Ne moramo svi zajedno biti do kasno u noć, ako neko ima već nešto isplanirano, neka samo dođe u 21 sat ispred escobara bar da se upoznamo, a poslije može svako ići svojim putem.
Ovu ideju o sastanku predložila je ZEKO.
Jel ćete doć????
Društvo, politika
gazda777
najavili su hladan dan tog datuma. ja ću biti unutra.
daniel-202
Sastanak forumaša 031 održat će se 8.12.2006. u 21.00 sati ispred Escobara (bivši Voodoo) u sunčanoj ulici.
Ne moramo svi zajedno biti do kasno u noć, ako neko ima već nešto isplanirano, neka samo dođe u 21 sat ispred escobara bar da se upoznamo, a poslije može svako ići svojim putem.
Ovu ideju o sastanku predložila je ZEKO.![]()
Jel ćete doć????
zeko
daniel-202
Sastanak forumaša 031 održat će se 8.12.2006. u 21.00 sati ispred Escobara (bivši Voodoo) u sunčanoj ulici.
Jel ćete doć????
jel me sad i ti sprdaš?
DonQuijote
ne znam, zasad sam dosta indiferentan po tom pitanju. dragi ste mi ovako, pitam se zašto kvariti?!![]()
daniel-202gazda777
tebe će kava ugrijat
gaap
naći ćete me na šanku!
daniel-202
zeko
daniel-202
Jel ćete doć????
jel me sad i ti sprdaš?
Ne sprdam te, vidiš da te podržavam, ja sam za isto da se sastanemo.
gazda777
daniel-202gazda777
tebe će kava ugrijat
kavu služe samo unutra. bit ću tamo, priključen na aparat za kavu...![]()
zeko
daniel-202
zeko
daniel-202
Jel ćete doć????
jel me sad i ti sprdaš?
Ne sprdam te, vidiš da te podržavam, ja sam za isto da se sastanemo.
hm...možda sam malo paranoična...![]()
daniel-202
Ma budi ti vani, donijet ću ti ja kavu u termosici![]()
DonQuijote
ne znam, zasad sam dosta indiferentan po tom pitanju. dragi ste mi ovako, pitam se zašto kvariti?!![]()
Sale car
ja se samo toplo nadam da cu biti u osijeku. Ako budem u osijeku onda cu biti i na sastanku, pa makar padale i sjekire..... A ja cu si od kuce ponijeti salicu sa vrelom vodom i onda kada dodem pred escobar cu izvuci as iz rukava zvani nescafe 3in1 uliti ga u tu "vrelu" vodu ( koliko ce biti vrela to ovisi o vremenu ) i popiti u drustvu sa gazdom. Tek tolko da me onak povrsinski ugrije, a rakija ce i dublje grijati...... lol
E stvarno a sta ce svirati????
daniel-202
o pa di si sale, nema te cijeli dan, ti samo navečer dolaziš na forum.
Sale car
daniel-202
o pa di si sale, nema te cijeli dan, ti samo navečer dolaziš na forum.
Zato sto se koristim jos uvijek onim prastarim modemom, nemam cak ni najobicniji adsl, pa kad sam ja na netu mi je zauzeta linija, a i ovaj t-com je nabio cijenu i sad navecer kad idem me oderu a kamoli da dodem preko dana. Al na svu srecu iduci mi tjedan dolaze ugraditi max-adsl ( fala bogu ) pa cu biti i cesce....
Poppy
Ja sam stidljiva, al mislim da cu ipak doć.![]()
Evil Poodingh
ja vidim da se to sve neki matorci skupljaju...super, ja cu se sa 23 osjecati mlad...dolazim sto octo![]()
![]()
![]()
daniel-202
ajd probaj doć na sastanak 8.12, a zašt misliš da nečeš biti u osijeku???
Evil Poodingh
ja vidim da se to sve neki matorci skupljaju...super, ja cu se sa 23 osjecati mlad...dolazim sto octo![]()
![]()
![]()
tamna strana
ja cu doci.....iako sam novi na forumu.....mislim da godine za druženje i zezanciju ne prestavljaju nikakav problem.......
tamna strana
ja cu doci.....iako sam novi na forumu.....mislim da godine za druženje i zezanciju ne prestavljaju nikakav problem.......
daniel-202
tamna strana
Pa šta ako si novi??? već svi na ovom forumu znaju za tebe, ovdje svi znaju svakog, bar po nadimcima, a 8.12 čemo se i osobno svi upoznat

DanicaVdaniel-202
lijepo sam mu rekla prošli puta da ponese kavu u termosici, ali nije poslušao.....
daniel-202
ovdje svi znaju svakog, bar po nadimcima, a 8.12 čemo se i osobno svi upoznat
Poppydaniel-202
ovdje svi znaju svakog, bar po nadimcima, a 8.12 čemo se i osobno svi upoznat
I razočarat!
gazda777
ne pijem kavu iz termosice...i ne slušam ženske savjete...![]()
DanicaVgazda777
kada si na putovanju zna super zamirisati.....
a ovo drugo je već ozbiljan problem.......
