj imenjak Danijel20
...ali vidim da si pokušao promijeniti nick, Elvise???...odluči se već jednom...:-)
anakonda

...ali vidim da si pokušao promijeniti nick, Elvise???...odluči se već jednom...:-)

ma bio sam samo pet minuta s tim nickom i to samo baš zbog ovoga, što nas svi miješate i onda mislite da sam ja gey, ali neću mijenjat, ostajem pri ovom nicku i boli me briga, naučit čete nas jednom razlikovat...:-D
...hm, s druge strane - opet je čudno da je bio The Danijel, a ti ne...:-)...naime, The Danijel se ne pojavljuje baš nešto u posljednje vrijeme ovdje...možda je i on promijenio nick...:-)
ako danijel202 nije danijel20 onda danijel nije danijel202 a danijel20 nije danijel jer danijel20 nije ni danijel202
...ma, u stvari tako i ja mislim...:-)...svi smo mi Danijel...:-)...ali ne i The Danijel...:-)
l.l.

ako danijel202 nije danijel20 onda danijel nije danijel202 a danijel20 nije danijel jer danijel20 nije ni danijel202

Drugim riječima - Homo homini Danijel est :)
...eh, mora da su svi Danijeli vrlo sretni kad smo se toliko raspričali o njima...
morat ce doci i cetvrti danijel da bi razbio i jos jednu misteriju
...nema četvrtog Danijela, ali zato imamo Elvisa...:-)...to ti je to...:-)...zapravo, Elvis se i zvao Danijel...
...mislim da će nas Presvetli uskoro premjestiti oftopik, ako nastavimo sagu o Danijelu...:-)
ma to nikako, zakljucit cemo ju ovog trenutka
a koji sam ja onda??????? ma ja sam daniel-202 bez J
...danijel je danijel je danijel...
nemojte vise o danijelu , mozda bi gazda popio kavu malo na ovom topiku
;)
a Elvisa, možete zaboravit, njega neće biti više, bezveze sam se ponovo registrirao :-D
...znala sam...:-/
anakonda

izazivali ste vraga i eto vam......:-D..........
Tko je ovdje peder, oca mu poljubim...
anakonda

a ko te teme tako odvaja i pravi????
...pa, da - vidim da smo totalno digli tlak adminu...oprosti nam, nećemo više...:-)...može kikosh za iskupljenje?...:-)
daniel-202

anakonda

...pa, admin, tko bi drugi?
daniel-202

Bit će da je to maslo onog "drugog" Danijela... ;)
anakonda

...pa, da - vidim da smo totalno digli tlak adminu...oprosti nam, nećemo više...:-)...može kikosh za iskupljenje?...:-)

može meni kikosh :-D???????
netko tko voli rad red i disciplinu ;)
...ajme, predajem se, ja o danijelima više neću, jer kako je krenilo, biti ću izbačena s foruma...:-)
daniel-202

anakonda

može meni kikosh :-D???????

...drugom prilikom, sad se moram malo uvlačiti adminu prvo...:-)
pa sad pisi, kad je stavio takav naslov!
hoces da se covjek opet iznervira
l.l.

netko tko voli rad red i disciplinu ;)

...tu si u pravu, ali što kad ja volim nered...:-)...shalim se, da sam na njegovom mjestu, ja bih bila još gora...:-)
l.l.

...neću se više igrati s tuđim živcima...a i nije više sad zanimljivo...:-)
l.l.

Ne da se on... jednostavno će je prebaciti u topic "Uvlačenje adminu i ostalo..." :)
ah neposlusno dijete...
anakonda

...ajme, predajem se, ja o danijelima više neću, jer kako je krenilo, biti ću izbačena s foruma...:-)

ma zašt bi bila izbačena????' otvorio je ovu temu i sad se raspiši
daniel-202

anakonda

ma zašt bi bila izbačena????' otvorio je ovu temu i sad se raspiši

...o čemu više da pišem u vezi danijela...uostalom, nisam ja prva počela...šmrc,šmrc...
Ttctctc... samo sam iz jedne teme (koja se tice meetinga) izvadio postove koji cine jednu drugu temu. No hard feelings, lakse malo s tim obaracem...

