Sviđa mi se taj Bilić. Strašno mi se sviđa. Da će mi se fudbaler toliko svidjet!!!
Ali zbilja je pametan tip. Pravi frajer.
Kultura, zabava, sport, hobby
Poppy
Sviđa mi se taj Bilić. Strašno mi se sviđa. Da će mi se fudbaler toliko svidjet!!!![]()
gazda777
jok. ne podnosim hrgu.
tonigazda777
jok. ne podnosim hrgu.
.. ni nogomet
gazda777
tonigazda777
jok. ne podnosim hrgu.
.. ni nogomet
ni nogometaše...

Poppygazda777
tonigazda777
jok. ne podnosim hrgu.
.. ni nogomet
ni nogometaše...
Ljubomorni šmokljani!
gazda777
Poppygazda777
tonigazda777
jok. ne podnosim hrgu.
.. ni nogomet
ni nogometaše...
Ljubomorni šmokljani!
nisam ljubomoran. ipak sam ja čisti hetero...
Poppygazda777
Poppygazda777
tonigazda777
jok. ne podnosim hrgu.
.. ni nogomet
ni nogometaše...
Ljubomorni šmokljani!
to svi kažu...
gazda777
Poppygazda777
Poppygazda777
tonigazda777
jok. ne podnosim hrgu.
.. ni nogomet
ni nogometaše...
Ljubomorni šmokljani!
to svi kažu...
nisi shvatila. nisam peder da bih bio ljubomoran na bilića.
gazda777
jok. ne podnosim hrgu.
DanicaV
gazda777
jok. ne podnosim hrgu.
ni Hloverku, Željku Ogrestu, ni Danijelu Trbović, ni nogometaše, sportske komentatore na čelu s Mićom Dušanovićem........ ima ih još, ali tek sam popila jednu kavu.......
Poppy
pa kog ti voliš? Sopekicu?!
DanicaV
Poppy
dobro si me podjsetila. na nju povraćam.......
zbog tih kreatura, uglavnom i ne gledam TV.
Poppy
znam! Mlakar?!![]()
Rajnus
Hajd molim te koji program ne zaglupljuje?
Poppy
A ja bas volim Hloverku i Danijelu....
DanicaV
ima dobrih dokumentaraca, igranih filmova u ludim terminima, starih spotova ali ne na HRT kanalima.....
Rajnus
Hmmmm...igranih filmova? Hollywoodskih?
Sve manje vjerujem u vjerodostojnost dokumentarnih filmova. Kroz TV medije nam se servira prica sa zakljuckom. Uopce ne moram razmisljati o tome. Samo moramo prihvatiti sto je netko umjesto nas porazmislio.
Rajnus
Hmmmm...igranih filmova? Hollywoodskih?
Sve manje vjerujem u vjerodostojnost dokumentarnih filmova. Kroz TV medije nam se servira prica sa zakljuckom. Uopce ne moram razmisljati o tome. Samo moramo prihvatiti sto je netko umjesto nas porazmislio.
DanicaV
nisam mislila na američku produkciju, komercijalnu. dokumentaraca zna biti dobrih, ali imaš mozak kao filter, što ćeš prihvatiti od ponuđenog, o čemu razmisliti.
Poppy
Izgleda da je Bilić samo mene oduševio....
Poppy
toni
Poppy
Is, tesko tebe odusevit, tebe bi vjerovatno i ja odushevio![]()
Poppy
A ne znam baš... Ja volim zgodne,tamnopute dečke. A ti kažeš da si mal i gadan...![]()
DonQuijote
nisam gledao, jer ne mogu podnijeti hrgu, tko god da je gost. kao ni stankovića i hloverku. nema tih gostiju koji bi me nagnali da gledam njihovo gostovanje kod ovih.
toni
Poppy
A ne znam baš... Ja volim zgodne,tamnopute dečke. A ti kažeš da si mal i gadan...![]()
Narast cu, obogatit se i kupit si fancy bleku.. za jedno 10 godina... ?
![]()
k:">DanicaV
DonQuijote
nisam gledao, jer ne mogu podnijeti hrgu, tko god da je gost. kao ni stankovića i hloverku. nema tih gostiju koji bi me nagnali da gledam njihovo gostovanje kod ovih.
bravo, zaboravila sam navesti Stankovića u red osoba koje ne da su iritantne, nego......
Poppy
Ajde požuri... Osjećam neku kemiju preko poruka!k:">
DonQuijote
onaj saša (iz voza) što vodi "u sridu" je jako dobar i profesionalan.
toni
men' se nikud ne zuri... bar vremena jos imam u neogranicenim kolicinam... a ti ?
hau old ar ju ?biliceva generacija ?
)))))