gazda777
a ovo drugo je životna škola...![]()
gazda777
DanicaVdaniel-202
lijepo sam mu rekla prošli puta da ponese kavu u termosici, ali nije poslušao.....
daniel-202
Pa šta ako si novi??? već svi na ovom forumu znaju za tebe, ovdje svi znaju svakog, bar po nadimcima, a 8.12 čemo se i osobno svi upoznat
Rajnus
Ja pola ljudi vec znam :Đ
Rajnus
daniel-202
Ja pola ljudi vec znam :Đ
DonQuijote

anakonda...svi novaci na forumu moraju proći inicijaciju...ponesite sa sobom flastere, antibiotski prašak za manje rane, te pokoji prvi zavoj...inicijacija će se izvršiti prije samog ulaska u Vudu...
anakonda...svi novaci na forumu moraju proći inicijaciju...ponesite sa sobom flastere, antibiotski prašak za manje rane, te pokoji prvi zavoj...inicijacija će se izvršiti prije samog ulaska u Vudu...
CatCloeznam da je pitanje glupo, ali do kad ćete ostati?
ja mogu stići tek oko 22:30, a rado bi došla..
ops:">
gaapkrčma radi do dvajesttri i zlikovci ne daju ostat duže od pol sata-sat nakon toga. nego ajd da se odma dogovorimo di ćemo poslije, ja kući trijezan ne mislim ić...
zeko
vidim da kolega danijel polako i diskretno anektira moju temu![]()
ne šalim se...ajde ljudi bit će nam dobro iako baš nisam sigurna za ideje o avartarima...neki ljudi ga neće moći dočarati materijalno...
ja predlažem bocu rakije i mutavi izraz lica kao znak raspoznavanja![]()
![]()
gaap
krčma radi do dvajesttri i zlikovci ne daju ostat duže od pol sata-sat nakon toga. nego ajd da se odma dogovorimo di ćemo poslije, ja kući trijezan ne mislim ić...
gaap
zekice... čuješ ti ovaj prijedlog, nemo da ja dođem tamo a ti na nogama...
gaapti znaš te kafane, imal negdje neka da se gostima u kafu podvaljuje droga i alkoš a da oni jadni to ne znaju!?
anakonda...dakle, što je poslije 23 h???...mogli bi u tufnu...
">gazda777
anakonda...dakle, što je poslije 23 h???...mogli bi u tufnu...
može, podržavam prijedlog.![]()
gaap
tufna je fuj!!! stvarno ću se morat jako napit, tko vozi???
anakonda
...i tko vozi?...![]()
daniel-202
Ko će voziti???
l.l.
kako vam je bilo zadnji put?
anakonda jesu svi bili mladji od mene?![]()
DanicaV
meni bilo o.k.
nisu bili svi mlađi od tebe.....
toni
Meni je bilo katastrofa. After je bio puuuno bolji![]()
l.l.
anakondal.l.
[email protected]. - nisu bili svi mlađi od nas, ne boj se...bilo je dva-tri čovjeka koji su bili stariji......
...a što se zabave tiče, bilo je skroz supika...
l.l.
dobro sto planirate?
anakonda
...nemoj tako, toni...provod bez plana je najbolji, ali ipak...bolje se pripremiti na sve, a za to ipak moraš imati neki plan, jer obično završiš tamo gdje si se najmanje nadaš...![]()
anakonda
...pa, da...mislim da je vrijeme da se oženiš, napraviš bar petero djece i da ti glavna zabava bude pecanje s penzićima na staroj Dravi...
...nego, putujemo li zajedno na ovu 031 čajanku?

anakonda
...nego, putujemo li zajedno na ovu 031 čajanku?
anakonda
...hehehe...ne brini, dobro ću se opremiti, bolje nego prošli put...ipak, sad znam da i ti voliš sendviče s kulenom i šunkom, pa ih neću sama popapati...![]()
Poppy
Dreams are my reality the only kind of real fantasy
illusions are a common thing
I try to live in dreams it seems as if it's meant to be.
Dreams are my reality a different kind of reality
I dream of loving in the night and loving seems all right
althought it's only fantasy.
anakonda
...i tko vozi?...![]()
zlusch
anakonda
...i tko vozi?...![]()
Što će reći.... oni koji voze moraju sisati sokiće-limuniće?A da je Tufna daleko... nema ni 15 minuta pješke.
toni
Poppy
Dreams are my reality the only kind of real fantasy
illusions are a common thing
I try to live in dreams it seems as if it's meant to be.
Dreams are my reality a different kind of reality
I dream of loving in the night and loving seems all right
althought it's only fantasy.
Dođe mi da ti zapjevam onu staru; "Back to life, back to reality"
CatCloe
uuuuu anakonda, novi avatar... naaajs![]()
toni
zlusch
anakonda
...i tko vozi?...![]()
Što će reći.... oni koji voze moraju sisati sokiće-limuniće?A da je Tufna daleko... nema ni 15 minuta pješke.
