Pusite li?
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Re: Pusite li?
saba
i di je smisao toga kad pušiš kad popiješ... ono il češ pušit ili nemoj... ja pušim i to je to
ja kad popijem pušim samo zato da me to još malo "ubije",
daniel-202
saba
i di je smisao toga kad pušiš kad popiješ... ono il češ pušit ili nemoj... ja pušim i to je to
Bez uvrede ali po meni je to jedan jako glup razlog.... Ako se oces "jos malo ubiti" onda jednostavno popij jos alkohola. To bar nije tesko ( znam iz iskustva ), al ipak ne bas previse da se znas vratiti kuci...
Sale car
daniel-202
saba
Bez uvrede ali po meni je to jedan jako glup razlog.... Ako se oces "jos malo ubiti" onda jednostavno popij jos alkohola. To bar nije tesko ( znam iz iskustva ), al ipak ne bas previse da se znas vratiti kuci...
onda da vas poslušam pa da sad počnem pušit stalno samo zato što je vama glup razlog??? Ja ću pušit kad ja hoču, jednom tjedno, svaki dan ili jednom godišnje, ta je odluka na meni. Ova tema govori o pušenju, i ja sam vam rekao kad ja pušim, jednostavno kad kod hoću.
Sale car
ok, ok nemoj odma dizat dreku. ja sam reko samo svoje misljenje. iskreno najrađe bi da ne pusim ni ja ni itko drugi posto znam da je to samo ovisnost. A bolje i da pusis samo jednom tjedno nego stalno da si ovisan o tome...
ma nisam digo dreku, nego samo kažem da ja ne volim miris (smrad) duhana, a kad se napijem jednostavno volim uzet cigaru. Znam da ću se kad tad propušit, jer tako se kreće. Prvo samo subotama, pa onda ajmo malo i nedjeljom, a onda i svaki dan, a šta češ......kako ti kažeš, život je cupav i dlakav....
Sale carPusite li, uzivate li u pusenju ili zelite prestati i koje cigarete najcesce pusite, imate li neke određene koje stalno pusite ili koje stignete....??
da. uživam. marlboro light.

p.s. dakle - želim prestati pušiti - ako to nije jasno iz prethodnog hehe
gaap
ja volim ovisnosti svih vrsta!
uf, ne volim ovisiti o drugim ljudima.......
Sale car
Pusite li, uzivate li u pusenju ili zelite prestati i koje cigarete najcesce pusite, imate li neke određene koje stalno pusite ili koje stignete....??
ne...i ono nikad ne reci nikad...NIKAD
alexiaiskreno - pomalo i zavidim ljudima koji ne puše... :/
Ljudima ili djevojkama?
Ja sam čuo iz pouzdanih izvora da je obratno!
mali_ivica
alexiaiskreno - pomalo i zavidim ljudima koji ne puše... :/
Ljudima ili djevojkama?
Ja sam čuo iz pouzdanih izvora da je obratno!
zavidim nepušačima točka
Cim vidim cigaretu ja otrcim sto dalje da me slucajno ne obuzme neodoljiva zelja za nikotinom!
TRUST ME....
Sala mala, poceo sa 16-17 "ronhil", presao na "plavi walter" sa 19, prestao na 2 godine sa 21 i ponovno se propusio u 23 dok sam sluzio u vojsci i sad pusim "stošu" meko pakovanje i najbolja mi je.
Uglavnom sad dok ovo pisem vidim da imam neki patern u svojoj biografiji nikotina. 17-19-21-23
a sad mi je 25 pa mislim da mogu ocekivati da ce mi se opet dogoditi neka promjena.
CatCloe
ovaaaaj... cigarete ne![]()
samo po cigarama, ha?
Jednostavno nisam naviko ni na jedne cigarete i sta ces. U skoli sam stalno zico tako da mi je sada svejedno sta pusim... Cigara je cigara Uvijek volim isprobati nesto novo, a i skupljam prazne kutije cigareta ( sve razlicite ) tako da uvijek gledam da kupim cigarete koje jos nemam u svojoj kolekciji.
Sale car
Ja pusim po kutiju dnevno, al nemam neke određene. Zavisi o tome kolko para imam i koje cigarete mi dođe da kupim. Prosli sam tjedan u Bosni kupio steku yorka ( crvenog ) dvije kutije bijelog i jednu kutiju dunhila u povratku iz Dubrovnika. Kada sam isao u Dubrovnik sam kupio steku bijelog waltera, kada sam bio u Dubrovniku pusio sam stosu, benston, bijeli walter, plavi walter i uzico sam od jednog bosanca cak drinu ( najgore cigare koje sam pusio ). A kada mi ponestane yorka.... ko zna ....
Jednostavno nisam naviko ni na jedne cigarete i sta ces. U skoli sam stalno zico tako da mi je sada svejedno sta pusim... Cigara je cigara Uvijek volim isprobati nesto novo, a i skupljam prazne kutije cigareta ( sve razlicite ) tako da uvijek gledam da kupim cigarete koje jos nemam u svojoj kolekciji.
Pa ti si stvarno car, ja ti na sastanku kupim kutiju bijelog malbora
alexia
iskreno - pomalo i zavidim ljudima koji ne puše... :/
Potpisujem...
daniel-202
Sale car
Ja pusim po kutiju dnevno, al nemam neke određene. Zavisi o tome kolko para imam i koje cigarete mi dođe da kupim. Prosli sam tjedan u Bosni kupio steku yorka ( crvenog ) dvije kutije bijelog i jednu kutiju dunhila u povratku iz Dubrovnika. Kada sam isao u Dubrovnik sam kupio steku bijelog waltera, kada sam bio u Dubrovniku pusio sam stosu, benston, bijeli walter, plavi walter i uzico sam od jednog bosanca cak drinu ( najgore cigare koje sam pusio ). A kada mi ponestane yorka.... ko zna ....
Pa ti si stvarno car, ja ti na sastanku kupim kutiju bijelog malbora![]()
imam je vec. Imam 34 kutije.... Sale car
alexia
Potpisujem...![]()
...također...gotovo pa proklinjem dan kad sam zapalila prvu cigaretu...
...hoću reći da imam slab karakter što se tiče ostavljanja cigareta...
anakonda
Sale car
alexia
Potpisujem...![]()
...također...gotovo pa proklinjem dan kad sam zapalila prvu cigaretu...
...hoću reći da imam slab karakter što se tiče ostavljanja cigareta...![]()
i ja ito.... kada sam prpusio mislio sam da cu se bez problema ostaviti kad budem htio... na zalost bio sam u krivu...
anakonda
...to se zove karakter od čovjeka...
to sam i ja reko... A jos je zanimljije to sto je pusio po dije do tri kutije dnevno...
...ja mislim da bi prestala pušiti jedino kada bi morala po cijenu zdravlja...po šemi: gospođo, ako ne prestanete pušiti, ostaje vam tri mjeseca života...
...i jedino tako...
gaap
potpisujem..
Loona
gaap
potpisujem..
...i ja bi potpisala, al ne smijem ovak javno...
anakonda
Loona
gaap
potpisujem..
...i ja bi potpisala, al ne smijem ovak javno...![]()
znaci li to kada bi npr.pranje prljavih gaća bila ovisnost ---- da bi ti uvijek morao oprati novi par prljavih gaca...??