Poppy
Al lik 'na rubu znanosti' je legenda.
Poppy
Tarika više ne volim ...
Al lik 'na rubu znanosti' je legenda.
Poppy
To se jednu pravu damu sa šeširom ne pita!![]()
Poppy
Pa sve što reče je bilo na mjestu.
To što je strašno zgodan ne odmaže dobrom dojmu. A imao je i neke simpa ofucane tene, i minđušu u uvu...![]()
Osim toga vrlo uspješan, prilično pametan, a ipak, čini se skroman. U svemu odmjeren. Ima svoje mišljenje, zna ga argumentirat u dvije rečenice. Pristupačno autoritativan.
Razlikuje bitno od nebitnog. Socijalno osjetljiv. Sluša sugovornika. Ne sluša cajke.
Jel dovoljno?!
Poppy
Sluša sugovornika. Ne sluša cajke.
DonQuijote
Poppy
btw, a šta ako je sugovornik cajka?
toni
Booooooooooooooooring.
Ti si sve to skuzila u /umetnivrijemenjegovaboravkauemisijigdjehrge/ gostovanja ?? Jebate, ti mora da si neki psiholog il si sama psiho![]()
ja sam ga par puta gledao/slusao nakon/prije neke utakmice... i imao sam dojam il da je retardiran il da je napushen pa uplaseno, s zadrskom, promisljajuci sto ce, da ne bi nesto bedasto izjavio na tv..
nacuo sam da je svestran, bend, zavrshen faks, 3 na svijetu u nogometu, dobio priznanje kao najbolji/perspektivniji mladi trener...
al, kazem.. dojam koji je na mene ostavio u tih par navrat je -- los. al to nije bitno, bitni su rezultati koje je/će ostvariti.
toni
Sad ne samo da je ljubomoran, nego je iznenadjen&uverdjen ! Odbija vishe pricati s tobom !
Ode slagat maticne ploce !
![]()
Ako te zanimaju taki visoki, crni, lepi fudbaleri.. samo imaj na umu.. da ce ti maticna ploca kad tad zatrebat.. a pucanje slobodnjaka.. eventualno ako se prijavis u bigbradr![]()

toni
Ako te zanimaju taki visoki, crni, lepi fudbaleri.. samo imaj na umu.. da ce ti maticna ploca kad tad zatrebat.. a pucanje slobodnjaka.. eventualno ako se prijavis u bigbradr![]()
PoppyDonQuijote
Poppy
btw, a šta ako je sugovornik cajka?
Ne znam... Gleda u dekolte?! To rade pravi muškarci, ako se ne varam?!
Poppy
To za BB nije isključeno. Tamo nemaju ni fontele, ni mobitele, ni komp... Malo bi dušu odmorila... Oš samnom?!
toni
Poppy
To za BB nije isključeno. Tamo nemaju ni fontele, ni mobitele, ni komp... Malo bi dušu odmorila... Oš samnom?!
ti bi se smenom pojavila pred svekolikom javnošću ? hm, nisam ni mislio. Il si mislila na bilica ?
Poppy
S tobom takim malim i gadnim?!!!!
Samo ako mi maks instaliraš!![]()
toni
Poppy
nek ti ga instalira bilic kad ti je on tako supika![]()

Poppytoni
Poppy
nek ti ga instalira bilic kad ti je on tako supika![]()
Dobro, dobro...
Na kraju ću sama skužit kako se instalira...
A kad se jednog skorog dana vi muškarci zapitate ' tko je kriv što smo postali posve suvišni na ovom svijetu', ja cu uperit prstom u...