@42, za klevetu se na jezik stavlja uzarena sipka. Ako je istina to sto tvrdis, na jeziku nece biti opekotina. Truth or dare!
l.l.

ah neposlusno dijete...

...ah, bila i ostala...:-)
reci ti njima admine :lol:
Leon

Ttctctc... samo sam iz jedne teme (koja se tice meetinga) izvadio postove koji cine jednu drugu temu. No hard feelings, lakse malo s tim obaracem...

...znamo...:-)...i ne ljutimo se...:-)...a može ipak jedan kikosh da se ti ne ljutiš?...:-)
mozda i admin nije leon ustvari, jer u tom slucaju ako admin nije leon onda leon nije admin i ova tema se ne moze zvati danijel nego admin
l.l.

mozda i admin nije leon ustvari, jer u tom slucaju ako admin nije leon onda leon nije admin i ova tema se ne moze zvati danijel nego admin

wow...lakše malo...:wink:
...ajme, I.I. - vidim i ti si se večeras nešto raspištoljila...:-)...cool...:-)
anakonda

Leon

...znamo...:-)...i ne ljutimo se...:-)...a može ipak jedan kikosh da se ti ne ljutiš?...:-)

reko sam da može i dva ako očeš???? :-D
ajme, ostavite Danijela20 na miru, čovjek će se totalno isfrasirati i neće nam se više javiti.
stvarno je simpatičan lik........
...ajd, ovaj put definitivno odustajem od ovog topika...moj omiljeni glas savjesti je progovorio, a ja ga uvijek volim poslušati...:-)
anakonda

...ajd, ovaj put definitivno odustajem od ovog topika...moj omiljeni glas savjesti je progovorio, a ja ga uvijek volim poslušati...:-)

ma ajde nemoj, baš nam je lijepo :-D
Leon

@42, za klevetu se na jezik stavlja uzarena sipka. Ako je istina to sto tvrdis, na jeziku nece biti opekotina. Truth or dare!

Paranoja... morao sam se izlogirati da provjerim nije li opet "anonymous" fora, ali vidim admin se raspištoljio... :2guns:

Odoh dok još mogu... :crutch:
DanicaV

ajme, ostavite Danijela20 na miru, čovjek će se totalno isfrasirati i neće nam se više javiti.

Ja neznam ko tu koga treba ostavit na miru, Danijel20 ni nije tu, a mene stalno napadate i miješate i ja vam sve po stoti put trebam sve objašnjavat.......ah dobro......sve za prijatelje :-D
Leon

Paranoja... morao sam se izlogirati da provjerim nije li opet "anonymous" fora, ali vidim admin se raspištoljio... :2guns:

LOL.
Stisnes quote i pogledas u codeu sto pise. :)
steam

LOL.
Stisnes quote i pogledas u codeu sto pise. :)

:joooj: :psst: live and learn... ;)
42

:joooj: :psst: live and learn... ;)

S upaljenim ICQ-om uci se brze i vise. :)
čoeče ....
znam, danijel20 je u stvari android koji se infiltrirao u ljudske redove, pomoću trika zaobišavši scramblere polja u orbiti, koji uništavaju tekrisele misaonih strojeva i privremeno uzeo tijelo daniela202 koji se sada ničeg ne sjeća.
CatCloe

znam, danijel20 je u stvari android koji se infiltrirao u ljudske redove, pomoću trika zaobišavši scramblere polja u orbiti, koji uništavaju tekrisele misaonih strojeva i privremeno uzeo tijelo daniela202 koji se sada ničeg ne sjeća.

bit će da je to.
CatCloe

sad znaš da te moram ubiti, to je tajna koja je stoljećima skrivana a sad si sve upropastila i slijedi ti smrt hahahahahahahaha. :-D
DanicaV

Hm, kako kome vjerojatno.. Definitivno mi nije simpatičan njegov avatar :/
Loona

DanicaV

Hm, kako kome vjerojatno.. Definitivno mi nije simpatičan njegov avatar :/

Slažem se ,nije baš prikladan za forum, ako je gey ne mora sad na sva zvona o tome

Tagovi