Braaavo. Ja vozim do OS, ti zmijo dalje![]()
ideja: za slucaj da navratim do voodooo, parkirat cu u jednom od parkova izmedju tuvne i v. .. pa ako nam ostane koji senvić, moremo ga marnit![]()
CatCloe
uuuuu anakonda, novi avatar... naaajs![]()
anakonda
...toni, ako dodješ na parti???...wtf???...nema sendviča ako te nema na partiju...
PoppyA onaj moj prijedlog da plešemo sentiše?!
Prošao skroz nezapaženo......
tamna strana
PoppyA onaj moj prijedlog da plešemo sentiše?!
Prošao skroz nezapaženo......
....kako za koga.....netko je i primjetio.......
anakonda
...zapravo, šeširi su vrlo cool stvar i žao mi što mi je stil oblačenja takav da ga ne mogu nositi......ali, držim da su ljudi koji ga nose skroz cool...mislim time na one ispod recimo 40 godina...
![]()
...anyway - bit ćeš prepoznata![]()
Poppy
Danas sam našla šešir... Al nisam imala para da ga kupim... Sutra... Sve za moje forumaše!![]()
daniel-202
Poppy
Danas sam našla šešir... Al nisam imala para da ga kupim... Sutra... Sve za moje forumaše!![]()
Samo se ti nama spremi za party, svakako kupi i šešir
Poppy
daniel-202
Poppy
A čuj... Već sam ranije najavila da ću bit najljepša!A ja se ne odričem svojih obećanja!
![]()
Poppy
zlusch
Poppy
Ne pojavljuj se na tulumu ako ne bude barem približne kvadrature kao ovaj na avataru![]()
gazda777
i ja ću nosit šešir, i predstavljat se kao Poppy...![]()
Poppy
gazda777
ah, svi žele bit ja!![]()
daniel-202
Poppy
gazda777
ah, svi žele bit ja!![]()
mi svi želimo biti lijepi poput tebe![]()
Poppygazda777
ah, svi žele bit ja!
daniel-202
Poppy
gazda777
... Nego zasto bi se prepoznavali... pa ljepo se predstavimo kad se svi nađemo i to je to.... Mene cete prepoznati kao sto sam vec rekao po salu, a ako bog da i po peglici hehehehe
"> Oni koji budu uranili na sastanak cuti ce me lijepo kad budem upalio kod kuce pa sve dok ne budem parkiro negdje u blizini...
">Poppy
daniel-202
Poppy
Kupljen!![]()
daniel-202
Poppy
daniel-202
Poppy
Kupljen!![]()
Kupila si??? juhu, e jedva čekam sastanak da vidim šešir, jel češ mi dat da ja malo nosim šešir, bar na 5 min???![]()
Poppy
daniel-202
Poppy
daniel-202
Poppy
Kupljen!![]()
Kupila si??? juhu, e jedva čekam sastanak da vidim šešir, jel češ mi dat da ja malo nosim šešir, bar na 5 min???![]()
Hoću ak ćeš plesat sentiše samnom!![]()
daniel-202
Poppy
daniel-202
Poppy
daniel-202
Poppy
Kupljen!![]()
Hoću ak ćeš plesat sentiše samnom!![]()
ma ipak mi ne treba šešir![]()
anakonda
...pa, ulaz će i biti jedino moguć s nickom na čelu...a sad na koji način će on biti prikeljen, mašti na volju...
Janis
A dobne granice su?
joop!
aha!
joop!
aha!
Evil PoodinghIsise javi se, jel idemo?
tamna strana
....ja i moja tamna strana dolazimo.....
daniel-202
Zeko, tvoja ideja je uspjela o sastanku forumaša. Još da bar polovica dođe, bit će savršeno, ipak zečice HVALA.
Leteci mungos
Povedite i legice![]()
gaap
Leteci mungos
Povedite i legice![]()
heheh...
l.l.
ako se neki dio odnosi na moj komentar, uglavnom nisam mislila u toj mjeri da ne mogu komunicirat stariji s teen,
nego da je sastanak u teen stilu
koliko sam ja shvatila sastanak je tek od nekih kasnih sati u nekakvom nocnom klubu, nekakav disko ili sto li
zeko
i što se toga tiče...starija ekipa želi u tufnu...što mi "teen" ne možemo jer nas neće pustiti...
l.l.
ne znam taj escobar, tj. ne znam ni jedan
a sto nedostaje sastanku uz kavu i nice talk
mozda se moze i to jednom organizirat, preko dana
ja cu cekat takav trenutak![]()
mislim da cu ovaj preskocit
l.l.ne znam taj escobar, tj. ne znam ni jedan
gaap
ja volim tamo ić jer mi uvijek podvale drogicu u koka kolu
Leteci mungos
l.l.ne znam taj escobar, tj. ne znam ni jedan
Meni se cini da tebi puno toga nije jasno...
Escobar je ex Voodoo, odnosno obican kafic. Ne ide se partijati i ne preporuca se gutanje bonkosa (as in exctasy) prije dolaska na druzenje...
Sasatanak bi trebao zapoceti upravo na nacin o kojem govoris... nice talk uc kavu/cugu...
l.l.u zemlju obilne hrane, ja bih rekla
![]()
i nitko nije spominjao kavu, nego ste rekli da cete se vani sastati i prozivati imena